Skocz do zawartości
IGNOROWANY

XV Ogólnopolski Zlot Audi A4 Klub Polska - Ostrów Wlkp. 8-10.08.2014, czyli OEM+ 2014

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wzruszylem sie

zmień pampersa :grin:
gdzie kuhwa naklejka się ponownie pytam:whistling:Adres masz także czekam:decayed:

Wysyłane z mojego HTC One X za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

a kieliszek uratowałeś? bo jak tak teraz licze, że ~80 kieliszków się poszło pier**lić, to aż mi się gotuje i jutro będzie dym o to.

Opublikowano

a kieliszek uratowałeś? bo jak tak teraz licze, że ~80 kieliszków się poszło pier**lić, to aż mi się gotuje i jutro będzie dym o to.

nie pamietam:nose:

Opublikowano

nasze żyją i mają się dobrze :wink:

Darek nie ma za co :D

Mateusz się pyta kiedy następna impreza :facepalm::kox:

Opublikowano

Będzie będzie mój tez poszedł się jebac. Chyba ze to ktoś z naszych podpierdolil se kolekcje nie osadzając nikogo ofc

Opublikowano (edytowane)

szkoda auta na forum jest jeden zderzak ale chce za wszystko 1300 zl

Również dziękuję za zlot, szkoda ze tylko dzień no ale zycie, mam nadzieje ze resztę mord których nie poznalem poznam za rok. P.s świr Edward szwagier czornego był prze talent

Teodor nie Edward hehe szklana absyntu go zabila :D

Edytowane przez swir88
Opublikowano

a to byly kieliszki zeby z nich pic :grin: qrde a mnie mowili ze mam prosto z gwina loic :facepalm:

Opublikowano

Ty nie odsypiasz ?

Opublikowano

Będzie będzie mój tez poszedł się jebac. Chyba ze to ktoś z naszych podpierdolil se kolekcje nie osadzając nikogo ofc

nie sądzę stary, ostatni, którzy schodzili z placu boju mówili, że wszystko stało.

Opublikowano

a to byly kieliszki zeby z nich pic :grin: qrde a mnie mowili ze mam prosto z gwina loic :facepalm:

medal za wygrany zlot Ci się należy w tym roku:good:

Opublikowano

Ty nie odsypiasz ?

spalem na plazy nim wyjechalismy

mnie medal a watrobie przeszczep :facepalm:

Opublikowano

Ty nie odsypiasz ?

nie musi, znalazł kody na nieśmiertelność :grin:

wiesz stary, tu bym z Tobą polemizował :grin: ale kanapeczki z szmalcem i ogór do tego przygotowane przez Tomka - epickie :kox:

Opublikowano

popieram podanie 'Toudi' jesteś miszczu :kox:

Opublikowano

Kaju ale że co....zlizywałeś ten smalec z Cwiary szyb z auta :grin:

Gość harry19-19
Opublikowano

proszę kogoś o przesłanie zdjęcia co myśmy naprawili rurę :D , wiem że ktoś robił zdjęcia jak rozbieraliśmy audi

Opublikowano

Wandej kup se jakis olejek z filtrem jak ma byc slonce nad morzem [emoji41]

Opublikowano

pany podziekowania za towarzystwo :banan: kajowi za organize jak zwykle byl rozpierdol....

Opublikowano

Dzięki za spota! Tylko jak to się stało, że pierwszy wyjechałem, a wszystko wskazuje na to, że ostatni do domu wróciłem... :facepalm:

Opublikowano

Ostatni to ja wrocilem bo wlasnie przekroczylem drzwi od swojego domu :decayed: dzieki wszystkim za dobra zabawe, nie poznalem moze wszystkich ale milo bylo pogadac z kazdym z osobna. Pewne juz jest ze na BT musze jechac! Pozdrowiam wszystkich ;)

Wysłane z mojego GT-I9505

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...