Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B5 by Sanczes-ka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach :facepalm:

...no chyba że 1200zł za sztukę :dziura:

Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko :D

Opublikowano (edytowane)

radek_siara, dnia 07 Marz 2015 - 01:15, napisał:

W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach

...no chyba że 1200zł za sztukę

Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko

Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko

A sa w stanie do malowania?? bo jak sa pomalowane to skąd masz pewność czy nie spawane,a przez to bezpieczne? To jest loteria... wiekszośc ludzi na to nie patrzy,a powinni...

Edytowane przez radek_siara
Opublikowano

radek_siara, dnia 07 Marz 2015 - 01:15, napisał:

W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach

A sa w stanie do malowania?? bo jak sa pomalowane to skąd masz pewność czy nie spawane,a przez to bezpieczne? To jest loteria... wiekszośc ludzi na to nie patrzy,a powinni...

Nie są do malowania, bo są małe odpryski które można spokojnie zamalować. Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać. Koło proste więc raczej nie będzie z tym żadnych problemów :)

Opublikowano

Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać.

nie widac, to nie znaczy, że ich nie ma... to jest własnie to podejscie :kwasny:

Opublikowano

Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać.

nie widac, to nie znaczy, że ich nie ma... to jest własnie to podejscie :kwasny:

Ja z tym jakoś problemów nie mam ;)

Opublikowano

To kup auto z salonu bo nie widać że bity ale na 100% był bity :facepalm: Z takim podejściem nic by nie można kupić, skoro felgi są proste i nie widać żeby były naprawiane to co jeszcze możesz zrobić? Co najwyżej kupić nowe... A to czy dasz za nie tysiąc czy dwa nie musi niczego gwarantować

Opublikowano

przejrzałem sobie temat od pierwszej strony i..... chyba żartujecie że 1,6 palą wam pod 12 litrów w mieście :huh: ?

sanczes-ka na tej trasie szczecin-lubin i na zad ile ci średnie spalanie wyszło i przy jakiej średniej prędkości?

rozumiem że cały czas trasa s3?

co do kół ja kupiłem rh turbo w 18" za 900zł - można ;)

Opublikowano

Przez te kilka miesiecy juz zaobserwowalam, ze srednie spalanie na miescie jest w granicach 10-12 litrow, przy predkosci ok 70km/h. na trasie nie mam jak sprawdzic, bo nie jezdze narazie, mam prawdopodobnie problem ze skrzynia biegow, wydaje dziwne odglosy i poradzono mi bym w trasy sie nie wybierala.

Opublikowano

Coś wgl temat ucichl :P

Opublikowano

Troszkę zajęta byłam przez ostatnich kilka tygodni :) z nowych modyfikacji, to narazie tylko pomalowałam felgi na fioletowy kolor - Milka :) oraz zaciski na czerwono :) reszta z czasem, odkladam kasiorę :)

Opublikowano

Bez fotek się nie liczy :P

Opublikowano

Spalanie to nie żart tylko przykra rzeczywistość. Cóż, 1.6 nie dla oszczędnych :grin:

Opublikowano

W lpg przy obecnych cenach 20-22 zł na 100 km prawie darmo

Opublikowano

Ok, wrzucam fotki w takim razie :)

Felgi pomalowane na Milkowy fiolet:)

be0776f99dc49821med.jpg

fe02b698bc99b97cmed.jpg

Tutaj przód już na sprężynach s-line, tyl nadal seria.

f7d2f0890100a8e7med.jpg

965629b6cfbb2db1med.jpg

Opublikowano

Więcej fotek z właścicielką !!! :P

Opublikowano

niema s lina! a felgi koszmar mowie o kolorze :kwasny:

Opublikowano

No to dziwnym trafem sa to od wersji A4B5 s-line spreżyny.

Kolor - kwestia gustu :) mi odpowiada :)

Opublikowano

w b6 sie zgodze ale w b5?? ktos ci kit pocisl

Opublikowano (edytowane)

te sloneczka to teraz mega wioska zalatuja :thumbdown: rozumiem ze to ma byc tak jakby kobiece auto ale to juz przesada

apeluje o zmiene koloru na jakis bardziej rozsadny, to tak jakby do garnituru czarnego eleganckiego wrzucic fioletowe adidasy..

Edytowane przez uszolek
Opublikowano

Kolor -- jak to mówią Kto bogatemu zabroni.

S-line w B5 nigdy nie było , nie ma i nie będzie.

Co nie oznacza że nie wolno sobie nakleić znaczka (bez obrazy ale nie skończę)