wladi Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 tak czy inaczej zrób to przed wyjazdem Tzn ja nie jadę swoim autem ale już dzwoniłem do Ola i chyba w piątek podjadę do niego i mi to zrobi
kkam Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 jeżeli masz padnięte sprzęgiełko to wymieniaj jak najszybciej, bo w krótkim czasie może polecieć napinacz....
wladi Opublikowano 8 Lutego 2012 Opublikowano 8 Lutego 2012 No właśnie wczoraj dopiero mi tak zaczęło robić więc tak jak mówisz trzeba wymienić, w piątek jadę do Olka i mówił że mi to ogarnie
Maciek80 Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 Bawiłem się dziś telefonem i skończyło się hard resetem, straciłem część kontaktów więc dajcie namiary, może być PW ale najlepiej smsem :-)
Tomeks Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 ktoś z Gdyni zgarną pule ...może mydlany,ktoś na giełdzie wkupił całą cebule
alvaro Opublikowano 10 Lutego 2012 Opublikowano 10 Lutego 2012 mydlo wisisz mi 3 dychy za kupon i chj mnie to obchodzi.... :gwizdanie:
wladi Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Słyszałem od Olka że był artua2 na spocie, i jak wygląda jego B8? A ja byłem wczoraj u Ola i wymienili mi to sprzęgiełko a przy okazji okazało się że z hamulcami cieniutko więc trzeba było też wymienić. Z mechanikiem to taj jak z lekarzem jak pójdziesz z jedną dolegliwością to znajdzie Ci dziesięć innych Ale Olo za bardzo mnie nie skaleczył więc jakoś przeżyję do "pierwszego"
wladi Opublikowano 11 Lutego 2012 Opublikowano 11 Lutego 2012 Czyli jednak to bylo to sprzegielko? Tak tak sprzęgiełko...a teraz już znowu pięknie mruczy
Alona Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyli jednak to bylo to sprzegielko? Tak tak sprzęgiełko...a teraz już znowu pięknie mruczy mruczeć to może tylko V6 albo wyżej, 1.9 tdi to najwyżej moze skrzeczeć
Cristoforo Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyli jednak to bylo to sprzegielko? Tak tak sprzęgiełko...a teraz już znowu pięknie mruczy mruczeć to może tylko V6 albo wyżej, 1.9 tdi to najwyżej moze skrzeczeć Alona jak Twoje dwa cylindry to mruczą czy skrzeczą ??
Alona Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Czyli jednak to bylo to sprzegielko? Tak tak sprzęgiełko...a teraz już znowu pięknie mruczy mruczeć to może tylko V6 albo wyżej, 1.9 tdi to najwyżej moze skrzeczeć Alona jak Twoje dwa cylindry to mruczą czy skrzeczą ?? przeciez napisałam jednak dzwięk 2,5 tdi to jest to...
Łepski Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Właśnie wróciłem z lotniska w Kopaniewie Rajdowe Trójmiasto urządziło wypad na śnieżne upalanie Mam nadzieję, że za tydzień powtórka. Jeździło wszystko od kaszlaków po subaryny, był też Fuso felcią na kolcach Zabawa przegenialna :decayed:
Bieniek Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Ciezko napisac na forum,zebysmy sie wybrali klubowo? :wallbash:
Łepski Opublikowano 12 Lutego 2012 Opublikowano 12 Lutego 2012 Ja się dowiedziałem dzisiaj o 11 jak kumpel z aparatem przyjechał
Rekomendowane odpowiedzi