Cuber Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Długo myślałem , czekałem na B9 ale doczekaś się nie mogłem , Po głowie chodziły mi dwa modele A6 lub A7 jednak że jestem tradycjonalistą ( jeszcze ) wybrał AVANT Audi A6 C7 3.0 TDI AVANT 245 km wizyta w V-tech i seria 266 km oraz 578 NM po programie jest 303 km oraz 684 NM Kolor czarny Havana metalic - Wersja S-line wewnętrzna i zewnętrzna - Audi Drive Select - ACC aktywny tempomat - Line Assist - czytanie znaków - Bang @ Olufsen - dodatkowy pakiet wykończenia skóra ( podłokietniki w drzwiach , tunel srodkowy ) - Roletki tył boczne i w klapie - Pełen Led z przodu doświetlanie itd - Pakiet schowek - Light pakiet QQ2 - elektryczna klapa - nagłośnienie Bang&Olufsen - zawiecha sportowa 1BE - Hold assist - czujnik Światła i deszczu - start stop - PDC przód i tył - Felunek 20 " od S6 - Duża Navi 3G - składane lustra - Aktywny wydech - hak Plany hmmmm - Wizyta w V-tech Kraków - koło 20 " - pakiet s-line zewnętrzny ale to oczywista oczywistość - zmiana bose na bang-a - radary przód - aktywny układ wydechowy - kamera przód i tył - piano już jest trzeba tylko założyć - elektryczna klapa tylna - Bang&Olufsen - kiera z łopatkami - ściema szyb - roletki boczne i tylnia w klapie - podłokietniki w drzwiach z pakietu skóra - oryginalny hak oto kilka fotek Aktualizacja fotek Czerwiec 2017 Fotki rok 2016 Tak wyglądała na Początku BANG&OLUFSEN + czarne Piano Marzec 2015 S-line Zewnętrzny : Maj 2015 ORi felunek z S6 20" Sierpień 2015 ściema szyb : [/url] 26-07-2016 Montaż aktywnego układu wydechowego Radary czyli ACC w trakcie rezania 1
dziadek Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Tak sie dopominali i nie śledzą Fajna gablota Czemu v-tech ? Duzo ludzi żałuje tzn nie znam nikogo kto zna temat i był zadowolony, na czele ze mną jeżeli mozna powiedzieć ze znam temat Edytowane 21 Lutego 2015 przez dziadek
lennox Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Widzę że już jest w krk. No pikna Panie Ale jak to MOD forum A4 jeździ A6? Oblukamy na żywca...
s3marek Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Fajna fura te C7 mają coś w sobie. Kiedy ja sobie coś takiego sprawię
peter22 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 z********* , a po zmianie koła i dołożeniu s-line będzie malina
boseron Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 kox niezły tylko pomyśl nad podkladką pod pupe co by Cie bylo widac z tego potwora graty Cuber, jest śliczna
Hugo Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Czemu v-tech ? Duzo ludzi żałuje tzn nie znam nikogo kto zna temat i był zadowolony, na czele ze mną jeżeli mozna powiedzieć ze znam temat Grzesio chce boxa
jedrekx Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 Gratuluję, piękne! Marzy mi się C7 jako następne auto..
afroo. Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 C7 baja.. Ja tu bym jeszcze widział delikatnie większą średnicę końcówek wydechu bo seria wygląda jak kastrat przy tym potworze. ; )
miron78 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Ładniutka Cuberek - a wiemy że będzie jeszcze ładniejsza Moim zdaniem baza super - ma wszystko co najważniejsze A6 to już taka klasa że lista wypasu jest tak długa że żeby mieć wszystko to za używkę by trzeba dać z 200 albo więcej tysi a tak to przynajmniej będzie co rezać i pewnie będzie cieszyć dłużej niż B8 Dla mnie w tym aucie najbardziej powalają światła led i całe wnętrze - nawet kółka są Cuber ładniutkie. Coś co dla mnie osobiście było by na nie to kolor - już mam dość czarno/ciemnych - ale jak patrzę na ogłoszenia to 90% jest właśnie w tych kolorach tak czy siak - FURA PRZE KOZAK Ps. Cuber tak co w BT symbolicznego kielona wypijemy - jednego na C7 drugiego na A5 Ps. zaskoczyłes mnie że A7 też brałeś pod uwagę - ja po A5 jestem zakochany w tej lini a jej nowszą kontynuacją jest własnie A7 które też mi chodzi po głowie - tyle że jak na razie cieżko mi sie do tego tyłu przyzwyczaić bo ma w sobie coś z "brzyduli" Co jak co Cuber ale podziwiam Cie że przez tyle lat i tyle aut co miałeś potrafiłeś być wierny jednemu kolorowi Zmiana auta cieszy ale mnie osobiście zmiana kolor przy ostatniej zmianie dała więcej radochy niż zmiana samego auta A co do Twojej furmanki to taka wypaśna C7 w bieli i pakiecie czerń też by powalała na kolana Edytowane 21 Lutego 2015 przez miron78
jedrekx Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 A co do Twojej furmanki to taka wypaśna C7 w bieli i pakiecie czerń też by powalała na kolana trudno się z tym nie zgodzić choć czarne A6 też ma coś w sobie...
ksiu85 Opublikowano 21 Lutego 2015 Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Mega fura Gratulacje, bede sledzil watek bo plany mega!!ile ma przebiegu?? Edytowane 21 Lutego 2015 przez ksiu85
Rekomendowane odpowiedzi