trzacha197444 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 to wy dojedziecie na oem?? :polew: Może sztafeta będzie...
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ekipa z WLKP też zacna będzie tyle, że wy nie macie tak długiej drogi jak my:grin: Maciek sztafeta mówisz
Gość cwiara Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 to wy dojedziecie na oem?? :polew: Zanim dojadą to Wladi abstynent im wszystką wótkie wychleje
Gość Edyta Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 to cała ekipa z pomorza w środę zjeżdża
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 Ekipa z WLKP też zacna będzie tyle, że wy nie macie tak długiej drogi jak my:grin: przeprowadź się do WLKP będzie bliżej
JawoR36 Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 mi na Kaszubach dobrze:decayed: I tam siedź, w krzyżakowie nie ma nic ciekawego
Arkadiush Opublikowano 1 Lipca 2014 Opublikowano 1 Lipca 2014 mi na Kaszubach dobrze:decayed: I tam siedź, w krzyżakowie nie ma nic ciekawego godoj gwarą
kaju Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 w WLKP byłoby mi dobrze:decayed: ożyń sie ze mno!
Gość Edyta Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 w WLKP byłoby mi dobrze:decayed: ożyń sie ze mno! nie chciał byś
kaju Opublikowano 2 Lipca 2014 Autor Opublikowano 2 Lipca 2014 w WLKP byłoby mi dobrze:decayed: ożyń sie ze mno! nie chciał byś no rejczel
TyBucu Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 to wy dojedziecie na oem?? :polew: Zanim dojadą to Wladi abstynent im wszystką wótkie wychleje Dlatego puszczamy go pierwszego do was na biforek. ... z drugiej strony moze to sie okazac strzalem w kolano bo jak dojedziemy to nie bedzie z kim pic
wladi Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Od Wladiego to się odpierdolta memory five wladi i wszystko jasne :-)
Gość Edyta Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 a czy coś złego było powiedziane tyle, że wladi prawdopodobnie widzimy się już w środę
Wandej Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Od Wladiego to się odpierdolta memory five wladi i wszystko jasne :-) Te koszykman:naughty: Byłeś pod prysznicem z murzynami z nba przyznaj się Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
TyBucu Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 Od Wladiego to się odpierdolta memory five wladi i wszystko jasne :-) Te koszykman:naughty: Byłeś pod prysznicem z murzynami z nba przyznaj się Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2
Kowi87 Opublikowano 2 Lipca 2014 Opublikowano 2 Lipca 2014 kajak czemu na lowdaily usuwaja moje komentarze, jak tylko cos wspomne o OEM+ kolega sie dostał golfem dwójką, wrzuciłem mu komenta ze zdjeciem że po drugiej stronie ulicy będą A4ki żeby pozdrowił a teraz pacze a ni komenta, ani zdjecia golfa:shock3: to już którys raz:whistling: ---------- Post dopisany at 17:28 ---------- Poprzedni post napisany at 17:25 ---------- a chyba sie dogadaliscie cos tam:whistling: tak pozatym coraz wiecej A4ek klubowych tam stoi:kwasny:
Rekomendowane odpowiedzi