arczi900819 Opublikowano 30 Listopada 2008 Opublikowano 30 Listopada 2008 ujjjjj to trzeba będzie tą imprezę trochę rozkręcić... bo tak to nie bardzo ale cos sie pomysli :good:
mrogal Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ooo w końcu znalazłem coś w Chełmie. Informujcie mnie kiedy następny spocik to wpadnę na pewno :> POZDRO zagladaj w ten topic a bedziesz na biezaco, mozesz tez zawsze wpasc na jakiegos mikrospota
_Solar_ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Ooo w końcu znalazłem coś w Chełmie. Informujcie mnie kiedy następny spocik to wpadnę na pewno :> POZDRO zagladaj w ten topic a bedziesz na biezaco, mozesz tez zawsze wpasc na jakiegos mikrospota na mikrospota tez zawsze bedziesz mógł wpaść tylko musiał by ktoś mieć do Ciebie fona bo takie mikrospociki ustalane są na szybko i w małej grupce ktora sie czasem nudzi na weekend
arczi900819 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 To ja bym proponował się skminić np na tym spociku 14 grudnia i obgadać co i jak Fajnie by bylo cos zorganizowac typu jakiegoś grila, fajnej nutki w tle, ciekawych konkursów itp.. :naughty: tylko trzeba by jakos troche kasy skminić... ale i z tym by sie poradzilo (tak mysle)
Seta Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Solarek wiesz że ja też chętnie bym wpadł na jakiegoś mikro spota jak by ktoś dał znać a numer chyba masz chyba nie??
_Solar_ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Solarek wiesz że ja też chętnie bym wpadł na jakiegoś mikro spota jak by ktoś dał znać a numer chyba masz chyba nie?? Twój numer juz mam znalazłem na forum konkurencyjnym Ok jak bedzie sie cosik działo to dam znac Bo ostatnio to tylko przyjechałeś na koniec mikro spocika pod Tesco
arczi900819 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Opublikowano 1 Grudnia 2008 Podrzućcie jakiś plakacik na ten spot bo już za wiele czasu nie zostało A przydało by się jeszcze to trochę rozgłosic
_Solar_ Opublikowano 1 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2008 Podrzućcie jakiś plakacik na ten spot bo już za wiele czasu nie zostało A przydało by się jeszcze to trochę rozgłosic oki napiszę do pewnej osoby zeby wykonała plakacik
arczi900819 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 wracając do tematu to jak idą prace nad plakacikiem?
_Solar_ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie wiem jak idą ja sie tym nie zajmuje niestety :gwizdanie: masz mozliwosć aby te plakaciki jakos rozwieśić czy cus w tym stylu aby nagłośnic Spota
arczi900819 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Rozwiesić zawsze można. w piątek będę w Chełmie to pośmigam i wybiorę jakieś fajne miejscówki na rozwieszenie. Tak żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło. Tylko oczywiście jak by było co rozwiesić
_Solar_ Opublikowano 2 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2008 Rozwiesić zawsze można. w piątek będę w Chełmie to pośmigam i wybiorę jakieś fajne miejscówki na rozwieszenie. Tak żeby jak najwięcej ludzi zobaczyło. Tylko oczywiście jak by było co rozwiesić nie za póżno bedzie w piątek daj znaka to Ci bym pomógł jak by był juz plakacik
arczi900819 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Opublikowano 2 Grudnia 2008 Nie no w ten piątek jakby się powiesiło to jeszcze ponad tydzień by powisiały. Moim zdaniem by wystarczyło. Bo jutro i w czwartek to czas bym mial dopiero po 15.00 a to troche przypozno a w poątek mógłbym z rana porozwieszać. Taka jest moja propozycja A może na GG będzie lepszy kontakt....???
gelo Opublikowano 4 Grudnia 2008 Opublikowano 4 Grudnia 2008 ekipa z Lublina niestety raczej nie będzie obecnana najbliższym spocie chełmskim 14 grudnia,już tłumacze dlaczego: 15 Grudnia mija I rocznica powstania VAG Lublin i z tej racji jest planowana impreza w sobote 13 Grudnia na którą was również zapraszamy Plan: - godz. 17 spot na Placu Zamkowym - godz. 20 spotkanie w klubie NoBo więc sami rozumiecie że będzie ciężko przyjechać więcej info tutaj http://lkt.pl/viewtopic.php?t=8069
_Solar_ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 gelu rozumiemy ale następnego nie odpuścimy Zapraszam teraz wszystkich na najblizszy spocik
_Solar_ Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 4 Grudnia 2008 HIHIhi Radziu bede napewno..... Trzymam za słowo
arczi900819 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 to jak tam z ludźmmi będzie na spociku? odemnie będzie tak ze 4-5 fur a4,80b3,pasekb5,vento,seacik...
_Solar_ Opublikowano 9 Grudnia 2008 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2008 to jak tam z ludźmmi będzie na spociku?Myśle ze sporo ludzi nowych jak i stałych bywalców bedzie licze ze na spociku bedzie tak ok.25 autek Rowniez postaram sie namówic kilka osób na spota Moze te plakaciki które drukowałes powiekszą frekfencje w niedziele
jarko Opublikowano 9 Grudnia 2008 Opublikowano 9 Grudnia 2008 Zlot Ogólnopolski Bukowina Tatrzańska III Urodziny "Audi A4 Klub Polska" >> ZAPISY << Przypominam również o możliwości składania zamówień na bluzy oraz polary klubowe do dnia 14.12.2008r. I to już jest ostateczny termin. >> ZAMÓWIENIA <<
Rekomendowane odpowiedzi