skovroon Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 ale co Wy chcecie tam tylko zrobic spota takiego wiekszego wojewodzkiego tak? Taa, chcemy sprobować ale czy sie uda to inna sprawa, to miałby byc taki większy spocik i dlatego na "neutralnym" terenie. Pisałem że można byłoby go zrobic na początku maja ale może nie ma się co tak spieszyć i jak się zrobi w wakacje to też będzie dobrze a nawet lepiej bo do wakacji spotkamy się na pewno pare razy u nas i lepiej poznamy. Moze przed tym wojewodzkim uda się styknąć u nas przy jakimś piwku czy ognisku to już w ogóle byłobo lux :drunk: no można by
Pulpit Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 no to jest bardzo niezły pomysł ja się podpisuje
paulo77 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 No to teraz niech ktos wymyśli gdzie i kiedy robimy jakies Najlepiej tak żeby jak najwięcej wiary mogło się załapać
Tobi_one Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 No to teraz niech ktos wymyśli gdzie i kiedy robimy jakies Najlepiej tak żeby jak najwięcej wiary mogło się załapać Panowie co powiecie na ta sobote tj. 4 kwietnia ?? godziny wieczorno-nocne oczywiscie a miejsce to juz do ustalenia jakie tam proponujecie? ale wstępnie pasowałoby Wam?
skovroon Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 No to teraz niech ktos wymyśli gdzie i kiedy robimy jakies Najlepiej tak żeby jak najwięcej wiary mogło się załapać moze sobota 4 kw ??? :naughty: nad zalewem....?? podsuwajcie inne pomysly :gwizdanie:
Tobi_one Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 moze byc nad zalewem ;] ja tam juz mam drivera
sebastian_marat Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 moze byc nad zalewem ;] ja tam juz mam drivera Wydaje mi się że jest jeszcze troche za zimno żeby tak po nocach siedzieć nad zalewem może lepiej w jakimś lokalu
Tobi_one Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 mi tam wszystko pasi, tylko powiedzcie gdzie i o ktorej w sobotni wieczor balujemy :>
paulo77 Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Może faktycznie lepiej bedzie w lokalu bo z Parkingu to jeszcze nas zwiną za picie w miejscu publicznym
Koleś Opublikowano 30 Marca 2009 Opublikowano 30 Marca 2009 Zaproszam wszystkich chętnych do Tomaszowa Mazowieckiego, spocik na Placu Kościuszki pod starym sądem. 4.04.2009r. godz 17:00 Zapraszamy
misiek_23 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Paulo jesli myslimy o spocie w strykowie to najlepiej na przełomie kwietnia maja. bo potem robi sie tam tłoczno w weekend tzn. amatorzy wetkarstwa(miedzy innymi ja ) itp.. wiec nie daje gwarancji ze bedzie dobrze... a co do integracji z piwkiem o ja jestem za.
Tobi_one Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czyli co ta sobota aktualna? godzina, miejsce ?
jarko Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam serdecznie Przepraszam że przeszkadzam, ale jak zwykle mam kilka spraw Zbieram zamówienia na kolejną turę polarków męskich, jeżeli ktoś reflektuje to: >> KLIK << Pojawiły się również w ofercie t-shirty dziecięce: >> KLIK << A także damskie koszulki - nowy fason: >> KLIK << Zapraszam również do udziału w ankiecie - wybieramy nowy kolor męskich t-shirtów: >> KLIK << No i przy okazji Zbieram fotki na marzec w konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 na forum: >> KLIK << Dziękuję za uwagę i pozdrawiam Wszystkich
misiek_23 Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czyli co ta sobota aktualna? godzina, miejsce ? ja bym zaproponował pizzeria "metro" a dlatego ze pracuje tam moja dobra znajoma i by nam stoliki zarezerwowała i dbała zeby nam niczego nie zabrakło a godzinke to jaką byscie chcieli? jak wam pasowało by to miejsce to moge sie tym zając ktoś za????? tomi a moze ty jakies mocno wyluzowane foczki załatwisz?????? tylko nie rzecz jasna :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan: :a4fan:
Pulpit Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 czyli co ta sobota aktualna? godzina, miejsce ? podpisuje się i jak by coś miało się w temacie bujać to jakieś instrukcje jak do tego "uzdrowiska " dotrzeć bardzo wskazane bo ja sam osobiście to szczerze za dużo lokali na skc nie znam (jeden)
paulo77 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Myślę, że pizzeria Metro to dobry pomysł Bedzie i co wypic i co zjesc. Poza tym lokal jest tak zrobiony, że można usiasc w wiecej osób i nie widac tego z miejsca gdzie są pracownicy. Tylko trzeba byłoby sie juz określic kto będzie żeby zarezerwowac oknkretnie ilość miejsc. A godzina może 18-19 na rozpoczęcie "spot-kania" ?? Komu pasuje termin to niech się wpisuje na liste od pozycji nr 1 jak ostatnio robiliśmy przy liście obecności na spocie.
Pulpit Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 1. Pulpit ale gdzie to jest dokładnie bo ja nie mam bladego pojęcia ?? :> czy kto jest to miejsce ?? bo na zumi to miejsce jest na rondzie czy to to??: http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19.953476&ys=52.110085&xk=20.158643&yk=51.954419&v=true&loc1=%C5%82owicz&loc2=Skierniewice%2C%20al.%20Niepodleg%C5%82o%C5%9Bci%20-&utf=1
skovroon Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 no metro fajne miejsce choc nigdy tam nie bylem, ale slyszalem ze daje rade ja sie jeszczre wstrzymam troche w wpisaniem na liste [br]Dopisany: 01 Kwiecień 2009, 11:21_________________________________________________ 1. Pulpit ale gdzie to jest dokładnie bo ja nie mam bladego pojęcia ?? :> czy kto jest to miejsce ?? bo na zumi to miejsce jest na rondzie czy to to??: http://www.zumi.pl/trasa.html?xs=19.953476&ys=52.110085&xk=20.158643&yk=51.954419&v=true&loc1=%C5%82owicz&loc2=Skierniewice%2C%20al.%20Niepodleg%C5%82o%C5%9Bci%20-&utf=1 pokazalo ze na rondzie hehe ale w realu to jest jakies 100m po lewo jadac z ronda al. Niepodległości...
mily Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Hej bo ja już się pogubiłem, ja dostałem info, że spocik w skierkach jest 18.04.
Rekomendowane odpowiedzi