Kamyk Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 No i już prawie zmieniłem furacza - ale ostatecznie jak zobaczyłem jakie ma płaskie felgi to odpuściłem a co tam machnij ręką i się zmuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2015 Miron obsługuje tą zjeżdżalnie w białej koszuli?... ....zloty śmiga w starych podkoszulkach,ale w robocie pełny profesjonalizm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 w końcu to dmuchańce z najwyższej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieron82 Opublikowano 14 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2015 (edytowane) to chyba jedyna ciekawa alternatywa dla Ciebie na ten moment chyba, że zdradzisz markę i pójdziesz do konkurencji PS. Zdjęcia kosa. nie mówię NIE bo coś takiego bardzo mi się podoba - dużo bardziej niż A6 - jedyne co mnie w nim pod maską interesuje to 535xdWczoraj oglądałem tą szukę bo akurat byłem przejazdem - furacz bajka tylko xdrive brakowało http://allegro.pl/bmw-535d-m-pakiet-bixenon-skora-navi-299km-fv-23-i5250728186.html Jezdzilem u nich ta 5tka cena bylo z tego co pamietam okolo 30k pln wyzsza i bylo to w okolicach pazdziernika 2014...autka maja wypicowane, ale widzialem tez jak jeden z tych rzeznikow "naprawia" A6 co do BMW to naprawde (niestety dla Audi) super wybor, ja czekam na swoje i tez bedzie xDrive - zabija BMW? No nie wiem, przy duzej mocy sprawdza sie super, ale nie bede sasmiecal watku Mironowi, na pewno zawias jest standardowy nawet w pakiecie M wiec warto przy X poszukac z adaptacyjnym M... Edytowane 14 Kwietnia 2015 przez pieron82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 28 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2015 miron - a i w BMW chyba zawsze większe wklęsłości i ranty wchodziły, więc będzie to dobry wybór Co do kastrowania xDrive'm, to nie tyle ogranicza osiągi, co wypacza prowadzenie w stosunku do RWD i to dość wyraźnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Mirek dzięki za wspólną jazdę ostatnio Muszę to napisać furka w lusterku wydaje się mega mega mega szeroka ! Ale za nią też się przyjemnie podróżuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 dzięki to fakt - ma coś w sobie ta stara buda - trzeba przyznać udała się ta linia audi ciekaw jestem następcy A5 - czy też będzie taki udany i wyróżniający się na drodze Ps. jechać za znaczkiem RS4 to też czysta przyjemność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 3 Maja 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 (edytowane) dzięki to fakt - ma coś w sobie ta stara buda - trzeba przyznać udała się ta linia audi ciekaw jestem następcy A5 - czy też będzie taki udany i wyróżniający się na drodze Ps. jechać za znaczkiem RS4 to też czysta przyjemność ale pewnie lepiej by Ci się jechało jakby et z tyłu było troszkę mniejsze bo te ori chowaja się w błotnikach Edytowane 3 Maja 2015 przez seves Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
black dragon 5 Opublikowano 2 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2015 Dobrze się prezentuje z tą felgą. ☺ Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 (edytowane) to lambo u mnie po wsi jeździ i wolałbym Twoje A5 od tego "cuda" Edytowane 7 Czerwca 2015 przez Orzeł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 2 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2015 (edytowane) Jak ktoś chętny to sprzedaję swoje felgi zimowe wzór RS6 II (5 potrójnych ramion) 19 cali 9' ET33 felgi + dekielki ori - w kolorze białym stan idealny, nie naprawiane - na nich przyjechała furka z de i felgi na polskich drogach zrobiły ok 5 tyś km tel. 608039891 - 3000zł bez opon oczywiście Te felgi o tych parametrach są rarytasem na allegro i w zupełnie innych cenach zaś w A4 B8 idealnie wypełniają nadkola bez jakich kolwiek destansów i bez wychodzenia po za obrys samochodu Edytowane 2 Września 2015 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes_CCCO Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Jaka felga w planach na zimę ? rotor ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Felgi na zimę już do mnie jadą zamówiłem 19 cali AXe EX14 w kolorze srebrnym o szerokości 9,5' http://farm4.staticflickr.com/3834/9410693053_1aa795da1e_b.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edraven Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Dobrze się pasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 (edytowane) szału pewnie nie będzie bo to 19 cali ale w końcu to zima a po drugie i tak powinna wyglądać 10 razy lepiej od każdej seryjnej wzór mi sie bardzo podoba a skusiłem się ostatecznie dzięki jak ja to mówię "wklęsłości" większej nawet od ori ROTORA z RS5 więc powinno być miodzio Edytowane 5 Września 2015 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Zboczuch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 wiem.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Fajowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Fajowe bo to ten wzór co Ty masz - zawsze je chciałem i przy kupnie letnich się długo wachałem czy obecne czy Twój wzór - że też od razu nie wpadłem na to że jedne można mieć na lato a drugie na zimę Trzrba wykorzystać że nadkola A5 mieszczą wszystko co tylko możliwe i się pobawić kołami - bo jak kiedyś kupię np. C7 to będę mógł zapomnieć o fajnych kołach - same patelnie będą możliwe do wsadzenia - chyba że będzie A7 - to będzie zabawy kołami ciąg dalszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nimskrk Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 w końcu dziś udało się oblukać na żywo wklęsłości robią robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi