wesz82 Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 No wlasnie i lipa bedzie,dlatego nadzieja w Tobie. W sumie sasiad ma d2fl 4,2 i pewnie nie bedzie mial problemow by mu rozebrac zacisk:-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2016 klocek wyjdzie z 3mm poza tarcze i bedzie kicha jak przemek napisal, dlatego ja mowie, nie ma co sie spuszczac czy to 269 czy 280, roznicy prawie nie ma, 5mm w ramieniu działania siły to zaledwie kilka procent w stosunku do całości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie, udało się komuś sprawdzić czy felga 15" wejdzie na hamulec 269? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matejus_93 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 Panowie, udało się komuś sprawdzić czy felga 15" wejdzie na hamulec 269? Nie wejdzie. Miałem założone stalówkę ET42 16" i luzu było może niecałe 5mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 To słabo. Swoją drogą co to za polityka że przod 288/25 wchodzi bez problemu a tył 269 nie chce wejść? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 zacisk ten aluminiowy ma duzego garba, poza tym wystaje tez bardzo na zewnatrzjakbys zastosowal zacisk przedliftowy z a8, zeliwny oraz jarzmo z poflita 269x22 to mysle ze dalo by rade upchnac to w 15 calachja na takim czym w alu feldze 18stce i tarczy 330 jeszcze spory luz, a liczac roznice w promieniu tarcz 269 a 330 to wychodzi 3 cm, a roznica w calach felg 15 a 18, to neicale 4cm, wiec jest szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fanthomas18 Opublikowano 16 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2016 A wkładając cały set z a8 przedlifta? 269/20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 17 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2016 jak wyzej tyle ze bedziesz mial 2 mm ciensze tarcze niz w polifcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OGr Opublikowano 19 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2016 Chcę ktoś kawałek tylnej belki do przymiarek na sucho większych hebli? Naciapane z bagażnika... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 ogolnie z pomiarow wyszla d*pa bo nie moglem z boxem wjechac w calosci do garazu zeby dojsc do tylu z kanalu.... luz jaki mam miedzy zaciskiem a felga to ok 6cm tasma ma 5cm + palec pomiar jazma od sierodka srub cos ok i jeszcze take cos felga 19" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 20 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2016 to teraz trzeba odjac 19-15 cali i policzyc polowe z tego, czy wyjdzie tyle ile tasna + palec ;d, na moje wychodzi ze wyjdzie i 15 cali wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 Dzieki. Wychodzi na to ze Pan nie klamal:-D Wiec wychodzi na to ze moge dac tarcze z busa i z a8 do.Do tej tarczy z a8 musze dac dystans i pewnie szlifowac lekko jarzmo. Pytanko do Was czy ktos moze podpowiedzie jakiej wysokosci ma byc tarcza z a8 tyl lub z a4 b6 przod pod 280??? Czy jest tylko jedna wysokosc ok 46,6???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 21 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2016 jedna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 THX Tak jak mówiles nie sa drogie http://allegro.pl/tarcze-klocki-hamulcowe-audi-a4-b6-b7-a8-przod-280-i5276707640.html W końcu przymierzałem caly ten złom. Wiec faktycznie te jarza sa z s8,smiesznie teraz klocuszek taki malutki jest Wsio jest tak jak pisaliscie poza jedną sprawa-przewód hamulcowy. Ja mam wygiety przewód na zakuciu i przeszkadza to w wkreceniu przelotowej sruby. Mozna dac przewody z a8 gdyz na zarobieniu sa proste albo przełożyc srube tak by zakucie szło do góry wtedy bedzie ok. W jakiej odległości powinien być czujnik od koronki abs,dobrze kojarze ze od 0,8 do 1mm??? Teraz pokazuje mi bląd hamulców tak jak przy niskim stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 puknij go delikatnei z raz raczka od wkretaka i zobacz czy sie dosunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 O.6 - 0.8mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 11 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2016 Dzieki dla was obu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 ma ktoś gotowy set 280 do a6c5 03r fwd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jezeli chodzi o wstawienie 15 pod setap 280 mm z polifta d2 to można pomarzyć o tym. Postaram sie skołować 16 i zobaczyć czy ona wejdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 13 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jezeli chodzi o wstawienie 15 pod setap 280 mm z polifta d2 to można pomarzyć o tym. Postaram sie skołować 16 i zobaczyć czy ona wejdzie. dlatego taki sam setup ale z zaciskiem przedliftowym powinien wejsc , tzn jest jakas szansa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi