vsl Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 co by tu duzo pisac: 2005 audi s4 200.000km silnik BBK 4.2 v8 skrzynia man 6 kolor srebrny felgi orginalne "avus" ? 18 a w wyposazeniu chyba to co zdazylem zauwazyc wersja kanadyjska: -zegary w km/h bez wstawek milowych -ta opcja ze nie ruszysz bez sprzegla -szyberdach -czarne skory recaro -czarna podsufitka -sciemniajace sie lusterka kompasem czy jak to sie zowie -standardowe radio 6cd i kaseciak na widoku - no i duzo duzo gadzetow jak to w skach nie znam zbytnio sie na audi wiec nie bede wymienial bo pewnie sporo pomine ale ile raz ywsiadam tyle razy odkrywam cos nowego auto ma troche kosmetycznych pier**l do ogarniecia ale jak na 200.000km i 9 lat to nie jest zle wewnatrz mam dwie rzeczy do ogarniecia schowek pasazera sie "wysypal" ale to chyba standard w b6/b7 i plastik do wpinania pasow od kierowcy na zewnatrz musze ustawic przednia prawa lampe i wymienic prog od strony kierowcy (pewnie spadl na lawarku nie mniej jednak ogarnie sie to w trakcie kosmetyki rysek i zadrapan co do modyfikacji w planach: -blade'y na drzwiach w 3m karbon -ten plastik przy wydechach tez 3m carb -cupra lip z przodu -wydech magnaflow koncowy, chyba ze okaze sie (po zglebieniu tematu) ze mozna pociagnac kompletny wydech bez problemow z wyskakiwaniem "check" oraz bez reperkusji na Emission test to zrobimy pelny przelotowy bez katow magnaflow z Xpipe czy jak tam sie to zwie zeby ryczalo a moze co km wpadnie ale bardziej mi na dzwieku zalezy -amory pewnie bilstein b16 - z zaufania do marki -no i wymiana opon bo teraz sa jakies chinskie evergreeny a musi byc cos cos bedzie sie tryzmalo drogi latem i zima pewnie conti albo micheliny pozatym ma byc na co dzien do pracy na weekend do parku i na lekkie zabawy na torze a w srodku? plan byl aby wrzucic RNSe ale jesli trzeba bedzie miec na dachu tego ogonka i rzezba jakies wiercenia itp to odpada pogodze sie z kasieciakiem mial byc srebrny trim ale to ciemne drewienko z dnia na dzien coraz mniej przeszkadza i coraz bardziej podoba sie i bedzie kiera najchetnie jak w nowej tts/ttrs, ciemna, perforowana, 3ramienna, z okraglym srodkiem (piekna) i tylko dbac o silnik bardzo fajny zwierzak i to by bylo na tyle mam jakies liche zdjecia po zakupie ale jak bedzie czas to zrobie lepsze i wrzuce piszcie komentujcie doradzajcie
camillotychy Opublikowano 8 Lipca 2014 Opublikowano 8 Lipca 2014 Fajna sztuka Co do RNS-E - to nie trzeba żadnego ogonka na dachu i nic nie wiercisz, antenę można upchać w niewidoczne miejsce Powodzenia w modach i bezawaryjności!
andr3i Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 piekna srodek widac ze zadbany dbaj o nia i powodzenia w modach z tej folii 3m na zew bym zrezygnowal bo bedzie kiszka
Audi sline Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 "Ameryka pół Kanady" piękna sztuka, a jak zadbana . Jeszcze tylko rnse i carbony wlecą i jest już full
vsl Opublikowano 9 Lipca 2014 Autor Opublikowano 9 Lipca 2014 z tym 3m chce taki efekt osiagnac jak na b7 kolegi no i jakosc foli 3m jest fantastyczna natomiast co do RNSe'a ciekaw jestem jak bedzie z funkcjonalnoscia pełnego menu? czy nie bedzie "martwych" opcji ktore przykladowo dzialaja w b7 a w b6 juz nie beda i jak to sie zgra z ta kiera z ttski? jak zbiore czesci do kupy to racze jbedzie mi to podlaczal ktos kto sie na tym zna
Fr0styyy. Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Wszystko będzie banglać tak jak trzeba, ładuj kiere z TT RS i RNSA
aro51 Opublikowano 9 Lipca 2014 Opublikowano 9 Lipca 2014 Nie jest tak , ze rns-e wychodzil tylko w b7. W b6 tez byl fabrycznie
vsl Opublikowano 10 Lipca 2014 Autor Opublikowano 10 Lipca 2014 tak dokladnie w b6 widzialem w kilku egzemplarzach podczas poszukiwan auta ale zastanawia mine jedno w b6 RNS nie byl obslugiwany z kierownicy bo ona byla taka sama jak u mnie czyli bez przyciskow i widzialem 2 takie przypadki i zastanawiam sie czy to byly poprodukcyjne upgrejdy czy jak? druga sprawa mnie nurtuje czy RNSe w b7 roznil sie od tego w b6 czymkolwiek chodzi mi o soft i funkcjonalnosc?
Bieniek Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 W b6 3ramienna byla bez multi. Dopiero w b7 byla. Mozesz bez problemu aadoptowac z b7.
akjam Opublikowano 10 Lipca 2014 Opublikowano 10 Lipca 2014 Fajna sztuka! Dawaj RNSE najlepiej LED i do tego kierę z Tetetki RS i będzie świetnie.
HiRide Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Toć ze sa. Najpierw byl zwykly lcd a teraz jest led i podobno lepiej dziala tzn szybciej . Koledzy zapomnieli dopisac ...zaloz wieksze ....jak najwieksze hamulce zeby to jakos wygladalo Choc osobiscie zostalbym przy tych ktore masz obecnie ale przygotuje sie na duza presje w tym temacie
krzysiekvtec Opublikowano 28 Lipca 2014 Opublikowano 28 Lipca 2014 Dobra fura jak zrobisz wydech to muzyka dla uszu :-)
vsl Opublikowano 28 Lipca 2014 Autor Opublikowano 28 Lipca 2014 wydech jednak bedzie kompletny, chyba magnaflow podbno ladny i soczysty-zobaczymy a co do kol jak zostanie na dluzej czyli na przyszly rok to do wiosny cos tam wymysle
paput Opublikowano 9 Sierpnia 2014 Opublikowano 9 Sierpnia 2014 a jak z rozrządem? nie kepie nic przy odpalaniu?
vsl Opublikowano 4 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2015 rozrzad wydaje sie byc w dobrym stanie bynajmniej w porownaniu do tych s4ek ktore ogladalem zanim sie na ta zdecydowalema klepania nie ma jeszcze i oby jak najdluzej od ostatniego razu minelo troche czasu auto zrobilo 10.000km mozna powiedziec bez problemowo 2 razy wlaczyl sie check engine zwiazany przednia lewa lampa ktora ma nieszczelnosc i tendencje do parowania check wlaczal sie gdy w wilgotny dzien uzywalem swiatel "dlugich" i w tej lampie sie wlasnie zawieszaly te swaitla i wlaczal check. Znajomy podeslal mi rozwiazanie to jest wymiana oringow poziomowania lamp po ktorym parowanie ustepuje i jak znajde wolna chwile to zajme sie tym problemem pozatym spalanie srednie oscyluje ok 14l co wydaje sie rozsadne odnosnie osiagow, auto dostalo duzo dobrej chemii i jak mam tylko czas to staram sie czyscic i pielegnowac udalo mi sie tez przed urlopem znalezc minute zeby strzelic pare fotek lepszego sortu na dniach wymiana oleju/remote starter/ i zabezp spodu przed sola i zimowkipozdrawiam Upadate kilometry leca 215.000auto caly czas jest wiernym kompanem podrozyod ostatniego razu wyszlo kilka pierdolowatych ustereka to przewod od spryskiwaczy, przewod od wspomagania(dosc popularna usterka zwiazana z wiekiem auta i prawdopodbnie wada materialowa ktora szczegolnie teraz w 9-10 letnich s4 wystepuje)no i urwala sie oslona pod autem po stronie pasazerapare zdjec z ostatniego wypadu - s4 w swoim zywiolei maly bonus z nudowView My Video
Rekomendowane odpowiedzi