kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Nie zapomne jak wszedłem do pokoju Magica Oliego i kkrawata... Wbijam na jana, odpalam światło, a Magic sie zrywa z wyra i do Oliego z ryjem OSAMA I TAK CIE za***rdoli
Gość cwiara Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce Nie ma jak u Kowiego na salonach I u mnie qwa
Kowi87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce Nie ma jak u Kowiego na salonach no fajnie we 2 razem wygladliscie u mnie na salonach, jak dwa przygłupy:polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- cwiara co jak co, ale my mielismy za***isty apartament:grin:
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce Nie ma jak u Kowiego na salonach no fajnie we 2 razem wygladliscie u mnie na salonach, jak dwa przygłupy:polew::polew: nic nowego
Gość cwiara Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Ty sie nie nabijaj, bo gdyby nie zapasowa kołdra u Kowiego w apartamentach to byś z czornym zakończył nocke na kostce Nie ma jak u Kowiego na salonach no fajnie we 2 razem wygladliscie u mnie na salonach, jak dwa przygłupy:polew::polew: ---------- Post dopisany at 12:53 ---------- Poprzedni post napisany at 12:52 ---------- cwiara co jak co, ale my mielismy za***isty apartament:grin: A jak
Gwerty Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 podstawa odwiedzić ten zalew, staw, bajorko czy tam basen, nie pamietam co to było znowu kija zamoczysz i Ci browara nie będzie ubywać jestem ciekaw kto w tym roku wygra zlot - poprzednia edycja bezapelacyjnie należy do Gwertego Grzesiu co do zjeżdżania z cen - właśnie o tym chciałem napisać, że to, co zjade z obiadu, to pojedziesz i zostawisz w Macu, no ale c**j, pomyśli się. tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu.
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 tym razem nie zgubię samochodu:decayed: jestem za 3 dniami ful opcja, żebym nie musiał męczyć się z otwarciem namiotu.
dzik Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 za***iście, i 600km bliżej niż do BUko , pijemy )
OGr Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kowi wez tez pod uwagę ze jak Ktos się napitoli to za kierownicę nie siadzie i do tego MC czy pizzę po prostu nie pojedzie bo nie będzie mogl, albo co gorsza nie będzie nawet w stanie chodzić PS: Kaju w pokojach brakowało lodówek Naciapane z sedesu ...
czorny_07 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Kowi wez tez pod uwagę ze jak Ktos się napitoli to za kierownicę nie siadzie i do tego MC czy pizzę po prostu nie pojedzie bo nie będzie mogl, albo co gorsza nie będzie nawet w stanie chodzić PS: Kaju w pokojach brakowało lodówek Naciapane z sedesu ... rzut beretem z buta
MAGIC87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 zawsze mozna zamówic pizze z dowozem:decayed: ---------- Post dopisany at 14:18 ---------- Poprzedni post napisany at 14:15 ---------- Osama mnie prześladuje :grin: Osama Ci przebaczył
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 aby tradycji stało się za dość Talib czym zawita ? :kox: AUDI
MAGIC87 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 aby tradycji stało się za dość talib czym zawita ? :kox: audi pugiem
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 3 dniowy pobyt ale może pole namiotowe ? grill na kolacje czy coś a reszta w swoim zakresie zawsze to jest jakieś rozwiązanie
czorny_07 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 3 dniowy pobyt ale może pole namiotowe ? grill na kolacje czy coś a reszta w swoim zakresie zawsze to jest jakieś rozwiązanie pozwole Cie się rozłozyć na trawie, przed moim pokojem
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 3 dniowy pobyt ale może pole namiotowe ? grill na kolacje czy coś a reszta w swoim zakresie zawsze to jest jakieś rozwiązanie źle Ci było w zeszłym roku?
Arkadiush Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 3 dniowy pobyt ale może pole namiotowe ? grill na kolacje czy coś a reszta w swoim zakresie zawsze to jest jakieś rozwiązanie pozwole Cie się rozłozyć na trawie, przed moim pokojem Nie chce Czorny bo nie wiadomo czy będzię miejsce ---------- Post dopisany at 14:26 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- 3 dniowy pobyt ale może pole namiotowe ? grill na kolacje czy coś a reszta w swoim zakresie zawsze to jest jakieś rozwiązanie źle Ci było w zeszłym roku? za***iście było żadnych ale nie miałem
kaju Opublikowano 12 Stycznia 2014 Autor Opublikowano 12 Stycznia 2014 Arek Ty musisz obiecać, że w tym roku nie będziesz dawał na zimnym - inaczej nie masz wjazdu
OLI_B5 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Opublikowano 12 Stycznia 2014 Zbierać Andzeje hajsy a nie pier**licie Zlot raz w roku a Wy dziadujecie ..
Rekomendowane odpowiedzi