Degas Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Czesc! Moj samochod to wersja B5, rocznik 1999, model 2000. Silnik 1,6 benzynowy a w srodku mieszcza się az 101 KM :> Juz go uwielbiam...i jak narazie nie chce nic w nim zmieniac poza paroma rzeczami: - opony zimowe - nowy procesor do chorusa Aha i mam jedno pytanie (zdaje sobie sprawe z tego, ze moze ono byc dosc idiotyczne ) ale ok pytam: Zauwazylem ze chorus jest jakis szerszy niz standardowe radia samochodowe...wiec tak na logike wyszlo mi ze jak zamontuje nowe radio to zostana mi po obu stronach dwie szparki a nie dostalem z samochodem zadnych wypelniaczy, skad je wziac? i czy w ogole mam racje? czy brednie wygaduje? pozdrawiam i na dole zalaczam kilka zdjec!
Patrykbor Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 ładne silnik trochę mały ale to twój wybór
Madas Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 silnik troche rzeczywiście mały, ale stan jakby stała przez te lata ...bardzo ładna ...fele zmień.
audi.wielun Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Ładny sedanik Jakieś mody planujesz
slaweq Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 Bardzo ładny sedan Pierwsze co bym zmienił fo felgi na wieksze i delikatne obniżenie bo strasznie wysoko stoi
Pucek Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 autko bardzo fajne, ale : silnik słabiutki, pewnie będziesz twierdził że wystarczy ale z czasem na 10000000% zmienisz zdanie większe felgi, np. 17'' i lekka gleba, wystarczyła by -20mm i jak dla mnie, ja jeszcze bym wyrezał zenon i jest :kox: miłego użytkowania autka
franio Opublikowano 5 Października 2008 Opublikowano 5 Października 2008 zaślepki są, poszukaj w aucie, w schowku, w podłokietniku tylnej kanapy, lub kup na alegro, pewnie z 5 zł
_Solar_ Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 bardzo ladne i zadbane autko kolorek rowniez fajny
Krzysiek290785r Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Naprawdę ładne autko gratuluje.
pablo_9 Opublikowano 7 Października 2008 Opublikowano 7 Października 2008 Bardzo ładna, super kolor i silnik też da radę. Jak chcesz wymienić radio to na oryginał, najlepiej się prezentuje w Audi.
Degas Opublikowano 8 Października 2008 Autor Opublikowano 8 Października 2008 dzieki wielkie ja sie zakochalem w tym A4 - nie wiem czy tez tak macie ale potrafie czasem przez godz stac i sie wpatrywac w niego... A i jeszcze cos...to forum jest swietne! pozdrawiam wszystkich p.s zgadzam sie...najlepiej wygladaja w nich radia firmowe
stefanbas Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 piękna audi, najlepszy kolor do każdego samochodu z klasa radio oczywiście w orginalne, wieksze kola ale przynajmniej 17-ki bo przy 16-kach to niewidać różnicy... nic nieobniżaj bo się zdziwisz nieraz jak zahaczysz o coś na naszych drogach zjadach i podjazdach, poprostu zmniejsza sie komfort jazdy przy dziurach ktore możesz przejechać(pokonać) przy normalnym zawieszeniu:) ..
Adriano007 Opublikowano 8 Października 2008 Opublikowano 8 Października 2008 Jak dla mnie to Extra. Masz piękną limuzynke. A co do silnika to mam taki sam i nie narzekam. Jednym słowem BRAVO
Rekomendowane odpowiedzi