marcinoa4b5 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 teraz jest już jak trzeba...a o te lampy nie czepiali się jeszcze? ładnie to wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 O dziwo nie, tak samo olewają obrysy, do tej pory miałem 2 albo 3 kontrole i był spokój, zobaczymy co powiedzą na wystające felgi, od góry wystają sporo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek95 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Jaki to jest rozmiar opony? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoa4b5 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 (edytowane) więc może jednak za dużo 25mm dystans? ale tył ładnie spasował, pokaż foto od góry jak wygląda przód i tył 225/40/18? Edytowane 13 Kwietnia 2016 przez marcinoa4b5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 215/40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinoa4b5 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 hehe byłem blisko:) na 215 zrobił się lekki naciąg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Tylko delikatny, ale bez tego bym nie upchnął z tyłu flatów na et20 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik123 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Zawsze mozna dyskutowac ze do obrysu auta naleza jeszcze lusterka takze poza nie napewno kola nie wystaja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Ponoć poprawili ten przepis i teraz brzmi, że koło nie może wystawać poza obrys nadkola Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek92 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2016 No bardzo ładnie siadło. I ładnie się prezentuje. Oby tak dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Animal Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Dobrze siadło chociaż faktycznie trochę wystaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OficeR Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2016 Lusterko nie jest obrysem auta. Lusterko jest elementem wyposazenia Wysłane z mojego GT-I9505 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2016 Na przód dopiero dziś wpadły dystanse i zrobiło się wszędzie et20 na 8,5j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemciotorun Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fenrir Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Fajnie się prezentuje. Moim zdaniem to dobrze że koła lekko wystają, jak się go posadzi mocniej to jeszcze lepiej to wtedy wygląda. Ja sam zamierzam lekko wysunąć rant na zewnątrz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matik123 Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2016 Jedyne co mi nie pasi w tym przodzie to prawy spryskiwacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniu. Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Wiem, zaślepkę zmienię pewnie dopiero jak będę zderzak poprawiał. Kilka fotek z pseudo sesji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmoon Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 za***ista jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nextpeace Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Noo ciężko oko oderwać [emoji7] [emoji1] Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacca90 Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2016 Fajnie siadlo ale teraz przy tym ET wola "posadz mnie jeszcze!!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi