paw1972 Opublikowano 24 Października 2009 Opublikowano 24 Października 2009 Huan i Domjenik oraz reszta Najlepszej ekipy Audimaniamków na Wyspie - jestem duchem z wami i wychylam za wasze zdrowie Bellsa (promocja w ASDA jest - 1 litr za 10 f ) Niestety, ale pierd....a robota - w mojej branży nie ma zmiłuj się. Pub po nowym roku powinienem w końcu dostać - najpóźniej po śniegach i zrobimy chlańsko po Polsku w Bristolu. Zrobimu zrzutę i "wynajmę" salę - zorganizujemy polskie jadło - żurek, schabowe i VAG-owanie. Nocleg trzeba załatwić i poszukać jakiegoś toru dla wariatów z PL Panowie !!! wielkiej zabawy i do zobaczenia !
VWTEDE Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witajcie a może jakiś spocik w bostonie tam jest polski grill piwko jest i jest zaje.. noo fajnie jest. pomyślcie pozdrawiam
MlodyBocek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Jak ogarne zdjecia to dam linka Pozdro Było super a i prosze o zdjecia z Kartów Tu są foty z mojego aparatu http://www.plikus.pl/zobacz_plik-Spotkanie_Bratford-239099.html
truckmaniac Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No już mi tu Dominik dzwonił, że było super. Czekam na linki do jakichś fotek i filmików
ALBINEK Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Było super, było spotkanie ,vagowanie,kanajpa,polski obiad,wyścigi na gokartach itp. Ja już w domu bo na miejscu mieszkam ale współczuje tym którzy mają pare setek km. do domu.Dziękuje wszystkim że mogłem się z wami spotkać. Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach :> Dodam że odbyły się dwa wyścigi z udziałem po 10 osób każdy.
domjenick Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach bio byles najtrzezwiejszy :gwizdanie:ide spac,bo we lbi mi sie kotluje jeszcze...
iwadrian Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Było super, było spotkanie ,vagowanie,kanajpa,polski obiad,wyścigi na gokartach itp. Ja już w domu bo na miejscu mieszkam ale współczuje tym którzy mają pare setek km. do domu.Dziękuje wszystkim że mogłem się z wami spotkać. Mam puchar zająłem pierwsze miejsce na gokartach :> Suuper było chociaż po gokartach dupsko mokre i gnaty bolą ale się opłacało.Drugie miejsce wśród tak mocnych zawodników Dzięki wszystkim i do zobaczyska następnym razem
szkopek Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 my tez juz do domu dotarlismy, dzieki wszystkim za za***ista impreze fajnie bylo was znowu wszystkich zobaczyc Dominik to o ktorej w hotelu sie przebudziles???
paw1972 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 To może chociaż powiedzcie co było na tym polskim obiadku i jakim cudem angole polkie jadło podają
magic1977 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Witam wszystkich ,którym zlałem tyłek na gokartach 29 okrążeń,najlepszy czas 1.00.64 jak dobrze pamietam. Spocik był palce lizać,trofeum już spoczywa na kominku. grecco,przypomnij kolegom i koleżankom które to miejsce zająłeś??? A tak na poważnie super zabawa,obiadek piwko,ludzie.Wielkie dzięki dla chłopaków którzy przy tym wszystkim latali i zorganizowali.Do zoba na następnym spocie. Pozdro.
grecco30 Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 panowie i panie poprostu zlocik rewelacja.juz czekam na nastepny.pozdrawiam wrzystkich i dzieki za super impreze[br]Dopisany: 25 Październik 2009, 19:30_________________________________________________magic dobrze wiesz ze stracilem dwa kolka na wymiane padla tylko dlatego wygrales pamietaj o tym haha
iwadrian Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 magic dobrze wiesz ze stracilem dwa kolka na wymiane padla tylko dlatego wygrales pamietaj o tym haha Ja na jedno okrążenie przed końcem bolida straciłem i dwa razy łańcuch spadł jakby ktoś mógł to proszę o wrzucenie tej tabelki z czasami i miejscami.
MARIO-KASTA Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No już mi tu Dominik dzwonił, że było super. Czekam na linki do jakichś fotek i filmików wink A co on tam pamieta Ostatni raz go widzialem w sobote jak sie upijal pod dystrybutorem...na shellu Zlocik super,klimat byl,adrenalina takze wiec niczego niebrakowalo Boys & Girls from London,zameldujcie sie po przyjezdzie Do zoba...na Audimaniacs
cwieq Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 dzziieeeennnnddooooobbrryyy ale mnie jeszcze cos trzyma do tej pory nie wiem, czegos spac nie moglem, boscie halasowali tam na dole pod oknem ;P nie no smieje sie ;P Jak na pierwszy raz - mi sie podobalo, tylko pogoda moglabybyc ciutke lepsza (to taka moja opinia). Dzieki za skasowanie bledow, ktotam to byl bo nie pamietam ani nicka ani imienia pozdro i czekam na jakies fotki
EUROCHIP Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No i my dotarlismy do domu po przeprawie przez Londek Tak jak ostatnio trzeba przyznac ze ekipa z Bradford pokazala klase i wszystko bylo zorganizowane na najwyzszym poziomie. Co do kartow to tym razem lepiej nie mowic (Nigdy nie jezdzijcie na czerwonym karcie). Dziekuje wszystkim za wspaniala zabawe i mam nadzieje ze niedlugo powtorka !!!
domjenick Opublikowano 25 Października 2009 Autor Opublikowano 25 Października 2009 A co on tam pamieta Ostatni raz go widzialem w sobote jak sie upijal pod dystrybutorem...na shellu cos tam pamietam-ale niewiele.... :gwizdanie:
lysaglaca Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 No i ja musze podziekowac ekipie ktora sie zebrala i przyjechala do nas tzn do Bradford mam nadzieje ze nastepnym razem nie znajdzie sie zaden "killler" ktory bedzie chcial strzelac w glowe :laghing2: a co do kartow to ja zajalem 3-cie miejsce w drugim wyscigu a wiec zwyciestwo w tym ze biegu nalezalo do chlopakow z bradford Huan, Mario, Nies jak bedziecie mogli poslijcie troche fotek na maila [email protected] z gory dzieki i jeszcze raz dziekuje wszystkim a w szczegolnosci Paniom ktore tak dzielnie dopingowaly a nawet walczyly na gokartach do szybkiego nastepnego :th:
DajmlerPL Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Też już dotarłem szczęśliwie do domu dzięki wszystkim za zajebistą zabawe było super, zwłaszcza na kartach :> pozdrawiam i czekam na linki z fotkami
matysssuk Opublikowano 25 Października 2009 Opublikowano 25 Października 2009 Cwieq, nie ma za co. Zawsze pomagam w miare mozliwosci:) Zgadzam sie w pełni chłopacy z Bradford znowu pokazali, ze potrafia organizować spoty. Pozdro
Rekomendowane odpowiedzi