SebaMC Opublikowano 19 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2014 Piknie panie ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamtower Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Pięknie siedzą. Gratulacje. Jest idealnie. To jest to co mi się podoba. Głębia plus dopasowana opona. Prawie jak u mnie hahhah. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gibons Opublikowano 20 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/ a czemu nie jeżdziła ; > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seba.jedesign Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Na rotorze tak jak Ci mówiłem auto lekko się kryło w czasie jazdy jak i na postoju w cieniu tych felg, chciało się tylko patrzeć na kręcące sie wirniki o imeniu rotor,na tych podejrzewam że jest jeszcze lepsze widowisko , musze to zobaczyć na żywo tylko kiepsko trochę z czasem. Co do zacisków to pewnie malowane zestawem foliatec dlatego nic się nie dzieje i nie zmienia koloru, u mnie drugi sezon w białym kolorze właśnie też na foliatec i bez zmiany koloru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/ Tak długo stała ? Zrobili wszystko jak trzeba na "S" czy miał z tym problem i serie mu chcieli zrobić ? kurwex Miron ,ale żeś doj...bał fele!!! na rotorze tak jak Ci mówiłem auto lekko się kryło w czasie jazdy jak i na postoju w cieniu tych felg, chciało się tylko patrzeć na kręcące sie wirniki o imeniu rotor,na tych podejrzewam że jest jeszcze lepsze widowisko , musze to zobaczyć na żywo tylko kiepsko trochę z czasem. Co do zacisków to pewnie malowane zestawem foliatec dlatego nic się nie dzieje i nie zmienia koloru, u mnie drugi sezon w białym kolorze właśnie też na foliatec i bez zmiany koloru. Powiem tak - ROTORA na żywo u mnie widziałeś i powiem Ci że to co ta felga robi na żywo to rotor leży i kwiczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 21 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2014 to koło jest obłędne.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
badboy Opublikowano 23 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2014 graty Miron fury! jak zwykle z gustem! czemu nie mogę otworzyć fot w pełnym rozmiarze ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dydo85 Opublikowano 26 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2014 ładnie ładnie kolejny wzór koła mi odpadł w wyborze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrox Opublikowano 5 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 Mirku bardzo łądne koła i idealnie pasuja do tego auta. tylko tak jak pisałem, hamulce , hamulce hamulde. Do tego koła musi byc duzy hebel aby wypełnić dziure. Póki co wyglada jakby do A4 1,6 benzyny z tarczami ogryzkami załozyc pakier RS. Poszukaj od A6 biturbo i zobaczysz ze bedzie pieknie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2014 zobaczymy - zdecydowanie lepiej by wyglądało z odpowiednimi hamulcami ale jakoś specjalnie mnie to nie razi i jakoś nie mam ciśnienia - chyba że się coś trafi w fajnych pieniądzach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
winczako Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zrobili w ASO wszystko na S bez gadania ;-). Wyszło dobrze. Prezentuje się przepięknie.... zawsze jak ją widzę to choruje potem tydzień na S4 w B8...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Zrobili w ASO wszystko na S bez gadania ;-). Wyszło dobrze. Prezentuje się przepięknie.... zawsze jak ją widzę to choruje potem tydzień na S4 w B8...... no to się bardzo ale to bardzo cieszę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devey Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Kapeć jest szeroki to fakt - tyłek wygląda groźnie nie ukrywam a przy okazji jestem miło zaskoczony bo myślałem że tą szerokość już odczuję na kierownicy lub w prowadzeniu a tym czasem brak odczuwalnej różnicy Taka mała dygresja - odczułbyś różnicę w prowadzeniu auta gdybyś przesiadł się z samochodu z oponami 195 na auto z oponami 225 tak jak u mnie to miało miejsce Każda koleina wkur... denerwowała Edit: setup kosa! Edytowane 12 Listopada 2014 przez devey Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawidg2 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja przesiadłem się z 195 na 255 to dopiero była jazda. Ale już się przyzwyczaiłem. Zima 225 to będzie lepiej troszkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co temat to ładniejsze te a5 sportback Vosseny robią robote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2014 "prawie vosseny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 19 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mirek jest konkretnie jak zawsze u Ciebie ale coś czuję że ta felga zrobiłaby jednak troszkę większą robotę na ciemnym np czarnym aucie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 26 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2014 Jak zwykel wyszło idealnie :kwasny: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seves Opublikowano 8 Stycznia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jakby co to Mireczku znalazłem Ci następną http://allegro.pl/audi-a6-3-0tdi-quattro-2012-abt-performance-full-i4941726274.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi