grippen Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 mi obojętnie ale bardziej obstawiałbym na 24
Szuder Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 chciałem sie przyłączyć do rozmowy... z wielką chęcią bym przybył na taki spocik... moja obecność zależy od daty. Bo jak rozumiem, miejsce - TARNÓW jeśli o mnie chodzi to pasuje mi 17 i 24 tylko trzeba wcześną godzinę ustalić, bo sie szybko ciemno robi... no i fajną miejscówkę w Tarnowie, żeby można było sie napić na rozgrzewkę... ... kawy lub herbaty
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 17.. Tydzien w tyl.. a moja obecnosc bezcenna.. ykk no nie wierze,ze nie wyskrobiesz godz aby sie, z nami spotkac..... Taka ekipa leci na Tarnow a Ty sie wylamujesz....... ANGELA Kraków nie śpi tylko patrzy jak ogarniacie temat.... :gwizdanie: No to szykowac ekipe Krakowska........bo jak narazie to cisza z waszej strony......[br]Dopisany: 06 Listopad 2007, 16:19 _________________________________________________No i nareszcie nastepna osoba do nas z Rzeszowa dolaczyla :th:[br]
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Kraków tez zrobi liste... To jest wspolna lista...... Napiszcie kto jedzie......i dopiszemy.....
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 KULIG Cuber przyjedzie hihihihih REX zapenwe tez będzie THEMON MAKOZ MURZYN PABLO GT TRZENIU TUKAN MAD MAX wszystko się okaze za jakiś czas , cięzko palnowac dokładnie ale bądźmy dobrej myśli....
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Cuber :th: :oklaski: No widac , ze pokazna ekipa z KRK nam sie szykuje.......
Cuber Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 szukuje szykuje i bedzie większa .....
TTom3k Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Hehe no to gites widze plany na 24! Godzina mysle ze 15 bedzie odpowednia (mam nadzieje ze dotre z tych krakowskich balic)
czaki22 Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 tez sie pojawie i będa elastyczny poza dniem 17 niestety
ykk Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 angela tylko nie bij.. no co Ty ja sie nie wylamuje.. To byla tylko propozycja.. bo 17 to ja na 100% jestem..
TTom3k Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Hmm tak sie zastanawam ...jak niektorzy beda leciec z dalsza...bedzie ktos zostawac na noc ? Wsumie wtedy by mozna pomyslec zeby cosik se
Tukan Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 A co macie jakies pokoiki???17 mam studia a 24 powinien byc ok...TTom3K gdzie studiujesz??
TTom3k Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 A co macie jakies pokoiki???17 mam studia a 24 powinien byc ok...TTom3K gdzie studiujesz?? Pokoiki moze i by sie zalatwilo a jak nie to jakis motel. W Rzeszowie na WSIZ
PABLO Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Ja raczej na 90% sie pisze. Bardziej wydaje mi sie ze 24 bedzie lepsza datą bo wtedy wiecej osób bedzie miało czas sie dostosowac do spota. Dobrze sie zapowiada :a4fan:
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 angela tylko nie bij.. no co Ty ja sie nie wylamuje.. To byla tylko propozycja.. bo 17 to ja na 100% jestem.. No ja mysle,ze 24 tez bedziesz na 100%..... Hmm tak sie zastanawam ...jak niektorzy beda leciec z dalsza...bedzie ktos zostawac na noc ? Wsumie wtedy by mozna pomyslec zeby cosik se Jesli wiecej osob by sie zebralo.....to mozemy pomyslec
ykk Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Na razie to musimy pomyslec z Tomkiem nad miejscowka..
angela Opublikowano 6 Listopada 2007 Opublikowano 6 Listopada 2007 Myslcie....myslcie......19 .....i mam nadzieje,ze na tym nie koniec...... Potrzebny duzy parking.....i duza miejscowka do
TTom3k Opublikowano 7 Listopada 2007 Opublikowano 7 Listopada 2007 Na razie to musimy pomyslec z Tomkiem nad miejscowka.. W weekend se zgadamy;] Chociasz wit.s zarzucil kiedys dobra propozycje - POD DEBEM .
Rekomendowane odpowiedzi