Xxwojtus123xX Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach ...no chyba że 1200zł za sztukę Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko
radek_siara Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 (edytowane) radek_siara, dnia 07 Marz 2015 - 01:15, napisał: W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach ...no chyba że 1200zł za sztukę Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko ...no chyba że 1200zł za sztukę Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko A sa w stanie do malowania?? bo jak sa pomalowane to skąd masz pewność czy nie spawane,a przez to bezpieczne? To jest loteria... wiekszośc ludzi na to nie patrzy,a powinni... Edytowane 6 Kwietnia 2015 przez radek_siara
Xxwojtus123xX Opublikowano 6 Kwietnia 2015 Opublikowano 6 Kwietnia 2015 radek_siara, dnia 07 Marz 2015 - 01:15, napisał: W takim budżecie to cięzki temat, chyba że spawane w 5 miejscach ...no chyba że 1200zł za sztukę Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko ...no chyba że 1200zł za sztukę Szczerze mówiąc nie jest tak ciężko znaleźć kolo w tej cenie. Dorwałem parę dni temu ładny komplecik Monoblocków 18 z A8. Oponki na 2/3 sezony, co prawda są zadrapania na lakierze ale na ten sezon będzie jak najbardziej spoko A sa w stanie do malowania?? bo jak sa pomalowane to skąd masz pewność czy nie spawane,a przez to bezpieczne? To jest loteria... wiekszośc ludzi na to nie patrzy,a powinni... Nie są do malowania, bo są małe odpryski które można spokojnie zamalować. Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać. Koło proste więc raczej nie będzie z tym żadnych problemów
radek_siara Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać. nie widac, to nie znaczy, że ich nie ma... to jest własnie to podejscie
Xxwojtus123xX Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Spawów jednak od wewnętrznej strony nie widać. nie widac, to nie znaczy, że ich nie ma... to jest własnie to podejscie Ja z tym jakoś problemów nie mam
Fenrir Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 To kup auto z salonu bo nie widać że bity ale na 100% był bity Z takim podejściem nic by nie można kupić, skoro felgi są proste i nie widać żeby były naprawiane to co jeszcze możesz zrobić? Co najwyżej kupić nowe... A to czy dasz za nie tysiąc czy dwa nie musi niczego gwarantować
duffy Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Opublikowano 7 Kwietnia 2015 przejrzałem sobie temat od pierwszej strony i..... chyba żartujecie że 1,6 palą wam pod 12 litrów w mieście ? sanczes-ka na tej trasie szczecin-lubin i na zad ile ci średnie spalanie wyszło i przy jakiej średniej prędkości? rozumiem że cały czas trasa s3? co do kół ja kupiłem rh turbo w 18" za 900zł - można
Sanczes-ka Opublikowano 23 Maja 2015 Autor Opublikowano 23 Maja 2015 Przez te kilka miesiecy juz zaobserwowalam, ze srednie spalanie na miescie jest w granicach 10-12 litrow, przy predkosci ok 70km/h. na trasie nie mam jak sprawdzic, bo nie jezdze narazie, mam prawdopodobnie problem ze skrzynia biegow, wydaje dziwne odglosy i poradzono mi bym w trasy sie nie wybierala.
Sanczes-ka Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Opublikowano 26 Maja 2015 Troszkę zajęta byłam przez ostatnich kilka tygodni z nowych modyfikacji, to narazie tylko pomalowałam felgi na fioletowy kolor - Milka oraz zaciski na czerwono reszta z czasem, odkladam kasiorę
Sidney Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 Spalanie to nie żart tylko przykra rzeczywistość. Cóż, 1.6 nie dla oszczędnych
sebidi Opublikowano 26 Maja 2015 Opublikowano 26 Maja 2015 W lpg przy obecnych cenach 20-22 zł na 100 km prawie darmo
Sanczes-ka Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 Ok, wrzucam fotki w takim razie Felgi pomalowane na Milkowy fiolet:) Tutaj przód już na sprężynach s-line, tyl nadal seria.
PiterA4 Opublikowano 27 Maja 2015 Opublikowano 27 Maja 2015 niema s lina! a felgi koszmar mowie o kolorze
Sanczes-ka Opublikowano 27 Maja 2015 Autor Opublikowano 27 Maja 2015 No to dziwnym trafem sa to od wersji A4B5 s-line spreżyny. Kolor - kwestia gustu mi odpowiada
PiterA4 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 w b6 sie zgodze ale w b5?? ktos ci kit pocisl
Gość Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 (edytowane) te sloneczka to teraz mega wioska zalatuja rozumiem ze to ma byc tak jakby kobiece auto ale to juz przesada apeluje o zmiene koloru na jakis bardziej rozsadny, to tak jakby do garnituru czarnego eleganckiego wrzucic fioletowe adidasy.. Edytowane 28 Maja 2015 przez uszolek
jacek70 Opublikowano 28 Maja 2015 Opublikowano 28 Maja 2015 Kolor -- jak to mówią Kto bogatemu zabroni. S-line w B5 nigdy nie było , nie ma i nie będzie. Co nie oznacza że nie wolno sobie nakleić znaczka (bez obrazy ale nie skończę)
Rekomendowane odpowiedzi