PARAF Opublikowano 3 Lipca 2011 Opublikowano 3 Lipca 2011 Jutro jadę do LC. Pany, dajcie namiar na jakieś dobre żarcie... mogą być kebaby, knajpy z gyrosem czy nawet chińskie - ale koniecznie z koncesją na % o ktorej bedziesz?polecam MC'Kenzie fajna szamka i alko maja pozamiatane. podróż firmowa skończyła się w LU... Jak będę w LC to dam ci cynę No i jestem...
mrogal Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 Jutro jadę do LC. Pany, dajcie namiar na jakieś dobre żarcie... mogą być kebaby, knajpy z gyrosem czy nawet chińskie - ale koniecznie z koncesją na % o ktorej bedziesz?polecam MC'Kenzie fajna szamka i alko maja pozamiatane. podróż firmowa skończyła się w LU... Jak będę w LC to dam ci cynę No i jestem... dlugo?
rafalekx Opublikowano 4 Lipca 2011 Opublikowano 4 Lipca 2011 dlugo? chciał numer do Cię na battalionie pisz do niego PW
paput Opublikowano 9 Lipca 2011 Opublikowano 9 Lipca 2011 Siema pipki pozdrawiam z Finlandii ło matko wracaj szybko i przywieź jakieś oponki z kolcami
pastaldo Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 Siema pipki pozdrawiam z Finlandii Jak się skubany wcisnałes do butelki 0,5 czy 0,7
_Solar_ Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 0,7 rzecz oczywista jest lux w koncu żyje jak biali ludzie
pastaldo Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 0,7 rzecz oczywista jest lux w koncu żyje jak biali ludzie jak biali to tam zyja Finlandczycy bo to białe łby w większości
jedrekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zapraszam do udziału w głosowaniu na Najładniejsze zdjęcie A4 do kalendarza na rok 2010: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=115921.885 pozdrawiam i zapraszam do nadsyłania zdjęć!
_Solar_ Opublikowano 28 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2011 z chełma ludzie mysle ze na pewno bedą ja nie wiem czy znowu bede wyjazd znowu mi sie szykuje [br]Dopisany: 10 Wrzesień 2011, 07:46_________________________________________________Edit pierwszego posta - bo ludzie mnie sie na Pw pytaja kiedy spoty w LC
marzec39 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Witam kiedy kolejny spocik w Chełmie?
_Solar_ Opublikowano 8 Stycznia 2012 Autor Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzis był mega w Lublinie Kolego kazdy czwartek od 19:00 na parkingu Tesco od strony cmentarza
marzec39 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Opublikowano 8 Stycznia 2012 Dzieki za informacie jestem nowy bylem dzis na pierwszym LZ Wpadne napewno mysle ze LHR nie pogonicie.
zbigo22 Opublikowano 14 Lutego 2012 Opublikowano 14 Lutego 2012 Witam jestem nowicjuszem i mam pytanie czy w Chełmie są jakieś organizowane spoty A4 jeśli są to jak moge do was dołączyć pozdrawiam
_Solar_ Opublikowano 14 Lutego 2012 Autor Opublikowano 14 Lutego 2012 Witaj kolego wszystko w 1 poscie czyli mini spoty cotygodniowe w kazdy czwartek o 19 pod tesco od strony cmentarza... Z racji ze jest taka mrozna a nie inna pogoda po niewielkiem czasie przenosimy sie do jakiegos lokalu na integracje rzecz oczywista Ci co przyjada z kims albo z buta a wieksze spociki to jak Cieplej bedzie.Zapraszam do uczesczania na spoty i wspolnej integracji ludzi z grupy vag
PARAF Opublikowano 19 Lutego 2012 Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam jestem nowicjuszem i mam pytanie czy w Chełmie są jakieś organizowane spoty A4 jeśli są to jak moge do was dołączyć pozdrawiam Lepszy wypas znajdziesz w LZ
_Solar_ Opublikowano 19 Lutego 2012 Autor Opublikowano 19 Lutego 2012 Witam jestem nowicjuszem i mam pytanie czy w Chełmie są jakieś organizowane spoty A4 jeśli są to jak moge do was dołączyć pozdrawiam Lepszy wypas znajdziesz w LZ pod jakim wzgledem twierdzisz ze lepszy
Rekomendowane odpowiedzi