_Solar_ Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zapraszam na Chełmskie spociki Najbliższy spocik Chełmski odbędzie się dnia .... MINI SPOTY COTYGODNIOWE - KAŻDY CZWARTEK 20:00 parking Tesco od strony cmentarza
_Solar_ Opublikowano 11 Września 2008 Autor Opublikowano 11 Września 2008 spociki w Chelmie juz sa organizowane spotykaja sie ludzie z LKAudi oraz ludzie z VW Vaglublin tylko jak narazie jest nas mala grupka :gwizdanie: ale mam nadzieje ze to sie powoli zmieni trzeba by to jakos bardziej naglosnic i ustalic stale terminy spocikow na pewno coraz wiecej ludzi by przyjezdzalo Chelm nie moze byc gorszy od Lublina tak wiec kto z Chelma z forum uczestniczyl by w takich spocikach czekamy na wypowiedzi klubowiczow.na pewno juz sa 3 osoby: Seta ; Solarek4 i mrogal pozdrawiam
marewel Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Ja chetny,tylko jeszcze nie kupilem auta
Seta Opublikowano 12 Września 2008 Opublikowano 12 Września 2008 Jak by coś wyszło to jeszcze qmpel przyjedzie garbusem albo golfem 1
_Solar_ Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 informuje ze najblizszy spocik Chełmski odbedzie sie dnia 27 wrzesnia bedzie to prawdopodobnie godzina 15 tak jak ostatnio to mialo miesce na parkingu Lidla przy Bazylanach pozdrawiam i na spocika zapraszam
Hugo Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 Podkleiłem Wam wątek i dodałem info w pierwszym poście
_Solar_ Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 Podkleiłem Wam wątek i dodałem info w pierwszym poście dzieki Hugo musimy tak planowac swoje spociki abysmy mogli tez zawitac na spocikach w Lublinie
mrogal Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 informuje ze najblizszy spocik Chełmski odbedzie sie dnia 27 wrzesnia bedzie to prawdopodobnie godzina 15 tak jak ostatnio to mialo miesce na parkingu Lidla przy Bazylanach pozdrawiam i na spocika zapraszam a kiedy to bylo "ostatnio" ??
_Solar_ Opublikowano 13 Września 2008 Autor Opublikowano 13 Września 2008 ostatnio to bylo 31 sierpnia wtedy co mnie widziales na trasie jak jechalem do Wawy jak beda jakies zmiany to poinformuje Cie o tym na forum albo droga komunikacyjna jakim jest telefon
gelo Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 ale nie zapominajcie o spocie w najbliższa niedziele o 14tej w Lublinie
_Solar_ Opublikowano 26 Września 2008 Autor Opublikowano 26 Września 2008 ale nie zapominajcie o spocie w najbliższa niedziele o 14tej w Lublinie nie martw sie nie zapomnimy z Chelma na pewno ktos przybedzie na spocika [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 21:46_________________________________________________chcialbym poinformowac iz spocik odbedzie sie o godzinie 16 :>
mrogal Opublikowano 26 Września 2008 Opublikowano 26 Września 2008 ale nie zapominajcie o spocie w najbliższa niedziele o 14tej w Lublinie nie martw sie nie zapomnimy z Chelma na pewno ktos przybedzie na spocika [br]Dopisany: 15 Wrzesień 2008, 21:46_________________________________________________chcialbym poinformowac iz spocik odbedzie sie o godzinie 16 :> oo o juz lepiej 16 mnie pasi pewnie podjade lekko wynurany ale bede prosto z roboty (czytaj dlubanka przy audiolce )
Seta Opublikowano 27 Września 2008 Opublikowano 27 Września 2008 Ja tez będę o 16 miejsce się nie zmieniło??
_Solar_ Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 Ja tez będę o 16 miejsce się nie zmieniło?? w takim razie super bedzie kilka A4 a miejsce pozostaje bez zmian :>[br]Dopisany: 27 Wrzesień 2008, 10:28_________________________________________________Serdecznie zapraszam
mrogal Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 o widze to to to solar dziala, respect za poswiecanie czasu mam nadzieje ze sie fajne wozki zjada, ostatnio bylo niezle nie spodziewalem sie ze bedzie tyle autek. jak na chelm :good: :gwizdanie: Moze zrobimy jakis P.O.M. ?? :> :gwizdanie:
_Solar_ Opublikowano 5 Października 2008 Autor Opublikowano 5 Października 2008 o widze to to to solar dziala, respect za poswiecanie czasu mam nadzieje ze sie fajne wozki zjada, ostatnio bylo niezle nie spodziewalem sie ze bedzie tyle autek. jak na chelm :good: :gwizdanie: Moze zrobimy jakis P.O.M. ?? :> :gwizdanie: No a jak Solar musi troszke wziac sie za robote ostatnio bylo niewiele ponad 20 autek teraz jak by rozwiesic pare plakacikow gdzies na miescie to mysle ze sporo osob by jeszcze przyjechalo druknij sobie plakacik i zawieś na tylnej szybie auta ja juz to uczynilem Moze zrobimy jakis P.O.M. ?? nie bardzo kaman o co Ci chodzi
mrogal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 o widze to to to solar dziala, respect za poswiecanie czasu mam nadzieje ze sie fajne wozki zjada, ostatnio bylo niezle nie spodziewalem sie ze bedzie tyle autek. jak na chelm :good: :gwizdanie: Moze zrobimy jakis P.O.M. ?? :> :gwizdanie: No a jak Solar musi troszke wziac sie za robote ostatnio bylo niewiele ponad 20 autek teraz jak by rozwiesic pare plakacikow gdzies na miescie to mysle ze sporo osob by jeszcze przyjechalo druknij sobie plakacik i zawieś na tylnej szybie auta ja juz to uczynilem Moze zrobimy jakis P.O.M. ?? nie bardzo kaman o co Ci chodzi Powolny Objazd Miasta
_Solar_ Opublikowano 6 Października 2008 Autor Opublikowano 6 Października 2008 Powolny Objazd Miasta mysle ze na pewno taka atrakcja sie pojawi ostatnio byl lansik po miescie
Seta Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 To co panowie kiedy następny spocik??
mrogal Opublikowano 6 Października 2008 Opublikowano 6 Października 2008 To co panowie kiedy następny spocik??
Rekomendowane odpowiedzi