ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 witam kolezanke.. coraz milej sie nam tu robi..
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Hornet A4 nieznam sie i dlatego oddałem auto do mechanika... Jakbym miał kanał to mógł bym coś pokombinować... i dłubać, ale że jest jak to musze sie zdać na tych darmozjadów... Panowie kiedy jaka zrzuta puki kase mam:D hehehe a witam witam aniaz i chyba widziałem Cię parokrotnie na Słonecznej..
aniaz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie wiem jak to jest ale jak przejezdzam kolo 19 w piatki kolo MC to jakos Was nie widac.. cyt "chyba widziałem Cię parokrotnie na Słonecznej.." pewnie dosc czest to wlasciwie jedyna dwupasmowka u nas..;P
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie widac, bo dopiero sie organizujemy.. Na razie to tak wszystko z doskoku.. ale nie jest zle.. :th:
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Nie wiem jak to jest ale jak przejezdzam kolo 19 w piatki kolo MC to jakos Was nie widac.. cyt "chyba widziałem Cię parokrotnie na Słonecznej.." pewnie dosc czest to wlasciwie jedyna dwupasmowka u nas..;P no przecie jest jeszcze Jana Pawła II i Nowo/Staro Dąbrowska i kawałek na Błonie(pod Carefourem :>
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ohoho kogo ja tu widze w tym temacie. Czesc aniaz. W piatki o 19 spotykaja sie chlopaki z TTC a nie audi a4klub [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:31 _________________________________________________Aha apropo scigania...jakby ci to powiedziec...masz zaslaby silnik zeby sie scigac np ze mna ;P Jak podrasujesz to daj znac :polew:
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Aha apropo scigania...jakby ci to powiedziec...masz zaslaby silnik zeby sie scigac np ze mna ;P Jak podrasujesz to daj znac :polew: :polew: tak samo mysle..
aniaz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 byc moze a kto powiedzial ze to moje jedyne audi..? :polew:
L3Vy Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ohoho kogo ja tu widze w tym temacie. Czesc aniaz. W piatki o 19 spotykaja sie chlopaki z TTC a nie audi a4klub [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:31 _________________________________________________Aha apropo scigania...jakby ci to powiedziec...masz zaslaby silnik zeby sie scigac np ze mna ;P Jak podrasujesz to daj znac :polew: hahaha :polew: aniaz pamietaj TTom3k jeździ na paliwie rakietowym
aniaz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 moze jezdzic nawet na nitro.. to on mowi o rasowaniu silnika.. jak napisalam wczesniej cyt "kto powiedzial ze to moje jedyne audi..;P"
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 OOOOOOOOOOO tak to nie bedzie ;P Kolezanka ma 2 audi i drugie mocniejsze niz 2,5 180ps - tak wywnioskowalem - bedzie ciezko!! dobra aniaz poddaje sie .
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja sie moge scigac, ale tylko pod warunkiem ze obiecasz ze Ty bedziesz jechala na wstecznym..
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Ja sie moge scigac, ale tylko pod warunkiem ze obiecasz ze Ty bedziesz jechala na wstecznym.. Hahahah chyba tylko tak
aniaz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 dlaczego sie poddajesz? i tym dam Ci rade..;P
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 dlaczego sie poddajesz? i tym dam Ci rade..;P oj wiem wiem z moim pazdziochem to nawet dasz rade uzywajac tylko 2 biegow ;P
cayenne Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 poddaje sie . Klubowicz tak bez walki?? Nie ładnie,będzie ostrzeżenie
ykk Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Co z tymi kalendarzykami..? [br]Dopisany: 03 Grudzień 2007, 23:42 _________________________________________________cayenne moze moderator sproboje..?
TTom3k Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 poddaje sie . Klubowicz tak bez walki?? Nie ładnie,będzie ostrzeżenie Heheh no wiesz...zeby uniknac tego ostrzezenia sproboje !
aniaz Opublikowano 3 Grudnia 2007 Opublikowano 3 Grudnia 2007 Bede w świebodzicach to sie scigniemy stamtad pochodze..
Rekomendowane odpowiedzi