dziadek Opublikowano 13 Kwietnia 2012 Opublikowano 13 Kwietnia 2012 a co się dzisiaj na obwodnicy z sopotu do Gdańska działo około godz. 16 dobrze że jechałem w przeciwnym kierunku to problemu nie było a wiedząc co się dzieje wracałem przez miasto
wypsiu Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No jak co się działo Tomeks się znowu obnażał i onanizował na wiadukcie bo się wkurwił że za tamtym razem mu w golfie nie udowodnili ....
wladi Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 No jak co się działo Tomeks się znowu obnażał i onanizował na wiadukcie bo się wkurwił że za tamtym razem mu w golfie nie udowodnili .... :grin:
ZuKeRs Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 :polew::polew::polew: kurfa ja tak nie potrafie:grin:
mydlo Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 japiedrdole:wallbash:,od strony wawy do gdanska praktycznie niema wjazdu,korek zaczyna sie od stacji orlenu,pojechałem przez olszynke i to samo,na oruni jest czynny tylko jeden przejazd kolejowy,na sandomierskiej,w zwykłe dni tam się mega długo czeka,bo światła przy trakcie przepuszczają góra 4-5 aut i na zmiane czeka się kilka minut,a dzisiaj sandomierska jest zakorkowana od mostaowej,mostaowa tez cała stoi,bo ci co chcieli ominąc korek na trakcie w strone pruszcza i smignąc przez sandomierską,zawracają i zablokowali mostową,a pod dolną brama przejazd wahadłowy,także ogólny paraliż,wygląda to komicznie,chwile postałem i lałem:polew:,wygląda to tak:z mostowej w sandomierską -o k**wa,korek,zawracam z sandomierskiej w mostową -o k**wa,to samo z mostowej z powrotem na sandomierską,chodnikami,trawnikami,dziurami,żeby przebić się do równej i spróbować przez przejazd na smętnej,który jest nieczynny od kilku dni -o k**wa,przejazd nieczynny ze smetnej z powrotem na równą i c**j,paraliż i kogo to obchodzi
GILI Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mydlo odpicuj,auto bo Cię nie poznaję na trasie
antonio Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Opublikowano 14 Kwietnia 2012 mydlo odpicuj,auto bo Cię nie poznaję na trasie fiaciora czy audi?
GILI Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mydlo odpicuj,auto bo Cię nie poznaję na trasie fiaciora czy audi? podobno audi,bo nie widziałem,tylko ryczał za mną na cb
mydlo Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 mydlo odpicuj,auto bo Cię nie poznaję na trasie fiaciora czy audi? podobno audi,bo nie widziałem,tylko ryczał za mną na cb taaa a kto mi nawijał od weja do Lęborka ?? ... sorry, jeszcze za za Lęborkim nawet chyba w połowie drogi do Słupska
m1chal Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Opublikowano 15 Kwietnia 2012 jak ktoś ma jakiś stary sprzęt komuterowy jakies 386,486 i pierwsze pentiumy i amd i chce to wyrzucić to dawać znaka
ZuKeRs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 http://korki.trojmiasto.pl/Gdynia-nocne-wyscigi-na-cwierc-mili-n57378.html
dziadek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 http://korki.trojmiasto.pl/Gdynia-nocne-wyscigi-na-cwierc-mili-n57378.html a może by tak połączyć to z "letnim ogólnopolskim" - byłby w pobliżu gdzieś jakiś sensowny ośrodek?
dziadek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 No coś przydałoby się wykombinować bo zapowiada się że letniego nie będzie
ZuKeRs Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tomeks negocjuje % z zarzadem ale mozna jaroslawiec zrobic w tym samym terminie - przeciez to jakies 60km - kto bedzie chcial ten pojedzie
dziadek Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 no niech negocjuje - Jarosławiec jest
Łepski Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Jak ma nie być letniego, albo taki jak w zeszłym roku to lepiej Tomeksa namówić
Dev Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Opublikowano 16 Kwietnia 2012 tomeks negocjuje % z zarzadem ale mozna jaroslawiec zrobic w tym samym terminie - przeciez to jakies 60km - kto bedzie chcial ten pojedzie 60km ? skąd dokąd ?
Rekomendowane odpowiedzi