szkopek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 chlopaki z londka mi i Dawidowi cos wypadlo wyjedziemy wczesniej bo musimy gdzies po drodze jeszcze zachaczyc wiec nie czekajcie na nas spotkamy sie na miejscu......
iwadrian Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Wpadnę do też na chwilkę chociaż się przywitać z Wami. Mam jutro pilną robotę i chyba nie będę mógł w pełni uczestniczyć w spocie no chyba,że się jakoś wykręcę No popatrz w końcu sie pokazałeś nareszcie,przecież mówiłeś że nie masz nic do roboty i wpadniesz.Czekamy będzie wesoło. Coś wyskoczyło nagle (BLB Lańcuszek, imbusik) ale dam radę
paw1972 Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić pozdr. ps. Na sam hotel minimum 8 Żywców powinno być OK
MARIO-KASTA Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić wink4pozdr. taa i tym razem musza byc przynajmniej 2 radiowozy,a najlepiej eskorta przez miasto :>
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić wink4pozdr. taa i tym razem musza byc przynajmniej 2 radiowozy,a najlepiej eskorta przez miasto :> oni lepiej niech sie trzymaja z dala od nasej imprezy-zawsze cos popsuja....
Huan Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 TO moze my im popsujemy cos tym razem?:F[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:37_________________________________________________ chlopaki z londka mi i Dawidowi cos wypadlo wyjedziemy wczesniej bo musimy gdzies po drodze jeszcze zachaczyc wiec nie czekajcie na nas spotkamy sie na miejscu...... ???? jakie chlopaki ???? Ja kur** sam jade z pod Londka Zdroj...
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 TO moze my im popsujemy cos tym razem?:F ...masz jakis pomysl,co mozna im popsuc? :naughty:[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:38_________________________________________________ Ja kur** sam jade z pod Londka Zdroj... a gdzie reszta?
Huan Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Narobmy znow zadymy i popsujmy im przerwe na cafe & doughnouts Jaka reszta? mialem jechac ja, szkopas i koper....ale lamuchy cos wymyslili...i jade sam......jest jeszcze SLAYu...ale on dojezdza pozniej.... ...a ja kobite poganialem zeby fryzjera przebookowala...[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:41_________________________________________________ Jak będziecie znowu na klaksonach przez Bradford przejeżdżać to nie zapomnijcie odwiedzić pana parkingowego - facet załamie się. Powiedzcie mu, że jak was nie wpuści to co tydzień będziemy tam wpadać coraz większą ekipą I tych pastowanych z Tesco też trzeba odwiedzić pozdr. ps. Na sam hotel minimum 8 Żywców powinno być OK A tak sie wlasnie zastanawialem...czy ktoremus puszcza nerwy...i wcisnie ten cholerny klakson....jak jeden wcisnie....to i zaraz reszta stada dolaczy...i znow narobimy syfu we wsi.........a jak jeszcze panowie @ochraniarze@ znow sie pojawia to dopiero zasmierdzi dramatem... ...a tak na marginesie Pawelku....cos ty tam wymyslil, ze nie przyjezdzasz? he?
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 Paweł nie moze,bo chłopaka nawal pracy przygniata,obiecal,ze jak sie pouklada-to sie nachlejemy piwska-co nie Paweł?[br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:47_________________________________________________jutro bede dzwonil do Przemka-Rovera-sie spoznia,bo na lotnisko po kogos jada-wiec sie ekipka bedzie zbierac pod wieczorek,a i tak kilku bedzie wracac...no coz-tamtym razem ja musialem ,teraz na innych kolej powracac... [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 00:48_________________________________________________wale jeszcze jedno piwo i ide spac..
szkopek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 widze Dominik ze z tego wszystkiego spac nie mozesz.... mi sie troche plany posypaly i jeszcze niewiem czy na karty zostane ale przyjade na pewno.....
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 widze Dominik ze z tego wszystkiego spac nie mozesz.... mi sie troche plany posypaly i jeszcze niewiem czy na karty zostane ale przyjade na pewno..... a pije sobie piwko i hasam po necie-co sie stalo,ze na karty nie zostajesz?
domjenick Opublikowano 23 Października 2009 Autor Opublikowano 23 Października 2009 a ja odpisalem [br]Dopisany: 24 Październik 2009, 01:24_________________________________________________rano jakos jeszcze dryndne do ciebie-to pogadamy...
MlodyBocek Opublikowano 23 Października 2009 Opublikowano 23 Października 2009 Oki czyli całopak biore 24 ale ile z tego kolega wypije po drodze to nie wiem hehe jak ktos chce sie ze mna zabrac to dzwonic 077 628 630 83
nies Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Uszanowanko Okazało się iż jednak dam radę dotrzeć na ustaloną godzinę z czego ogromnie się cieszę... szkoda jedynie że ominie mnie polski obiad Pozdrawiam i do zobaczenia
Huan Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Uszanowanko Okazało się iż jednak dam radę dotrzeć na ustaloną godzinę z czego ogromnie się cieszę... szkoda jedynie że ominie mnie polski obiad Pozdrawiam i do zobaczenia Kamere mam dla wac.... I nie trzeba bedzie pakowac w babelki:)
domjenick Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 a juz myslalem,ze Niesa ominie imprezka
nies Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Kamere mam dla wac.... I nie trzeba bedzie pakowac w babelki:) a juz myslalem,ze Niesa ominie imprezka Przeczytaj w takim razie PW z 7 października, godzina 5:49 :gwizdanie:
domjenick Opublikowano 24 Października 2009 Autor Opublikowano 24 Października 2009 Przeczytaj w takim razie PW z 7 października, godzina 5:49
CWK_S_L_A_Y Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Yo Chłopaki i jak tam impreSSka?? szkoda ze mnie tam nie ma, ale jutro na bank przylece z ekipą polatac na kartach pozdro i milego "melanzowania"
Rekomendowane odpowiedzi