Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B8 Lift 3.0 TDI QUATTRO S-Tronic by Patrox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

patryk daj foty z bliska jak auto zeszlo na glebke ( jeszcze jest zapas zeby obnizyc nizej?)

jaki koszt tego zawiasu? MOD na + Pozdro!

Opublikowano

Te fele niby oklepane, ale na fajnym aucie jest kox. Jest naprawdę superancko. :thumbup1:

Opublikowano

Dzis auto dostało nowy zawias, przy okazji zrobiłem geometrie . To niesamowite jak obniżone zawieszenie wpływa na wygląd auta. Moje uwagi odnośnie zawiasu, odnoszę wrażenie że auto odbiera teraz dziury przy typowej predkosci po miescie 50-70km/h jezdzie lepiej, niz na serii( zawieszenie ustawione w zakresie regulacji od 0-10 na 5 stopień).

7674ov68.jpg

http://s14.directupload.net/images/140917/ogn2ggjs.jpgywtfb9tg.jpg

http://s7.directupload.net/images/140917/ywtfb9tg.jpg

Piękna :)

Opublikowano (edytowane)

patryk daj foty z bliska jak auto zeszlo na glebke ( jeszcze jest zapas zeby obnizyc nizej?)

jaki koszt tego zawiasu? MOD na + Pozdro!

Foty z bliska posz pod zdjeciem link. Odnosnie zawieszenia to koszt Bilsteib pss10 B16 to wydatek 1700 euro. Ale na jesień dostaniemy przedstawicielstwo i cena powinna dla dobrych kleintów spaść.

Kto nigdy nie miał gwintu na grubym tłoczysku mp46ihhd.jpg nie wie jaka jest kolosalna różnica w prowadzeniu auta i odbieraniu dziur. Tłoczysko w B16 jest średnicy praktycznie całego amora a nie jak seryjnie ok 15mm.

Edytowane przez Patrox
Opublikowano

Masz może porównanie z KW V2 ?

Opublikowano (edytowane)

Masz może porównanie z KW V2 ?

Kw miałem dwukrotnie i juz nigdy nie kupie, w obu przypadkach mi sie wylało zaraz po zakonczeniu gwarancji. Miałem KW 2 i Kw3. Kw2 ma cienką sztycę z przodu

Edytowane przez Patrox
Opublikowano

Też mam ten model Bilsteina i jest za***isty. W wakacje zjeździłem całą Sardynię C-Maxem na 15" i jak wsiadłem do B6 na PSS9 + 19" to nie czułem żadnej różnicy w komforcie :D

Opublikowano

A co z poprzecznymi nierównościami jak np tory ? Kiedy oba koła trafiają na przeszkodę w tym samym czasie ? Jak to wyglada ?

Opublikowano

A co z poprzecznymi nierównościami jak np tory ? Kiedy oba koła trafiają na przeszkodę w tym samym czasie ? Jak to wyglada ?

Normalnie :) Masz regulacje sily tlumienia = 10 stopni. Moze byc bardzo komfortowo i betonowo.

Opublikowano

Piękne Audi :thumbup1:

Opublikowano

Gratulacje. Super kolor którego ja nie mam nigdy odwagi kupić ;)

Opublikowano (edytowane)

Kolor :kox:

kola z RS4 oprocz tego, ze trzeba bylo zrobic wiekszy otwor nie przycieraja?

Nie wystaja za bardzo?

Mialem Rotory z S5 i tam przy ET 33 z przodu bylo juz szeroko...

Pytam bo uwielbiam kolo z RS4 B7 i moze warto byloby je zalozyc :)

Edytowane przez Wojtek_A4
Opublikowano
Opublikowano

Piękna :slina::slina: zawias zrobił swoje no i te fele :naughty::thumbup1:

Opublikowano

Pięknie te koła leżą...możesz powiedzieć w jakiej konfiguracji masz te felgi dokładałeś jakis dystans?

Opublikowano

Pięknie te koła leżą...możesz powiedzieć w jakiej konfiguracji masz te felgi dokładałeś jakis dystans?

9,5x19 et40. Nie musi byc 20 cali aby ładnie wygladało :P