alvaro Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Alona Ty masz wolną rękę w tej kwestii
Alona Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Alona Ty masz wolną rękę w tej kwestii ufffffffff, bo jak rasowa blondynka kocham przecież kolor różowy!!! codziennie płaczę, że moje skóry w Audicy są czerwone i nie pasują mi do koloru paznokci hehe Ja przecież muszę być jad DODA!!!
fuso Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ja przecież muszę być jak DODA!!! o ja je....e :polew:
Cristoforo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Doda nie jest rasowa tylko mieszaniec prawdziwej blondynce nie przeszkadza czerwony kolor skór w aucie
Tomeks Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 k**wa,nie opłaciłem rachunków i odłączyli mnie piszę z fona,ale to trudne PS.różowe majteczki,pysznie :gwizdanie:
mydlo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 PS.różowe majteczki,pysznie Czaruś hamuj bajere.
Alona Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 PS.różowe majteczki,pysznie :gwizdanie: zaczynam się bac jutrzejszego spotu :>
Kocky Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 kurfa,nie opłaciłem rachunków i odłączyli mnie A to wszystko przez toyote...
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 na tych stronach zawsze jest ciekawie szczególnie jak pisze tu Alona
mydlo Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurcze dziwczyna się pojawi to pewnie się zaraz przestraszy co po niektórych (erotomana gawędziarza który ma 2.5 TDI)
Alona Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurcze dziwczyna się pojawi to pewnie się zaraz przestraszy co po niektórych (erotomana gawędziarza który ma 2.5 TDI) hahahhaha, a ma chociaż chipsika, to staniemy na kreche??
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Kurcze dziwczyna się pojawi to pewnie się zaraz przestraszy co po niektórych (erotomana gawędziarza który ma 2.5 TDI) o kim rozmawiasz mr. fa [br]Dopisany: 27 Styczeń 2009, 22:38_________________________________________________dobra wiem...wiem.. ten co miał Czarusia przywieźć :gwizdanie:
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie wiem czy przyjadę już B6 ,bo trochę przy nim dłubię... W starym paździochu nic nie trzeba było grzebać a tu masz ot mechanizacja :doh1:
Bieniek Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 No i odebralem dzisiaj furmanke.Xenony sa zaje :good: Jak dojechalem do domu to rodzinka mi chciala zrobic przyjemnosc i zatankowali mi samochod pod korek.Szkoda tylko ze benzyny nalali :thumbdown: 3 godziny walki wymiana filtra paliwa i autko smiga jak marzenie.Nie podlaczylem jeszcze spryskow,mam tylko wyprowadzona wiazke na gore.Musze kogos poszukac...I okazalo sie jak zalalem plyny, ze zbiornik jest gdzies zle polaczony i plyn mi uciekl papidroki jedne.No to do jutra
GILI Opublikowano 27 Stycznia 2009 Opublikowano 27 Stycznia 2009 ja właśnie u mnie walczę ze spryskami ,bo nie było żadnych nawet na szybę to zdjąłem nadkole ,bo myslałem,że wtyczka odłączona,było ok. to sprawdziłem bezpieczniki i bingo jest ale tylko na szyby i teraz zdjąłem zderzak i dałem se na dziś spokój ,a jutro idę do roboty
pre_pl Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 a co to takie "popsiute" to auto nowe GILI, hę? no dobra dziewczyny, kto dzisiaj przyjeżdża na spota ? ? ... ... Bo mnie standardowo nie będzie
fuso Opublikowano 28 Stycznia 2009 Opublikowano 28 Stycznia 2009 jak ciebie nie bedzie to pewnie nikt nie przyjedzie ja sie zjawie tylko jesli uzbieram na zupe bo wyplata dopiero za 3 dni
pre_pl Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2009 no to niech ktoś z zupą przyjedzie ... z pieczarek niech chłopoki zrobią
Rekomendowane odpowiedzi