Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jakie zamienniki błotników ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dopadł mnie problem dość powszechny w naszych autach tj rdzewiejące ranty błotników. Cena w ASO jest powalająca więc postanowiłem kupić zamienniki. Jakiej firmy blachy polecanie ?

Opublikowano

kup uzywke

Opublikowano

Zamienników nie kupuj. Ciężko spasować i kiepska blacha. Lepiej poszukaj ori używki tak jak pisze kolega wyżej.

Opublikowano
  • Autor

Po zakupach przez internet zacząłem jeździć i oglądać towar. Zjeździłem już ponad 300km oglądając używki i każdy błotnik miał rudą. Mniej lub więcej ale każdy. Szkoda czasu kasy i nerwów. Wolę kupić dobry zamiennik i dać porządnemu specowi do pomalowania. Speca już mam ale dobrej klasy zamiennika jeszcze nie. Przecież muszą takie być a nie same chinole na sztukę.

Opublikowano

Twój wybór. Czarny błotnik dwa tygodnie temu znajomy kupił za 90 zł.Co prawda do Passata B7 ale to podobna kasa.Firma żadna a skąd - czort wie pewnie china.

Opublikowano
Twój wybór. Czarny błotnik dwa tygodnie temu znajomy kupił za 90 zł.Co prawda do Passata B7 ale to podobna kasa.Firma żadna a skąd - czort wie pewnie china.

Mam u siebie taki blotnik.dokladnie jak piszesz chinol spasowal sie dobrze .ale jest taki mieki ze jak sciagalem kolo i sie tylko oparlem to wgniutl sie lekko na przetloczeniu .wiec jakosc slaba .ja i tak bede szukal ori .mimo tego ze mam ten

Opublikowano

Też szukał bym ori. Kupisz używkę, zakonserwujesz,pomalujesz i będziesz miał satysfakcję że to ori.

Opublikowano
Dopadł mnie problem dość powszechny w naszych autach tj rdzewiejące ranty błotników. Cena w ASO jest powalająca więc postanowiłem kupić zamienniki. Jakiej firmy blachy polecanie ?

Swoich nie da się naprawić?

Opublikowano
  • Autor

Zbyt dużo rudej.

Brał ktoś może gotowe pomalowane z allegro ? Jak z jakością powłoki lakierniczej i spasowaniem ? Są też niby wersje ocynkowane.

Opublikowano

W Nysie są goście co specjalizują sie w B6 dzwoniłeś do nich może? Tu masz numer powinni mieć ładne błotniki 726118781, 792773105

Opublikowano
Zbyt dużo rudej.

Brał ktoś może gotowe pomalowane z allegro ? Jak z jakością powłoki lakierniczej i spasowaniem ? Są też niby wersje ocynkowane.

Dziury są? Jak nie to dać do piaskowania, dobry podkład antykorozyjny, od wewnątrz wysmarować czymś tłustym i tyle.

Opublikowano

U mnie błotnik wygląda tak jak poniżej na zdjęciu. Raz już był szpachlowany a i tak wyszła rdza. Mam już kupiony używany ori i czeka na malowanie. Nie popisali się z tymi gąbkami pod nadkolami. :facepalm:

http://obrazki.elektroda.pl/3060931400_1400231234.jpg

http://obrazki.elektroda.pl/6015703400_1400231769.jpg

Opublikowano

lepszy uzywany ori niz zamiennik ktory potrafi byc bardzo slabej jakosci

Opublikowano

Na portalu, który ostatnio zmienił nazwę na O*X wrzucają dziennie po kilkaset ogłoszeń z częściami do aut, przeważnie rozbitki ale trochę chęci i na pewno dostaniesz coś w zadowalającym Cię stanie.

Opublikowano

Na szrotach też nic nie ma??

koło Bielska Białej ( JASIENICA) jest wielki szrot z częściami, zadzwoń do nich. Może coś dostaniesz

O firmie | Auto Części Kurniki Jasienica

18-768x1024.jpg

Opublikowano

kup ori , przy B6 ciężko spasować idealnie te zamienniki

jak jakieś małe ogniska rudy to wypiaskować i na gołą blache preparat który hamuje rdze

sprawdzony z APP

Opublikowano
  • Autor

Bardzo chętnie kupiłbym oryginały bez rdzy i do tego najlepiej pod kolor ale jak dotąd nie mam farta. Pozostaje ASO albo zamiennik do malowania.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Bardzo chętnie kupiłbym oryginały bez rdzy i do tego najlepiej pod kolor ale jak dotąd nie mam farta. Pozostaje ASO albo zamiennik do malowania.

Kolego ja też szukam i nie mogę nigdzie dostać praktycznie na każdym jest ruda

Opublikowano

szczepan24 , wiem kto ma błotniki w twoim kolorze:), wogole ma całe auto

zamienniki sie gna jak błotniki plastiki w lagunie

Opublikowano

Błotnik kupisz już za 100 zł używkę i jak dobrze poszukasz masz w kolorze.