Łepski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie może tylko nie zapodajmy Alonie wszystkiego na jeden raz, bo od króla marchewki, przez fotografa, czarusia i CWeLa, to może być za wiele na pierwszy raz
Tomeks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Towarzyszkę zlotu zimowego dla Alvara Alv,polecam się ,w Sobieszewie mydlo nie narzekał :gwizdanie:,do dzisiaj mi majtek nie oddał
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 No to dziewczyna powinna się cieszyć bo ma 185 stron zawartych w kilku postach
Kocky Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Alv,polecam się ,w Sobieszewie mydlo nie narzekał :gwizdanie:,do dzisiaj mi majtek nie oddał :polew: Twierdzisz, że zostawił je sobie jako trofeum
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 tomeks32 a nie masz jakieś ekspedientki dla mnie ? Albo drugi z osiedlowych królów marchewki (Mr. Fa) ?? :polew:
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Panowie może tylko nie zapodajmy Alonie wszystkiego na jeden raz, bo od króla marchewki, przez fotografa, czarusia i CWeLa, to może być za wiele na pierwszy raz mam się bać??? hahaha Alona przyjedź z portfolio koleżanek bo ja robię casting na Towarzyszkę zlotu zimowego dla Alvara tylko zimowego?? a później wymiana na nowy model?? Ciekawe czy Ta jedna się nie wykruszy do środy :gwizdanie: jak się postaracie, to może nie
alvaro Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 Alona tylko zimowego?? a później wymiana na nowy model?? Who knows ??
GILI Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 a później wymiana na nowy model?? Prędzej poznasz rodziców ALVa jak Cię wymieni wiesz co mam na myśli ta pierwsza i ostatnia [br]Dopisany: 25 Styczeń 2009, 23:16_________________________________________________tak na marginesie Tomek był mało dostępny przez dwa może trzy dni czyżby rezanko lampek
Alona Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 wiesz co mam na myśli ta pierwsza i ostatnia LOOOOOOOOOOOOOOL
Tomeks Opublikowano 25 Stycznia 2009 Opublikowano 25 Stycznia 2009 my tu gadu,gadu,a Olo cichutko siedzi :gwizdanie: Olo,30 na karku ,sto lat
mydlo Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Chwile mnie nie było i tu takie wywody na mój temat. UWAGA NA KOŁA PODCZAS SPOTU!!!!!!!!!!!! tylko zimowego?? a później wymiana na nowy model?? Alvaro już celuje w B10 Po wypowiedziach obywateli z 3-m widze że każdy bedzie chciał zaimponować koleżance na spocie łahahaa my tu gadu,gadu,a Olo cichutko siedzi :gwizdanie: Olo,30 na karku ,sto lat No prosze, stara doopa z Ciebie Olo Najdłuższego, najtwardszego
Alona Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Alvaro już celuje w B10 to za długo będzie trwało, a wymiana na nowy model już na wiosnę hahahaha no dobra, zaczynam rozumieć co tu się dzieje
OLO_GDA Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 no dobra, zaczynam rozumieć co tu się dzieje uwazaj, bo kto nas raz zrozumie juz nigdy nie bedzie taki sam :polew: dzieki za zyczonka chlopaki. starosc nie radosc
Iverson Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 tomeks32 ten twój z avatarka to jakiś leszcz , to jest siła, masa, rzeźba
pre_pl Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 ten z avatarka Tomeksa, to Tomek zimą...
Łepski Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 dzieki za zyczonka chlopaki. starosc nie radosc mlodosc nie wiecznosc Rowniez przylaczam sie do zyczen
Rekomendowane odpowiedzi