domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 Wszyscy myślą już o urlopach. ja mój zaczynam za tydzień,ale nie jadę nigdzie-trzeba doprowadzić chatkę do porzadku... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 ja zawijam pod koniec lipca do pl na 2tyg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 a skąd jesteś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 23 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 I ja pewnie nie pojadę . W sierpniu zostanę dziadkiem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Czerwca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2011 W sierpniu zostanę dziadkiem . no,to miłego oczekiwania-mogę już mówić do Ciebie per "Dziadek" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jeszcze nie :gwizdanie: .Dam znać kiedy . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 a skąd jesteś? Elblag I ja pewnie nie pojadę . W sierpniu zostanę dziadkiem . no to nic tylko gratulowac :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALBINEK Opublikowano 24 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2011 Dzięki ale jeszcze będzie na to czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 30 Czerwca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2011 Wlasnie tutaj w Bristolu widze pare dosyc dlugich odcinkow z 20mph bez hopkow ale ze znakami ze sa kamery, i sie tak zastanawialem. Chociaz samych kamer nie widze :gwizdanie: Nowy w miescie troche sie boje speedowac zanim nie obczaje gdzie sa kamerki Hejka. wprawdzie można powiedzieć iż mieszkam na wsi... hehe bo w Liskeard, ale też mamy tu parę takich odcinków i kamer nie ma. Aczkolwiek w Plymouth była podobna sytuacja i były kamery mierzące średni czas przejazdu. ale to były przejazdy przez długie osiedla gdzie jest dużo szkół itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 7 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2011 jak bedziesz sie wybieral do Plymouth to daj znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 to moze sa jacys chetni z okolic londynu , spotkać sie moze w ten weekend w jakims fajnym miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 z Londynu to jest spora grupa,większość siedzi na Audi Maniacs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 hehe wiem wiem ... ale chciałem sie zapytac tutaj moze beda jacys chetni i am by sie dołaczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buszek Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Dla mnie loozik mysle ze dla hosse88 tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koperek86 Opublikowano 8 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 tylko gdzie hmmmm ma ktos jakis pomysł ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 a tam jeszcze ktoś przyjeżdża? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=1204.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SilentMan Opublikowano 20 Lipca 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2011 ak bedziesz sie wybieral do Plymouth to daj znac w Plymouth bywam dosyć często na pewno dam znać ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaHeHiHoHu Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Hej moze maly zlocik w Milton Keynes 60mil M1 od Londynu, nowoczesne miasto brak kamer. Predkosci dopuszczalne po miescie 70mph dwupasmowa droga i 60mph na zwyklej. Ogolnie dosc czesto sa zloty robione tutaj przez Anglikow. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qeza Opublikowano 16 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 czemu tu nic sie nie dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 16 Września 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2011 czemu tu nic sie nie dzieje ...a no widzisz,jakoś się każdy gdzieś zaszył... :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi