bialy986 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiecie w którym motoricusie robia te samochody?RS miał "mrowienie" na kierownicy i zaciekawiło mnie wyważanie kół,nie spotkałem się jeszcze z czymś takim żeby zdejmowali opony i osobno wyważali:eusathink: A jeśli chodzi o autko to
audiaudi Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Heh tego rs po sąsiedzku mam, a nigdy nie widziałem jak jeździ
MAT1000 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Wiecie w którym motoricusie robia te samochody?RS miał "mrowienie" na kierownicy i zaciekawiło mnie wyważanie kół,nie spotkałem się jeszcze z czymś takim żeby zdejmowali opony i osobno wyważali:eusathink: A jeśli chodzi o autko to Nic takiego nie robią, jak już to zdejmują by założyć o 180st obróconą, jest tam pokazane jak zaznacza wentyl na oponie. A robią to na maszynie HUNTER, sam korzystałem z takiej usługi. Ja tam zazdraszczam i gratuluję takiego teścia, fura jest kox Oby nie pojawiła się zbyt szybko na allegro, jak co poniektóre auta z tego programu.
Dev Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 tarcze przód jak i zaciski z RS4 B7, od S6 nie pasuja tarcze nie wyczyscili perforacji w przednich tarczach do tego klocki EBC :polew::polew: kilka hamowan i tarcze pójda na złom , jak mozna zyebac hamulce w takim aucie ???? brak słow piasty przejechali szczotka drucianą, dławika w klimie nie wymienili 342 kM i jest ok ????? tak wychodziły w serii ???? fabryka nigdy nie trzymała serii :polew::polew::polew: jak zayebiste auto tak odcinek psu w d.....
Skyliner89 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Opublikowano 6 Kwietnia 2014 dławika w klimie nie wymienili o tym samym pomyślałem
POWER-KRIS Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Nie zapominajcie ze maja się wyrabiać w 6000zl.;-)
Adik Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Auto zacne i nietuzinkowe... ja bym takiego teścia na rekach nosił po takim prezencie https://imagizer.imageshack.us/v2/720x540q90/834/idpe.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/720x540q90/42/s4yx.jpg https://imagizer.imageshack.us/v2/720x540q50/849/wlf7.jpg
Revor Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Panowie a każde RS4 nie powinno mieć dwóch dużych luster w satynie? Cały odcinek mnie to trapiło No odcinkiem nie zrobili szału, pomijam już to, że jak zobaczyłem chatę pod którą RS'a stała i tego lalusia (jego właściciela) to jasnym było, że sam mógł to wszystko ogarnąć za swoją kasę (również u Klimka), ale wiecie o co chodziło w tym odcinku? TVN Turbo wiedziało, że tym autem zrobią mega szał pod względem oglądalności. Nie wiem czy polubiliście ten program na fejsie, ale non stop przeciągali, dawali zdjęcia z Audi już od grudnia bodajże, a wszyscy w komentarzach się spuszczali, że już chcą odcinek z Audi i czekają na niego
jihaad Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Opublikowano 7 Kwietnia 2014 Lubię ten program. Nie to, że czekam na premiery, ale jak trafię to obejrzę. Co do napraw nie wypowiadam się, bo za słaby jestem. Jedyne co mi nie pasuje czasem, to dobór aut, albo raczej ich właścicieli. Ps. Ładna apaszka.
hejneken Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Moim zdaniem auto było mocne a odcinek jeden z najsłabszych z dotychczasowych. Bogaty chłopczyk kazał umyć auto i zdobić rozrząd bo mu się w garażu rs4 zapodziało. Widzialem w tym programie większych pasjonatów, ktorzy bardziej zaslugiwali na pomoc w odbudowie auta. Ja wiem, że auta trzeba urozmaicić w programie ale inaczej ten odcinek sobie wyobrazalem. szkoda bo za fajnym autem nie poszedł dobry odcinek tego programu, który skąd inąd bardzo lubię.Wysłane z mojego Trooper_X55 Dokładnie, chawira z dwoma garażami a typek nie ma kilku kafli na doprowadzenie do stanu używalności...
mojeA4 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kolegę trapią lusterka a mnie kierownica, nie powinna byc inna?
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Kolegę trapią lusterka a mnie kierownica, nie powinna byc inna? 4-ramienna też była w RSie
Lolek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Pany jakiś dziwny pic na wodę był ten odcinek, na początku jak klimek podjechał po auto pytał o jakieś mody/przeróbki. Koleś wskazał że tylko tarcze od rs6 i że teściu był w niemcowni u jakiegoś DOBREGO tunera, i to tajemnnica rodzinna. A na hamowni wypluło 340 KM trochę to dziwne
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jedyny tuning jaki zrobili to zmiane przednich hamulcow na RSowe z B7, zadnego S6 czy RS6
Lolek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Jedyny tuning jaki zrobili to zmiane przednich hamulcow na RSowe z B7, zadnego S6 czy RS6 koleś wyraźnie powiedział że z rs6, nie wiem może co innego ma na aucie. Napisałem tak jak powiedział
Dev Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Koles nie ma bladego pojecia na ten temat, ja mam wiec napisałem jak sie sprawy mają
Lolek Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Opublikowano 8 Kwietnia 2014 Koles nie ma bladego pojecia na ten temat, ja mam wiec napisałem jak sie sprawy mają no i git
Magicbattle Opublikowano 9 Kwietnia 2014 Opublikowano 9 Kwietnia 2014 fisa mogli zregenerowac i od kiedy klime sie nabija bez przykrecenia wczesniej chlodnicy buhaha. tysiaka za umycie i tyle bo szalu nie bylo a ten kolor potrafi zaszokowac
kanu Opublikowano 10 Kwietnia 2014 Opublikowano 10 Kwietnia 2014 dodatkowo mówił, że auto miało z tyły zapieczone/zablokowane hamulce i ledwo wyciągnął je z garażu, a jak wciągali na lawetę, tylne koła normalnie się kręciły...
Rekomendowane odpowiedzi