TOM3K Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 pozwoliłeś sie oprzeć tym dziewczyną o auto ? :lol: :lol:
pksmlody Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Dziewczyny pierwsza klasa... ...zaraz, zaraz, my tutaj o samochodzie... wygląda mega, koło pasuje w/g mnie idealnie... pozazdrościć!
krystian3769 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Autko i sesyjka pierwsza klasa
H4mm3R Opublikowano 18 Czerwca 2016 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Koła skręcił jakby mu mieli blokadę założyć
KoJ@K Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Dokladnie, nie potrzebnie wlasnie na kazdej focie sa skrecone kola, a jak juz to fotki trzeba bylo pstrykac od tego drugiego kola, ktore sie chowa w nadkole. no i panie ciutke ten przod moglby jeszcze klapnąć.
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 a no faktycznie nie zwróciłem uwagi na skrecone kola ale sie czepiacie mógłby pójść w dół wiem , tylko musze zrolowac nadkola bo bedzie mi tarlo na każdej nierówności , jak gdzies dorwe rolke to pouszcze z 2 cm nie wiecej , plus taki że moge zapier..... i nie boje sie ze przytre spodem
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 dobre i to , nic innego nie zdzialam taka jest felga ze musi byc dystans 13 mm , no moglby byc ewentualnie 12 mm bo inaczej sie opiera o zacisk , dlatego jest dosc szekroko , dam niżej to trze, co innego jakby to kolo wchodzilo bez dystansu
KoJ@K Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Doloz sobie klipsy na amorki i bedzie moglo byc nizej i bez przycierkowo, kosztem komfortu troche.
michałswd Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Pięknie Ci sie te auto prezenci baravo
dydo85 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 tak się zakręcilem że zapomniałem obrysy zobaczyć... szkoda ze z fotami nam się nie udało. auto super się prezentuje ☺ Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 tak się zakręcilem że zapomniałem obrysy zobaczyć... szkoda ze z fotami nam się nie udało. auto super się prezentuje ☺ no szkoda ze pogoda sie zepsula bo mala sejse bysmy zrobili ale nic straconego , nastepnym razem;)
KoJ@K Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 No klipsy normalne, robisz spas jaki Ci pasuje, zakladasz na amorki tyle zeby nie przycieralo i juz, teoretycznie mozna zrobic spasik na milimetry i jezdzic bez przycierania, ale to juz wtedy jazda jak na taczce z drewnianym kolem. ogolnie fajna sprawa i idealne rozwiazanie w Twojej sytuacji.
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 Według mnie musi felgi zmienić ogólnie myśle ten sezon przejezdzic i zmienic bo coś innego mi sie już podoba
bartekzks Opublikowano 19 Czerwca 2016 Opublikowano 19 Czerwca 2016 Według mnie musi felgi zmienić ogólnie myśle ten sezon przejezdzic i zmienic bo coś innego mi sie już podoba Felga mega jak i całe autko , a tak z ciekawości co masz za heble ,że taki problem z felgą ??
tomekhxc Opublikowano 19 Czerwca 2016 Autor Opublikowano 19 Czerwca 2016 a tak z ciekawości co masz za heble ,że taki problem z felgą ?? od s4 , jakbym mial zwykle bylo by lepiej , albo lepsza glebe zrobic , ale to musial bym podkrecac do gory jak moja zona by chciala jechac
jedrekx Opublikowano 20 Czerwca 2016 Opublikowano 20 Czerwca 2016 to teraz pora na fotkę do kalendarza
Rekomendowane odpowiedzi