Hauzer Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 TTom3k ? nie rozumiem.. Tak bedziesz zapindalac? Hehehe dobre, a tak btw zostaje ktoś w Tarnowie na nocke w pod dębem
DareQ Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Panie/Panowie - postaram sie zjawic w sobote. Dzisiaj wracam z KRK i mam urodziny kumpla - dlatego napisalem "postaram sie"
angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Panie/Panowie - postaram sie zjawic w sobote. Dzisiaj wracam z KRK i mam urodziny kumpla - dlatego napisalem "postaram sie" Staraj sie staraj.....zapraszamy.....
grzanek85 Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 No ja sie nie rozmyśliłem więc będę ok 13:30-50 w busku na stacji przy rondzie
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 No ja sie nie rozmyśliłem więc będę ok 13:30-50 w busku na stacji przy rondzie No i fajnie ze sie nie rozmyśliłeś bo Angel zaczynała sie martwić, że bedzie musiała sama jechac
angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 No ja sie nie rozmyśliłem więc będę ok 13:30-50 w busku na stacji przy rondzie No i fajnie ze sie nie rozmyśliłeś bo Angel zaczynała sie martwić, że bedzie musiała sama jechac Grzanek no chociaz Ty jestes konkretny chlopak.... Bo calej reszcie z Kielc naleza sie pozadne...... :bicz3: :bicz3: Najpierw wszyscy chetni a pozniej, jak przychodzi co do czego to wszyscy sie wylamuja..... Ja z was wszystkich mam najdalej, chora jestem...a i tak na spocie bede.....
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Angel jak chora jesteś to maszeruj do domu, bierz piguly i pod kołderke... zeby Cie jeszcze bardziej choroba nie rozłożyła.
angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Angel jak chora jesteś to maszeruj do domu, bierz piguly i pod kołderke... zeby Cie jeszcze bardziej choroba nie rozłożyła. Niestety nie ma tak latwo.....musze w pracy siedziec...
grzanek85 Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Dobrze że dobrze grzeje to się można wygrzać w aucie :th:
czaki22 Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 to jaki bedzie sklad wkoncu ??jutro ?
L3Vy Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ważne żeby było nas jak najwięcej ykk jak mnie nie będzie na BP to jest to oznaka ze jestem już w Tarnowie i dotrę już "pod dębem" na 15... jak coś to CI napisze jutro pw
TTom3k Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 To do jutra maniacy czterech kolek
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 to jaki bedzie sklad wkoncu ??jutro ? Ja juz sie pogubiłem kto bedzie bo wiele osób sie wyłamało, moge ręczyc tylko za Rzeszów i Angel bo na stówe bedziemy
angela Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 to jaki bedzie sklad wkoncu ??jutro ? Ja juz sie pogubiłem kto bedzie bo wiele osób sie wyłamało, moge ręczyc tylko za Rzeszów i Angel bo na stówe bedziemy Hihihi.....moj 1000 post..... Slaweq......no my to bedziemy na bank........ Mam nadzieje ,ze mimo, iz wylamalo sie sporo osob......to frekwencja jednak dopisze......i spocik bedzie bardzo udany.....
ykk Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja juz baterie do aparatu laduje.. Bierze ktos jeszcze jaki obiektyw..?
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 Ja juz baterie do aparatu laduje.. Bierze ktos jeszcze jaki obiektyw..? Ja biore aparat:) zresztą zawsze go mam ze sobą... czasami w przypadkowych sytuacjach mozna zrobic fajne foty :>
ykk Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 slaweq :th: obysmy tylko zdarzyli napstrykac zanim sie sciemni..
slaweq Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 slaweq :th: obysmy tylko zdarzyli napstrykac zanim sie sciemni.. Do 16 jest jeszcze w miare jasno także napewno cos porobimy... a wieczorem tez fajne zdjęcia mozna zrobić
ykk Opublikowano 23 Listopada 2007 Opublikowano 23 Listopada 2007 slaweq ja wezme kompaktowego cyfraka, bo klockowatej lustrzanki z mocniejsza lampa nie chce mi sie nosic.. Poza tym bateria juz nie 1 swiezosci w niej jest..
Rekomendowane odpowiedzi