Andrei Lisok Opublikowano 21 Czerwca 2022 Opublikowano 21 Czerwca 2022 Jak lepiej wpuścić kabli wewnątrz auta?
KiVash Opublikowano 20 Lipca 2022 Opublikowano 20 Lipca 2022 Mam polifta i nie przyjmuje kodowania servotronica. Na wlepce też brak 1n1 i 1n3:( A podobno każdy polift ma servotronica.
duzy616 Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 19 godzin temu, KiVash napisał: Mam polifta i nie przyjmuje kodowania servotronica. Na wlepce też brak 1n1 i 1n3:( A podobno każdy polift ma servotronica. W polifcie jest 1N7 elektryczne. 1
KiVash Opublikowano 21 Lipca 2022 Opublikowano 21 Lipca 2022 (edytowane) Godzinę temu, duzy616 napisał: W polifcie jest 1N7 elektryczne. Czyli elektryczne kodowania nie przyjmuje. Po prostu nie czuję na kierownicy różnicy między comfortem a dynamic. Dzięki za info. Edytowane 21 Lipca 2022 przez KiVash
Gluten Opublikowano 29 Lipca 2022 Opublikowano 29 Lipca 2022 Cześć, chciałem sprawdzić numer modułu i wychodzi na to, że nie mam żadnej litery na końcu. Jak kodowanie servotronica przebiega pomyślnie to śmiało mogę wymienić przekładnię? Pozdrawiam.
RemiB8 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Witam, mógłby ktoś mi wyjaśnić dlaczego tylko ta przekladnia z końcówka B podjedzie przy wymianie? Mam dawce B8 i tam jest servo ale przekladnia kończy się C, nie ma żadnej widocznej różnicy w budowie obu. Co powoduje że nie podejdzie ta z innym kodem. Dzięki
Hugo Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Opublikowano 24 Sierpnia 2022 10 minut temu, RemiB8 napisał: Witam, mógłby ktoś mi wyjaśnić dlaczego tylko ta przekladnia z końcówka B podjedzie przy wymianie? Mam dawce B8 i tam jest servo ale przekladnia kończy się C, nie ma żadnej widocznej różnicy w budowie obu. Co powoduje że nie podejdzie ta z innym kodem. Dzięki Na poprzedniej stronie 3 post od dołu masz to samo pytanie, a w kolejnym poście kolega odpowiadał na nie.
darekaudi4 Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 W dniu 27.03.2018 o 04:03, Gość napisał: Servotronic założony. Na postoju i do prędkości 25km/h na kołach 255/35R19 rewelacja. Ale powyżej prędkości 25km/h mam wrażenie że kierownica chodzi ciężej niż na przekładni bez servotronica. Wydaje mi się ze jakos bardziej musze użyć siły niz wczesniej np na łuku drogi lub rondzie. Dodatkowo mam wrażenie ze przekładnia bez servotronica jadąc na rondzie sama się prostowala a po wymianie i jeździe próbnej przy wychodzeniu z łuku kierownica zostala i prawie na chodnik wyjechałem [emoji38] Może to kwestia przyzwyczajenia. Czy wy macie podobne odczucia? Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka Siema , mam pytanie czy maglownice wymieniałeś bez kanału lub podnośnika ja właśnie kompletuje graty i chcem sam wymienić ale nie mam kanału. Pytanie czy się da ?
darekaudi4 Opublikowano 9 Października 2022 Opublikowano 9 Października 2022 (edytowane) 4 minuty temu, darekaudi4 napisał: Siema , mam pytanie czy maglownice można wyciągnąć bez kanału lub podnośnika ja właśnie kompletuje graty i chcę ją sam wymienić ale nie mam kanału. Narzędzia i wiedza mechanika jest a także kodowanie VCDSem to nie problem. Pytanie czy się da stawiając auto na wysokich kobyłkach ? Czy faktycznie trzeba unosić silnik aby wyciągnąć maglownice? Wiem że bardzo dużo informacji jest w pierwszym poście i są mega pomocne ale nie działają zdjęcia które by się przydały. Edytowane 9 Października 2022 przez darekaudi4
pimpam Opublikowano 26 Marca 2023 Opublikowano 26 Marca 2023 Ja też się skusiłem na servotronic i jest kolosalna różnica. Masakra była z wyciągnięciem przekładni, a dokładniej z odkręceniem śrub, skończyło się cięciem i nowymi śrubami, ale było warto
broda66 Opublikowano 26 Maja 2023 Opublikowano 26 Maja 2023 Witam. Czy wie ktoś czy 8K0 907 064 A obsługuje servotronik lub jak to sprawdzić. Obecnie nie mam servotronika ale chciałbym zmienić tylko nie wiem czy uda się zakodować po wymianie magla. Dzięki za pomoc. Pozdrawiam
pakito25 Opublikowano 21 Września 2023 Opublikowano 21 Września 2023 Witam. Mam pytanie czy do magla bez servo można dołożyć wałek atakujący z czujnikiem servo. Bo mam 2 takie maglownice i oprócz walka atakującego reszta jest taka sama. Jest taka opcja że można to przełożyć ktoś coś wie
dsqtypp Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Pany posiadam taka wlepe. Jaki mam system wspomagania?
Muskel1 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca Masz QZ7 - elektromechaniczny układ wspomagania kierownicy, stosowany jako standard w każdym polifcie. Za dopłatą można było dobrać dynamiczny układ kierowniczy 1N7. 1
pakito25 Opublikowano 31 Marca Opublikowano 31 Marca A z polifta można założyć elektryczne do przedlifta
SzymekElo Opublikowano 19 Sierpnia Opublikowano 19 Sierpnia Cześć, wie ktoś czy z audi a5 t8 coupe 2.0 tdi 2010 powinienem się stosować do tego poradnika? Wszystko powinno być tak samo? MCE mam z literą P więc pasuje. Ewentualnie znacie może kogoś na śląsku i okolicach, kto podjąłby się zrobienia tego?
Adam. W Opublikowano 25 Sierpnia Opublikowano 25 Sierpnia Witam czy maglownice z końcowymi numerami 65P lub 66BX to ta sama maglownica co w pierwszym poście? Znalazłem po regeneracji i zastanawiam się czy będzie pasować allegro.pl ALLEGRO.PL
Rekomendowane odpowiedzi