MoKrY Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 witam, szykuje sie jakiś spocik widze ? chciałbym was w końcu zobaczyć, moze znajdzie sie jakis specjalista od waga co by mi doradzil bo troche sie z tym wszystkim gubie, ale to przy okazji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dobra dziewczyny!! sobota coraz bliżej, czas przejść do konkretów. Ja mówie 12.04.2008 o 17.00 na skwerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Dobra dziewczyny!! sobota coraz bliżej, czas przejść do konkretów. Ja mówie 12.04.2008 o 17.00 na skwerku Ty mówisz my słuchamy i do dopasować się postaramy. O pasuje nawet sobotę załatwiłem sobie wolną. A mydło koleżanko będzie wizytacja ze Słupska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 7 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2008 grafi A mydło koleżanko Ty Mateusz zmieniłeś płeć ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 grafi A mydło koleżanko Ty Mateusz zmieniłeś płeć ??? Nic mi na ten temat nie wiadomo Zdeniu mówi że bedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adadur Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A coś myśleliście nad zmianą miejscówki w okresie letnim? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grafi Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A czy może być lepsze miejsce jak nad samym morzem i obserwować turystki w skompym odzieniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 8 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2008 A czy może być lepsze miejsce jak nad samym morzem i obserwować turystki w skompym odzieniu Może być, gdyż w pełni sezonu jest strasznie ciasno na Sqerku. Adadur co do miejsca jeszcze się nie zastanawialiśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nonilion Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Witam, Widzę, że się szykuje spocik w sobotę 12.04 o godz 17 na Skwerku. Jeszcze nie doprowadziłem autka do porządku (dopiero 3 warstwy wosku położyłem), ale przyjadę i się pokażę. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 czyli co edytować już pierwszego posta ? dane please ! sobota 17.00 na skwerku ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cubalus Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Jestem jak najbardziej za i z chęcią przyjade. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 czyli co edytować już pierwszego posta ? dane please ! sobota 17.00 na skwerku ? Dokładnie tak jak piszesz. A nasz VIP pomorski się w końcu pokaże??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nordyz Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja tez chętnie przyjadę, poznać innych posiadaczy a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mydlo postaram się być ale jak będzie ładna pogoda to pewnie będę robotał w polu no ale zobaczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Spoko Alv. Podobno ma padać Ps. Jak byś był to jak byś mógł weź VAG-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja bym bardzo chętnie wpadł i zapoznał się, ale autko odmawia posłuszeństwa ;( Jednak mam nadzieję, że uda się jutro naprawić i w sobotę zawitam :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 No prosze to się szykuje kampania nowych ludzików. Tylko ciekawe czy się tylko szykuje czy bedzie w rzeczywistości tak jak piszą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateogda Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja bym chciał przyjechać ale niewiem czy dam radę, bo mnie noga boli Ble ble ble, zobaczymy w sobotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mydlo Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Ja bym chciał przyjechać ale niewiem czy dam radę, bo mnie noga boli Ble ble ble, zobaczymy w sobotę A moja teściowa ma urodziny i też nie wiem czy dam rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 10 Kwietnia 2008 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2008 mydlo A moja teściowa ma urodziny zaśpiewasz jej "Teściowo Ty stary rowerze" i rura na spota :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi