Swir3k Opublikowano 10 Sierpnia 2016 Opublikowano 10 Sierpnia 2016 i jak tam poskladany juz w calość ??
kajmanovsky Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Ślina mi cieknie po przeglądnięciu całego tematu i jak to będzie finalnie wyglądać
Savo Opublikowano 2 Października 2016 Autor Opublikowano 2 Października 2016 Wy tutaj modyfikujecie grubo audiczki a ja zeby dac znac ze cos sie dzieje , chwalę się nową szybą przod Pozdrawiam No to jak ja to mowie - Lecimy dalej W chwili ciszy przed burzą wklejam fotorelacje z pracy nad Felgami. Tutaj moge się wykazac poniewaz felgi to mój chleb powszedni od 8 lat. Na pierwszy strzał poszła felga podkreslajaca oryginalnosc RS4 B5 . Nie jest to 20" poniewaz auto bedzie nadal służyć do zapierdałania. Czyli Dobrej jakosci Replika w 19" produkcji Włoskiej . Stop Aluminium podobny do znanej firmy Ronal . Felgi beda Customowe lecz wciąż jedno częsciowe :mrgreen: Wszystkie zostały poszerzone na 10J w raz z przetoczeniem pod Oryginalne dekle RS4 B5 Tutaj zdjecie dekla przed modyfikacja otworuMaszyna CNCPierwsze i ostatnie pasowanieZdjecia wkleje z prac nad felgami. Bedziemy malowac je u Nas w firmie proszkowo .Okzazało sie że lampy EU i UK to co innego ! Mała fotorelacja z przelłozenia bebechówusunięcie plastiku ze strony przetwornicyMocowanie xenonu - żarówka różnica z tego wynika że samochody posiadające kierownicę po prawej stronie posiadaja już fabrycznie regulację kąta promoienia swiatła a europa ma standardowe więc UWAGA co się kupujeW systemie europejskim można prubować odwrocić blaszkę do przodu szkła soczewki ale jest jedno zapytanie. Czy profil blaszki wypukły do srodka nie zmieni pozycji promienia swiatła?? JESTEM ZA ORGINALNYM ROZWIĄZANIEMSWIATŁA DZIAŁAJA ! Mamy nowe Lampy UK ! :mrgreen:
PiterA4 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 fajnie ze dalej działasz bo chwilowo temat ucichł
booster70 Opublikowano 2 Października 2016 Opublikowano 2 Października 2016 Nie do konca rozumiem ten post o lampach.. W moich ori eu byla tez blaszka do zmiany na uk, mowa o ori z 2000r
xBladex Opublikowano 3 Października 2016 Opublikowano 3 Października 2016 Ja tak samo mam w swoich lampach..5 min roboty i mam UK lub EU.
darek995 Opublikowano 8 Października 2016 Opublikowano 8 Października 2016 Tak ale jemu chyba chodziło o to że miał EU a ich się nie da zrobić na UK.
Savo Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2017 Przygotowanie felg pod proszek Proszek Podkład Proszek był zacierany i kładlismy druga warstwe by wszystko było gładkie. Tutaj Piękny "Standard Silver VW Audi + gliter " do tego 2 warstwy lakieru Na koniec opony 255 30 R19 Michelin Pilot Sport ... Nie ma naciagu ale nie jest kartofel. Auto bedzie słuzyc do tego do czego słuzy :-D Nie ukrywam że będa dobre 20" do lansu ale to pózniej
Bartender Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Opublikowano 13 Kwietnia 2017 Profi robota Czekam na fotki na aucie
Savo Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Długo oczekiwane zdjęcia troche lepszej jakosci na dodatek w świetle dziennym Szukam rowniez satyn lusterek , uzywane zreguly są w dupowatym stanie i odpuszczam. Moze ktos cos zaproponuje ? Na małą pochwałę Przypadkiem kupiłem lusterka od Audi s8 , stan dziewiczy az szkoda będzie je przerabiać . Pozdrawiam
--Rafcio-- Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Opublikowano 14 Kwietnia 2017 Już prawie wygląda jak ten z Hanover
NervaR Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Szok Kolego. Jednym tchem przeczytałem cały temat Żal wsiadać do swojego parcha hehe
muunv Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Przegladam i przegladam, widze ze jeden z najgrubszych projektow sie tu zapowiada. Powodzenia w dalszym modzeniu i jak najszybszego zlozenia auta Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Savo Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dzieki chlopaki za mile komentarze. Zderzak tyl zalozony, ustawiony. Przepraszam za jakosc zdjec , mam nadzieje ze odzwiercidlaja to, jak wszystko jest spasowane
karol24 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Ale to koło wpadło te 10J na 19" siądzie pięknie
Rekomendowane odpowiedzi