Pucek Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Ładnie? białymi felgami się nie odmłodzisz Zobaczymy jak spadnie śnieg, nie będę się już powtarzał ale ja bym zrobił inny kolor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
laki83 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 jak to było w reklamie macdonald ''no i fajnie'' Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
akjam Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Jest dobrze! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KmK Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Zwykle masz bardzo dobry gust, ale teraz przedobrzyłeś Pojedziesz na narty, spadnie śnieg i auta będziesz szukał tydzień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Mironek , hmmmmmmm Jak dla kobiety to felunek OK bo domyślam się ze teraz A5-tką żona jeździ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 18 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 tak, tak - dla siebie nigdy bym tak nie pomalował felunek zostaje - jedynie na tylnej szybie będzie naklejka "pożyczyłem od żony" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Myślę powoli nad nowym kołem na lato tylko i wyłącznie 2 wzory wchodzą w grę Który wg Was jest trafniejszy ? nr 1 http://www.carid.com/images/vossen/wheels/vossen-vvscv3-matte-silver-machined-audi-a5.jpg nr 2 http://www.carid.com/images/vossen/wheels/vossen-vvscv4-silver-polished-face-audi-a5-3.jpg Ps. tym samym oczywiście ROTORY w stanie nowym będę do sprzedania Edytowane 21 Września 2014 przez miron78 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter22 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Dla mnie nr jeden jest mega . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 osobiście też jestem za nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neimaD Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Z tych dwóch to cv3 ale osobiście szukał bym cv7 Edytowane 21 Września 2014 przez neimaD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sysek27 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Chcesz brac ori vossen czy jakis zamiennik? Czy to, pytanie retoryczne.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcinOslo Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 (edytowane) Nr 2 Edytowane 21 Września 2014 przez MarcinOslo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Chcesz brac ori vossen czy jakis zamiennik? Czy to, pytanie retoryczne.... Na razie wybieram i podejmuję decyzję co do wzoru Ale na marginesie dodam że nigdy nie byłem i nie jestem zwolennikiem wydawania 12 tyś zł za felgi Z tych dwóch to cv3 ale osobiście szukał bym cv7 cv7 mi się nie widzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bodek756 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 jak dla mnie to wybrałbym opcję nr 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 osobiście też jestem za nr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Zdecydowanie opcja #2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbi3000 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Opcja 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devey Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Myślę powoli nad nowym kołem na lato tylko i wyłącznie 2 wzory wchodzą w grę Który wg Was jest trafniejszy ? nr 1 http://www.carid.com/images/vossen/wheels/vossen-vvscv3-matte-silver-machined-audi-a5.jpg nr 2 http://www.carid.com/images/vossen/wheels/vossen-vvscv4-silver-polished-face-audi-a5-3.jpg Ps. tym samym oczywiście ROTORY w stanie nowym będę do sprzedania Opcja 2! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi