winczako Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/
adamtower Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Pięknie siedzą. Gratulacje. Jest idealnie. To jest to co mi się podoba. Głębia plus dopasowana opona. Prawie jak u mnie hahhah.
Gibons Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/ a czemu nie jeżdziła ; >
seba.jedesign Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Na rotorze tak jak Ci mówiłem auto lekko się kryło w czasie jazdy jak i na postoju w cieniu tych felg, chciało się tylko patrzeć na kręcące sie wirniki o imeniu rotor,na tych podejrzewam że jest jeszcze lepsze widowisko , musze to zobaczyć na żywo tylko kiepsko trochę z czasem. Co do zacisków to pewnie malowane zestawem foliatec dlatego nic się nie dzieje i nie zmienia koloru, u mnie drugi sezon w białym kolorze właśnie też na foliatec i bez zmiany koloru.
miron78 Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 Piknie. ps. eS4d znów jeździ ;-)/ Tak długo stała ? Zrobili wszystko jak trzeba na "S" czy miał z tym problem i serie mu chcieli zrobić ? kurwex Miron ,ale żeś doj...bał fele!!! na rotorze tak jak Ci mówiłem auto lekko się kryło w czasie jazdy jak i na postoju w cieniu tych felg, chciało się tylko patrzeć na kręcące sie wirniki o imeniu rotor,na tych podejrzewam że jest jeszcze lepsze widowisko , musze to zobaczyć na żywo tylko kiepsko trochę z czasem. Co do zacisków to pewnie malowane zestawem foliatec dlatego nic się nie dzieje i nie zmienia koloru, u mnie drugi sezon w białym kolorze właśnie też na foliatec i bez zmiany koloru. Powiem tak - ROTORA na żywo u mnie widziałeś i powiem Ci że to co ta felga robi na żywo to rotor leży i kwiczy
badboy Opublikowano 23 Października 2014 Opublikowano 23 Października 2014 graty Miron fury! jak zwykle z gustem! czemu nie mogę otworzyć fot w pełnym rozmiarze ?
dydo85 Opublikowano 26 Października 2014 Opublikowano 26 Października 2014 ładnie ładnie kolejny wzór koła mi odpadł w wyborze
Patrox Opublikowano 5 Listopada 2014 Opublikowano 5 Listopada 2014 Mirku bardzo łądne koła i idealnie pasuja do tego auta. tylko tak jak pisałem, hamulce , hamulce hamulde. Do tego koła musi byc duzy hebel aby wypełnić dziure. Póki co wyglada jakby do A4 1,6 benzyny z tarczami ogryzkami załozyc pakier RS. Poszukaj od A6 biturbo i zobaczysz ze bedzie pieknie
miron78 Opublikowano 5 Listopada 2014 Autor Opublikowano 5 Listopada 2014 zobaczymy - zdecydowanie lepiej by wyglądało z odpowiednimi hamulcami ale jakoś specjalnie mnie to nie razi i jakoś nie mam ciśnienia - chyba że się coś trafi w fajnych pieniądzach
winczako Opublikowano 10 Listopada 2014 Opublikowano 10 Listopada 2014 Zrobili w ASO wszystko na S bez gadania ;-). Wyszło dobrze. Prezentuje się przepięknie.... zawsze jak ją widzę to choruje potem tydzień na S4 w B8......
miron78 Opublikowano 10 Listopada 2014 Autor Opublikowano 10 Listopada 2014 Zrobili w ASO wszystko na S bez gadania ;-). Wyszło dobrze. Prezentuje się przepięknie.... zawsze jak ją widzę to choruje potem tydzień na S4 w B8...... no to się bardzo ale to bardzo cieszę
devey Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Kapeć jest szeroki to fakt - tyłek wygląda groźnie nie ukrywam a przy okazji jestem miło zaskoczony bo myślałem że tą szerokość już odczuję na kierownicy lub w prowadzeniu a tym czasem brak odczuwalnej różnicy Taka mała dygresja - odczułbyś różnicę w prowadzeniu auta gdybyś przesiadł się z samochodu z oponami 195 na auto z oponami 225 tak jak u mnie to miało miejsce Każda koleina wkur... denerwowała Edit: setup kosa! Edytowane 12 Listopada 2014 przez devey
dawidg2 Opublikowano 12 Listopada 2014 Opublikowano 12 Listopada 2014 Ja przesiadłem się z 195 na 255 to dopiero była jazda. Ale już się przyzwyczaiłem. Zima 225 to będzie lepiej troszkę.
matek55 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 Co temat to ładniejsze te a5 sportback Vosseny robią robote
seves Opublikowano 19 Grudnia 2014 Opublikowano 19 Grudnia 2014 Mirek jest konkretnie jak zawsze u Ciebie ale coś czuję że ta felga zrobiłaby jednak troszkę większą robotę na ciemnym np czarnym aucie
seves Opublikowano 8 Stycznia 2015 Opublikowano 8 Stycznia 2015 Jakby co to Mireczku znalazłem Ci następną http://allegro.pl/audi-a6-3-0tdi-quattro-2012-abt-performance-full-i4941726274.html
Rekomendowane odpowiedzi