GILI Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Znowu zaczynacie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Fazy, działa podświetlenie :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 17 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 mydlo i Cristoforo miałem dziś dla was kalendarze :gwizdanie: Za tydzień będzie je miał na spocie Fazy Jak ktoś nie chce/nie potrzebuje dajcie znać, już są inni chętni :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam kolegów z pomorza Wybieram się do Was po to autko : http://moto.allegro.pl/item927872206_audi_a4_1_9_tdi_lift_czarny_sedan_navi_chromy.html może ktoś już je oglądał?? możecie coś doradzić?? Z góry dzięki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam kolegów z pomorza Wybieram się do Was po to autko : http://moto.allegro.pl/item927872206_audi_a4_1_9_tdi_lift_czarny_sedan_navi_chromy.html może ktoś już je oglądał?? możecie coś doradzić?? Z góry dzięki za pomoc auto z forum :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mokom69 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 a tak tak zgadza się kolega z Czerska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Witam kolegów z pomorza Wybieram się do Was po to autko : http://moto.allegro.pl/item927872206_audi_a4_1_9_tdi_lift_czarny_sedan_navi_chromy.html może ktoś już je oglądał?? możecie coś doradzić?? Z góry dzięki za pomoc a gdzie spryskiwacze ksenonów?? :mysli: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 a gdzie spryskiwacze ksenonów?? :mysli: a gdzie w aukcji mowa o ksenonach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alona Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 a gdzie spryskiwacze ksenonów?? :mysli: a gdzie w aukcji mowa o ksenonach? hahaha, może mi sie coś przewidziało, ale myslałam, że to ksenon... :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 a gdzie spryskiwacze ksenonów?? :mysli: a gdzie w aukcji mowa o ksenonach? hahaha, może mi sie coś przewidziało, ale myslałam, że to ksenon... :kox: wyje*ali Cię z listy na zlot, widziałaś?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wyje*ali Cię z listy na zlot, widziałaś?? to co antonio,też rezygnujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wyje*ali Cię z listy na zlot, widziałaś?? to co antonio,też rezygnujesz? książke piszesz ?? :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeks Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wyje*ali Cię z listy na zlot, widziałaś?? to co antonio,też rezygnujesz? książke piszesz ?? :gwizdanie: romansidło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur_pogórze.g Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 wyje*ali Cię z listy na zlot, widziałaś?? 34. 57,58 - Bart-S + Gosia 37. 63,64 - xxxSzYbAxxx + 1 74. 128,129 - nippo83 + 1 78. 135,136 - Alona + 1 91. 156,157,158 - kuuuuba + Karolina + Tomek Nie mam żadnej informacji od tych osób co z ich wpłatami i chęcią przyjazdu na zlot. Czekam do wieczorka i wykreślam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Obczajcie ten motyw :> Od jakiegoś czasu coś mi wyje w aucie, brzmi jak stary odkurzacz. Im szybciej jadę tym głośniej (przy małych prędkościach nic nie słychać, zaczyna się tak od 60-70 km/h) nie ważne czy dodaje gazu czy jadę na luzie. ALE jak wciskam hamulec wycie ustaje, puszczam to znów się zaczyna. Mam wrażenie że ten dzwięk dobiega z przodu, z prawej strony. Szukałem na forum ale nie znalazłem nic pdobnego, różne wycia są ale nikt nie miał takiego, które ustaje w czasie hamowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ambro Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 A Ty jak zwykle zarzucasz pytanie techniczne tutaj a nie w odpowiednim dziale :gwizdanie: Może tarcza trze cały czas. Jeśli dźwięk dobiegałby z tyłu stawiałbym na łożysko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Ja obstawiam łożysko : im szybciej tym głośniej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek80 Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 No tak ale łożysko huczy a nie wyje, to przypomina odkurzacz - jakiś mały silniczek na wysokich obrotach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 18 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2010 Moze jakas blaszak,sprezynka w zacisku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi