aero1987 Opublikowano 17 Lipca 2010 Opublikowano 17 Lipca 2010 też mam zamiar rzucić palenie ... próbowałem kilka razy i lipa, ostatnio pół roku nie paliłem, i przez głupotę zacząłem, zbieram się jednak na nowo do walki z nałogiem, który mam od 5 lat ;P A paczka na dzień to stanowczo za dużo ;P
PARAF Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 też mam zamiar rzucić palenie ... próbowałem kilka razy i lipa, ostatnio pół roku nie paliłem, i przez głupotę zacząłem, zbieram się jednak na nowo do walki z nałogiem, który mam od 5 lat ;P A paczka na dzień to stanowczo za dużo ;P Żóltodziób :gwizdanie:
vdm Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Dzięki pomocy kolegi ajax od 13 lipca jestem szczęśliwym niepalącym. Jest za***iście, a za kasę którą przeznaczalem na fajki (prze ten okres wydałbym ok. 600zł ), kupiłem sprężyny 1BE i amorki mts,a.
Gość Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 pół roku bez = 1800 PLN w kieszeni :gwizdanie:
kalik Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 pół roku bez = 1800 PLN w kieszeni :gwizdanie: A masz te kasę w jakiejś skarbonce czy rozeszła się na pierdoły? Paliłem 2 paki dziennie co daje jakieś 600zł miesięcznie. Nie palę ponad 2 lata czyli powienienem mieć 14400zł w kieszeni...wkładam do niej rękę i pusto....
PARAF Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 pół roku bez = 1800 PLN w kieszeni :gwizdanie: A masz te kasę w jakiejś skarbonce czy rozeszła się na pierdoły? Paliłem 2 paki dziennie co daje jakieś 600zł miesięcznie. Nie palę ponad 2 lata czyli powienienem mieć 14400zł w kieszeni...wkładam do niej rękę i pusto.... prawda, szczera prawda
Gość Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 pół roku bez = 1800 PLN w kieszeni :gwizdanie: A masz te kasę w jakiejś skarbonce czy rozeszła się na pierdoły? Paliłem 2 paki dziennie co daje jakieś 600zł miesięcznie. Nie palę ponad 2 lata czyli powienienem mieć 14400zł w kieszeni...wkładam do niej rękę i pusto.... szczerze to codziennie wrzucalem dychę do skarbonki ktora dostalem z tej okazji w prezencie. teraz mam za te kase dwa fajne zegarki . czarny i brazowy pasek - zeby do butow pasowaly :gwizdanie: tak wiec nie rozeszly sie jak widzisz
truckmaniac Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 Wy tu pierdu pierdu, a u mnie właśnie ROK strzelił bez smrodków :thumbup:
malik Opublikowano 9 Września 2010 Opublikowano 9 Września 2010 10 lipca minął rok jak nie jaram :gwizdanie: ... papierosów
taktuś Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 1-go września stuknęły 2 lata bez szluga , wpisuję się także w regułę, iż najgorsi są neofici , otóż potrafię opierdolić palącego obok :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 ja to jestem uzalezniony od magicznego klikniecia mojej ZIPPO buhahahaaha
truckmaniac Opublikowano 10 Września 2010 Opublikowano 10 Września 2010 1-go września stuknęły 2 lata bez szluga , wpisuję się także w regułę, iż najgorsi są neofici , otóż potrafię opierdolić palącego obok :gwizdanie: Mam tak samo. Nic nie poradzę, że teraz smród fajek strasznie mnie wk***ia
Knob Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ósmego marca stuknęło dziesięć lat jak nie palę, a paliłem osiem. To że ktoś obok pali to mi nie przeszkadza, chyba że tak napalone że w oczy szczypie.
Zaleczeq Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 1-go września stuknęły 2 lata bez szluga , wpisuję się także w regułę, iż najgorsi są neofici , otóż potrafię opierdolić palącego obok :gwizdanie: Jak paliłem na spotach to nigdy mnie nie opitoliłes
taktuś Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 1-go września stuknęły 2 lata bez szluga , wpisuję się także w regułę, iż najgorsi są neofici , otóż potrafię opierdolić palącego obok :gwizdanie: Jak paliłem na spotach to nigdy mnie nie opitoliłes ale z dyńki dostałeś, no nie mów, że nie pamiętasz :gwizdanie: :polew:
Nosfer Opublikowano 11 Września 2010 Opublikowano 11 Września 2010 Ja robię drugie podejście.. Tzn.. Drugie od ostatniego razu - Będzie już ponad 2 miesiące.. :gwizdanie:
iwadrian Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Właśnie minął rok jak nie palę i jest za***iście
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Września 2010 Opublikowano 12 Września 2010 Słabi jesteście , zajaram za Wasze zdrowie [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 00:33_________________________________________________albo ch.. . Rzucam , zobaczę czy dam radę
truckmaniac Opublikowano 16 Września 2010 Opublikowano 16 Września 2010 Słabi jesteście , zajaram za Wasze zdrowie [br]Dopisany: 13 Wrzesień 2010, 00:33_________________________________________________albo ch.. . Rzucam , zobaczę czy dam radę Słaby jesteś. Wszyscy wiedzą, że nie udźwigniesz
Rekomendowane odpowiedzi