andynl Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 :thumbup1: Ja bym tylko bagażnik odkurzył i szczerze powiem te dekory bym zmienił na Carbon Z chęcią bym odkurzył ale czasu brak:facepalm: ciągle coś przy aucie grzebie:decayed: Carbon odpada, totalnie mi się nie podoba.:grin:a poza tym to Ty nie bądź taki cwaniak wciskaczu Carbonów:polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 :thumbup1: Ja bym tylko bagażnik odkurzył i szczerze powiem te dekory bym zmienił na Carbon Z chęcią bym odkurzył ale czasu brak:facepalm: ciągle coś przy aucie grzebie:decayed: Carbon odpada, totalnie mi się nie podoba.:grin:a poza tym to Ty nie bądź taki cwaniak wciskaczu Carbonów:polew: :grin::grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak mi sprzedasz te carbony za pińćset to założe:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Jak mi sprzedasz te carbony za pińćset to założe:decayed: pomyśle jeszcze heble z Sy mam do ciebie tylko czekam kiedy pękniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No miałeś foty jakieś wrzucić a tu dopa :thumbdown:kota w worku nie kupuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 No miałeś foty jakieś wrzucić a tu dopa :thumbdown:kota w worku nie kupuję podeśle jak zrobie jeszcze nie ogarnąłem tematu nadal na aucie jeżdzą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ten carbon wymiata. Widziałem dzisiaj na żywo i jest kosa Sam bym za pińcet je przytulił No dobra dam 700 ---------- Post dopisany at 23:28 ---------- Poprzedni post napisany at 23:27 ---------- Andyl heble też oglądałem są w bardzo dobrym stanie więc jak szukasz to się nie zastanawiaj W ogóle dziwię się że takie auto jeszcze stoi jak na sprzedaż jest wystawione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 kupić nie kupić potargować zawsze można - jak mawiał pewien żyd:grin: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja wczoraj wreszcie dotargałem tył więc mam już komplet. Jeszcze tylko muszę zamówić tarcze i klocki na tył i jazda do ASO na wymianę Już nie mogę się doczekać jak to będzie hamować. Dodatkowo wymieniam jeszcze przewody na stalowy oplot. W motocyklu jak wymieniłem to odczułem kolosalną różnicę. Myślę że tutaj też tak będzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srb38vx Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Ja się dziwie 180 psów pod machą i na seryjnych siuśkach jezdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 16 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Ja się dziwie 180 psów pod machą i na seryjnych siuśkach jezdzić jeżdżę powoli:decayed: ---------- Post dopisany at 23:54 ---------- Poprzedni post napisany at 06:24 ---------- Ja wczoraj wreszcie dotargałem tył więc mam już komplet. Jeszcze tylko muszę zamówić tarcze i klocki na tył i jazda do ASO na wymianę Już nie mogę się doczekać jak to będzie hamować. Dodatkowo wymieniam jeszcze przewody na stalowy oplot. W motocyklu jak wymieniłem to odczułem kolosalną różnicę. Myślę że tutaj też tak będzie. Jak już wymienisz heble to pochwal się wrażeniami bo też jestem ciekawy różnicy:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Muszę jeszcze zamówić tarcze z klockami i stalowy oplot potem do ASO i będę się chwalił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Ile chcą za wymianę w ASO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 900zł wymiana przód + tył. Założenie nowych węży w stalowym oplocie i wymiana płynu hamulcowego na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s3marek Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 900zł wymiana przód + tył. Założenie nowych węży w stalowym oplocie i wymiana płynu hamulcowego na nowy. To nie lepiej samemu zrobić? straszna filozofia to to nie jest:decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Tak czy siak muszę jechać na wymianę płynu hamulcowego a że samochód serwisowany od początku to i do końca będzie do kąt ja go będę miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 dokąd - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andynl Opublikowano 17 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 dokąd - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik Nic nie rozumiesz Hohe on go będzie miał do Kąt (Kąty (województwo podkarpackie)) a potem go sprzeda i wróci piechotą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hohe Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 dokąd - Wikisłownik, wolny wielojęzyczny słownik Nic nie rozumiesz Hohe on go będzie miał do Kąt (Kąty (województwo podkarpackie)) a potem go sprzeda i wróci piechotą Aaa... Chyba, że tak. To zwracam honor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi