MarianekZg Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Gratki zakupu Miron - Biały kolor :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
egon47 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Jest Piękna Miron niema to jak biały:kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 no tak mi się coś wydawało, że niedługo zmienisz na A5.. gratulacje! A5 to naprawdę świetne auto i prowadzi się moim zdaniem pewniej niż A4 zazdroszczę koloru! myślałem o takiej feldze zamiast S5tek, ale się nie sprzedały.. wypasik świetny! który to rocznik? 2011? bezawaryjności Mirek, dam sobie rękę uciąć, że będziesz zadowolony! no i nie zdziw się, że może trochę huczeć wiatr przy wyższych prędkościach.. taki urok tych drzwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
carrera369 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Super wygląda Sportback w białym kolorze z pakietem czerń Nie oszpecaj go ciemnymi szybami. Który to rok ? Jaki przebieg ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Piękna!Gratki Mirku. A czemu jej nie wziałeś na tych 20 jak stała? Czyli wracasz do takich felg jak mam a Ty miałeś chwilę w B8? Masz foto jak wyglądała? nie brałem na 20 bo nie kalkulowało się cenowo - sprzedawca chciał je zostawić dla siebie i cena nie była atrakcyja Rocznik to modelowo 2011 rejestracja 2011 produkcja 11.2010 Przebieg niecałe 180 tyś A tu standardowo, niezmiennie już od kilku lat kilka foto w stałej scenerii z mojej wypaśnej działki Furka po pierwszym Knurowskim myciu i pierwszych modach - ramki klubowe ---------- Post dopisany at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- A teraz czas do pracy - tylko jak tu pracować ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- a masz jakieś zdjęcie jak stała na 20 ?? Bardzo ładna a5 pewnie jakieś mody wpadną niebawem ;o) teraz niestety nie temat A5 jest dla mnie najważniejszy tylko znalezienie godnego zastępcy za kierownicą dla mojego B8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
horny devil Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Piękna!Gratki Mirku. A czemu jej nie wziałeś na tych 20 jak stała? Czyli wracasz do takich felg jak mam a Ty miałeś chwilę w B8? Masz foto jak wyglądała? nie brałem na 20 bo nie kalkulowało się cenowo - sprzedawca chciał je zostawić dla siebie i cena nie była atrakcyja Rocznik to modelowo 2011 rejestracja 2011 produkcja 11.2010 Przebieg niecałe 180 tyś A tu standardowo, niezmiennie już od kilku lat kilka foto w stałej scenerii z mojej wypaśnej działki Furka po pierwszym Knurowskim myciu i pierwszych modach - ramki klubowe http://images62.fotosik.pl/883/4cd60c0fc99fe133m.jpg http://images65.fotosik.pl/883/3bbfeb221cf626a2m.jpg http://images65.fotosik.pl/883/5e7a27def50cc776m.jpg http://images65.fotosik.pl/883/a7d7753009351dfam.jpg ---------- Post dopisany at 09:28 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- A teraz czas do pracy - tylko jak tu pracować ---------- Post dopisany at 09:31 ---------- Poprzedni post napisany at 09:28 ---------- a masz jakieś zdjęcie jak stała na 20 ?? Bardzo ładna a5 pewnie jakieś mody wpadną niebawem ;o) teraz niestety nie temat A5 jest dla mnie najważniejszy tylko znalezienie godnego zastępcy za kierownicą dla mojego B8 Przestaw ten przecinek w cenie w lewo to ja przytule. No chyba ze nie jestem godzien Jakies plany na mody?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 no cudenko bialas................ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
H4mm3R Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Piękny muminek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BarteQ-SR Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 A5 klasa sama w sobie.Gratki zakupu,bezawaryjnosci zycze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Wygląd w środku ten sam ale jeździ się sporo inaczej niż A4. dzięki temu że te nadkola mieszczą takie ET, A5-ka w zakrętach się pewniej zachowuje niż A4 - się zdziwiłem jak raz miałem A4 zastępczą ... za to w A4 się siedzi niżej na fotelu fajniutka ta twoja nowa - graty i zadowolenia życzę... ---------- Post dopisany at 10:42 ---------- Poprzedni post napisany at 10:39 ---------- ps. przy s-line koła giną jeszcze bardziej niż normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrekx Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 to prawda. przy Sportbacku też giną bardziej niż przy Coupe.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Gratulacje miron - super autko Mam tylko żal, bo gdybyś napisał, że takie prowizje dostajesz za reklamę felg, to sam bym się rozpisywał, nawet na forum zegarkowym A tak poważnie, to za***iste auto - sam chciałem sportback'a, ale trafiła się C6, to przytuliłem - bezawaryjności życzę i niech dobrze służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pocas Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Nie wiem czy pasują, ale mam sprężyny od S5 do sprzedania, zaciski S5 i boczki skórzane ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur82 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron a jak się pytałem w BT czy B8 na sprzedaż to mówiłeś, że nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron a jak się pytałem w BT czy B8 na sprzedaż to mówiłeś, że nie. Bo miron to tak kokieteryjnie zagaił, żeby się tłum dopominał - stary marketingowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhyMe? Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Mogłeś bardziej męski silnik wybrać, liczyłem na to Kolorek wynagradza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron a jak się pytałem w BT czy B8 na sprzedaż to mówiłeś, że nie. nic nie straciłeś - jest aktualne - możesz brać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4-Tomek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Białe OOOO jednak robi większą robotę niż czarne :slina: fura :kox: teraz jakaś konkret felga bo co to na Ciebie skoro kupiłeś A5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron a jak się pytałem w BT czy B8 na sprzedaż to mówiłeś, że nie. masz je w dziale sprzedam od dłuższego czasu ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Wiem że niektórych rozczaruje a niektórych pewnie nawet załamie (prawda Pucek) ale chyba wpadnie ROTOR Fura jest rozwojowa i można wsadzić pewnie coś konkretniejszego - ale pewnie to nie ostatnie koło a będzie ładnie, ori, nowe i sprzedać da się je zawsze - tak więc będzie to 4 zakup rotorów tym razem jednak w najlepszym z możliwych wariantów bo 20 cali 9' ET26 - zobaczymy czy spełni moje oczekiwania ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- Niech jest na razie orginalnie - z czasem jak sie znudzi będziemy modzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pucek Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Miron a jak się pytałem w BT czy B8 na sprzedaż to mówiłeś, że nie. masz je w dziale sprzedam od dłuższego czasu ---------- Post dopisany at 13:39 ---------- Poprzedni post napisany at 13:33 ---------- Wiem że niektórych rozczaruje a niektórych pewnie nawet załamie (prawda Pucek) ale chyba wpadnie ROTOR Fura jest rozwojowa i można wsadzić pewnie coś konkretniejszego - ale pewnie to nie ostatnie koło a będzie ładnie, ori, nowe i sprzedać da się je zawsze - tak więc będzie to 4 zakup rotorów tym razem jednak w najlepszym z możliwych wariantów bo 20 cali 9' ET26 - zobaczymy czy spełni moje oczekiwania ---------- Post dopisany at 13:40 ---------- Poprzedni post napisany at 13:39 ---------- Niech jest na razie orginalnie - z czasem jak sie znudzi będziemy modzić Zachowujesz się jak dziad, takie auto i znowu ten oklepany rotor Ps. Do TRZECH razy sztuka, zlituj się, wsadź coś lepszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi