Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B6 BFB] AVANT 1.8T - Czarny, ale z umiarem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, pezet202 napisał:

Mozna teraz piwo chować przed żoną ?

na razie piwo dla mnie, na tygodniu założę drugi jak będzie sucho na dworze, bo te spinki to był jakiś dramat :P

Opublikowano

Mega ładne audi.  Mody fajnie  zmieniły auto na plus.  Podoba mi się! 

Opublikowano
  • Autor

Mini aktualizacja - miałem już zamówione sprawdzone i polecane ledy we wsteczne lampy, ale za namową @dekiel 13 targnąłem się na te chromy. Dodatkowo wymieniłem też połowę innych żarówek bo widziałem już latem, że fatalnie wyglądały. Mała fotorelacja ze zmian :D 

z1.jpg

Tutaj porównanie Diadem chromów ze starymi żarówkami

z2.jpg

z3.jpg

Porównanie świateł wstecznych - po lewej tradycyjna żarówka po prawej led. Na fotce za dnia jeszcze nie było widać tego efektu

z4.jpg

Ale tutaj - to co tygryski lubią najbardziej ?

z5.jpg

z6.jpg

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Tez muszę kiedyś pomyśleć o tych ledach wstecznego, bo u mnie wąski wyjazd i wyjeżdżam tyłem...

Widzę, że kochasz modzenie na dworze w mrozik jak ja haha :P

Opublikowano
  • Autor

U mnie na ulicy gdzie mieszkam jest strasznie ciemno (na zasadzie wchodzisz wieczorem we wszystkie kałuże bo nic nie widać :D ) do tego mam minimalnie ściemnione światła (była folia zerwałem z czasem, teraz spray) i te dwie rzeczy skutecznie nie raz mnie wkurzały przy parkowaniu. A mając dokładkę z cupry parkuję praktycznie zawsze tyłem :P 

Co do grzebania to palców u stóp nie czułem ;)

Kupiłem sobie ostatnio żabę też, więc jeśli chodzi o grzebanie to w środę parking podziemny w galerii handlowej, samochód w górze i wymieniałem przedni odbój silnika :D Także trzeba sobie jakoś radzić!

zaba.jpg

Opublikowano

Niezle ?

Podaj nazwe tych zarowek LED wstecznych bo u siebie tez zamontuje ?

za***ista roznica ?

Mała zmiana a cieszy ?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Powoli czas na małą przerwę od zakładania gratów, dzisiaj dwie nowości i podejrzewam, że do wiosny będzie tu trochę cicho. Kartony na wiosnę już czekają od dawna!

1. mniejsza to ciemne kierunki (w sumie zobaczymy jak umyję w końcu auto czy przypadną mi do gustu). Niektórzy widziałem kupują "dymione" wersje, te są jednak trochę bardziej smoliste ;) Fotka trochę słaba jak kogoś będzie interesować to mogę porobić i podesłać coś ładniejszego - niestety dzisiaj pochmurno i padało, a foto z parkingu naziemnego

kier.jpg

2. to może z ciekawszych - kamera cofania ?. Jeden z powodów dla którego zmieniałem radio. I tu polecana w klamkę od wskyfook'a (pożyczam też jedną fotkę) - montaż wiadomo troszkę problematyczny...

k1.jpg

k2.jpg

k3.jpg

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Zalinkujesz co to za radio i kamera? Może być na priw

Z góry dzięki

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, Bartek1329 napisał:

Zalinkujesz co to za radio i kamera? Może być na priw

Z góry dzięki

Cześć, jeśli chodzi o te dwie rzeczy to pewnie jedne z najczęściej polecanych na forum/grupach:

Radio

Kamera

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Trochę odświeżę bo temat powędrował daleko. Zrobiłem w pierwszym poście ładną listę z odnośnikami do konkretnych postów :thumbup1:

Z nowości to auto idzie w poniedziałek do mechanika - będę robił kompletne przednie zawieszenie i zobaczymy czy przy okazji coś jeszcze nie wpadnie

regum.jpg

Edytowane przez 3r4

Opublikowano

Podrzucisz nazwą bądź linkiem do tych zarówek led cofania ? Różnica kolosalna, sam chyba wymienie :)

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, Marciol napisał:

Podrzucisz nazwą bądź linkiem do tych zarówek led cofania ? Różnica kolosalna, sam chyba wymienie :)

Cześć, musisz się do Andrzeja odezwać np. tutaj i napisać co potrzebujesz :) Świeci na pewno lepiej, ale chyba się już przyzwyczaiłem bo nie widzę tego blasku jak na początku :D 
Jedyne z czego nie byłem zadowolony to zapakowanie do wysyłki. bo obijało się to wszystko o siebie w paczce...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor
W dniu 5.10.2018 o 17:34, 3r4 napisał:

A tak dla zajawki dodam drugie foto jako zapowiedź prawdopodobnie listopada ?

61.jpg

Przy okazji wymiany zawieszenia wpadły w końcu nowe przewody, jak się dobrze przyjrzycie to widać je trochę tam z tyłu za NOWYMI HEBLAMI ?
Podziękowania dla @rs dziadek za cierpliwość, kartony też swoje w piwnicy odstały i doczekały się na swój dzień

IMG_20190324_120741.jpg

IMG_20190324_131814_HDR.jpg IMG_20190316_134655.jpg

I mały smaczek jeszcze, przyszły nowe kapsle, może przy takich kogoś mniej będą łapki swędziały :D 

IMG_20190326_074153.jpg

Wspomnienie z Bukowiny ?

_o.jpg

Edytowane przez 3r4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Rezania nie ma końca, to mi się podoba !

Lato i zima to 18?
Ronale wydają się przynajmniej o 1 cal więsze, mimo tego, że są w graficie, który optycznie powinien pomniejszyć :D
Jak możesz i posiadasz, to wrzuć fotkę z boku auta na jednym i drugim kole dla porównania. Mam zarezerwowane DTM'y bo chorowałem na nie okrutnie, ale teraz mam wątpliwości :decayed:

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, jolley napisał:

Rezania nie ma końca, to mi się podoba !

Lato i zima to 18?
Ronale wydają się przynajmniej o 1 cal więsze, mimo tego, że są w graficie, który optycznie powinien pomniejszyć :D
Jak możesz i posiadasz, to wrzuć fotkę z boku auta na jednym i drugim kole dla porównania. Mam zarezerwowane DTM'y bo chorowałem na nie okrutnie, ale teraz mam wątpliwości :decayed:

Niestety Łukasz, ale o kilka dni za późno bo już od weekendu po Bukowinie wleciały letnie. Bym je mógł porównywać jak tylko chcesz ;)
Obie felgi to ronal 18" et43

Na 3 stronie jest najlepsze porównanie jakie będę miał pomiędzy kołami
oto url - > KLIK

Od boku dtm znalazłem tylko takie coś jak grzebałem przy aucie i zaraz po kupnie ;)

1.jpg

2.jpg

Opublikowano

dzięki za fotki :)
Ojj coś czuję, że zaraz jak przyjdą, to pójdą pod młotek
Chyba, że na żywo zrobią robotę :D

Opublikowano

Fotowspomnienie bardzo pozytywne. ?

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, jolley napisał:

dzięki za fotki :)
Ojj coś czuję, że zaraz jak przyjdą, to pójdą pod młotek
Chyba, że na żywo zrobią robotę :D

Ile ludzi tyle opinii. Na żywo pewnie jest lepiej niż na foto, ale ja ich szukałem i mnie się osobiście podobają. Zawsze mogę konkurencji odradzać, im mniej dtm'ów tym lepiej. Polecam oklepane rs4 jak każdy :P 
Jest kilka fajnych wzorów z oryginalnych felgi i są one, że tak powiem z jednej strony oklepane, ale też trochę ponadczasowe dlatego na zimę szukałem łopat bo też mają w sobie coś takiego

Opublikowano

Ja kiedy zobaczyłem DTM'y u kolegi @muunv, zakochałem się :D

Cóż, jutro przyjdą pewnie. Przymierzę i zobaczymy co i jak :D

Opublikowano
  • Autor

docenisz jak będziesz koła zmieniał bo różnica w wadze jest wyczuwalna jak się nosi jedne i drugie :P