maf Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Dopadł mnie problem dość powszechny w naszych autach tj rdzewiejące ranty błotników. Cena w ASO jest powalająca więc postanowiłem kupić zamienniki. Jakiej firmy blachy polecanie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 kup uzywke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Zamienników nie kupuj. Ciężko spasować i kiepska blacha. Lepiej poszukaj ori używki tak jak pisze kolega wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maf Opublikowano 7 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Po zakupach przez internet zacząłem jeździć i oglądać towar. Zjeździłem już ponad 300km oglądając używki i każdy błotnik miał rudą. Mniej lub więcej ale każdy. Szkoda czasu kasy i nerwów. Wolę kupić dobry zamiennik i dać porządnemu specowi do pomalowania. Speca już mam ale dobrej klasy zamiennika jeszcze nie. Przecież muszą takie być a nie same chinole na sztukę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Twój wybór. Czarny błotnik dwa tygodnie temu znajomy kupił za 90 zł.Co prawda do Passata B7 ale to podobna kasa.Firma żadna a skąd - czort wie pewnie china. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szakal222 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Twój wybór. Czarny błotnik dwa tygodnie temu znajomy kupił za 90 zł.Co prawda do Passata B7 ale to podobna kasa.Firma żadna a skąd - czort wie pewnie china. Mam u siebie taki blotnik.dokladnie jak piszesz chinol spasowal sie dobrze .ale jest taki mieki ze jak sciagalem kolo i sie tylko oparlem to wgniutl sie lekko na przetloczeniu .wiec jakosc slaba .ja i tak bede szukal ori .mimo tego ze mam ten Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacek70 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Też szukał bym ori. Kupisz używkę, zakonserwujesz,pomalujesz i będziesz miał satysfakcję że to ori. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edekxp Opublikowano 8 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 Dopadł mnie problem dość powszechny w naszych autach tj rdzewiejące ranty błotników. Cena w ASO jest powalająca więc postanowiłem kupić zamienniki. Jakiej firmy blachy polecanie ? Swoich nie da się naprawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maf Opublikowano 15 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Zbyt dużo rudej. Brał ktoś może gotowe pomalowane z allegro ? Jak z jakością powłoki lakierniczej i spasowaniem ? Są też niby wersje ocynkowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
passatgl5 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 W Nysie są goście co specjalizują sie w B6 dzwoniłeś do nich może? Tu masz numer powinni mieć ładne błotniki 726118781, 792773105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalm320 Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 Zbyt dużo rudej.Brał ktoś może gotowe pomalowane z allegro ? Jak z jakością powłoki lakierniczej i spasowaniem ? Są też niby wersje ocynkowane. Dziury są? Jak nie to dać do piaskowania, dobry podkład antykorozyjny, od wewnątrz wysmarować czymś tłustym i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jospethe Opublikowano 16 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2014 U mnie błotnik wygląda tak jak poniżej na zdjęciu. Raz już był szpachlowany a i tak wyszła rdza. Mam już kupiony używany ori i czeka na malowanie. Nie popisali się z tymi gąbkami pod nadkolami. http://obrazki.elektroda.pl/3060931400_1400231234.jpg http://obrazki.elektroda.pl/6015703400_1400231769.jpg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-sebo- Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 lepszy uzywany ori niz zamiennik ktory potrafi byc bardzo slabej jakosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemy_Gda Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Na portalu, który ostatnio zmienił nazwę na O*X wrzucają dziennie po kilkaset ogłoszeń z częściami do aut, przeważnie rozbitki ale trochę chęci i na pewno dostaniesz coś w zadowalającym Cię stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreGoriO Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Na szrotach też nic nie ma?? koło Bielska Białej ( JASIENICA) jest wielki szrot z częściami, zadzwoń do nich. Może coś dostaniesz O firmie | Auto Części Kurniki Jasienica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŁYSY44 Opublikowano 17 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 kup ori , przy B6 ciężko spasować idealnie te zamienniki jak jakieś małe ogniska rudy to wypiaskować i na gołą blache preparat który hamuje rdze sprawdzony z APP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maf Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 Bardzo chętnie kupiłbym oryginały bez rdzy i do tego najlepiej pod kolor ale jak dotąd nie mam farta. Pozostaje ASO albo zamiennik do malowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczepan24 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 Bardzo chętnie kupiłbym oryginały bez rdzy i do tego najlepiej pod kolor ale jak dotąd nie mam farta. Pozostaje ASO albo zamiennik do malowania. Kolego ja też szukam i nie mogę nigdzie dostać praktycznie na każdym jest ruda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo814 Opublikowano 10 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2014 szczepan24 , wiem kto ma błotniki w twoim kolorze:), wogole ma całe auto zamienniki sie gna jak błotniki plastiki w lagunie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1RAT Opublikowano 11 Czerwca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2014 Błotnik kupisz już za 100 zł używkę i jak dobrze poszukasz masz w kolorze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi