TTom3k Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 levy oszalales? 15 sie zaklada na zime! Jak chcesz alusy to minimum 16 !!! Jakby mial miec 15 to bym wolal jezdzic na kolpakach;] ale kurcze.... :| niema nic w cenie.. Jakiej cenie ? ile chcesz wydac na alusy ?
L3Vy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 niemam pojęcia.. a jakby moja A4 wygladąła na Alu takich jak ma ANIAZ na swojej ? [br]Dopisany: 14 Styczeń 2008, 19:38 _________________________________________________czy moze takie :>?
Hornet A4 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 no pany wlaśnie skończyłem Vagować halbiczke :> zeso blędów oprucz klimy skasowałem sobie inspekcje TTom3k :> L3vy ta druga fotka to niebyła za czsem robiona w DT u tego kolesia co maluje i prostuje fele po lewej stronie jak się wjezdza do DT ?
czaki22 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 avensis, ten silnik jej miał kolo 200 źreba, z tym ze była w wersji wagon
L3Vy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 no pany wlaśnie skończyłem Vagować halbiczke :> zeso blędów oprucz klimy skasowałem sobie inspekcje TTom3k :> L3vy ta druga fotka to niebyła za czsem robiona w DT u tego kolesia co maluje i prostuje fele po lewej stronie jak się wjezdza do DT ? nie.... ale raczej jutro jade po tą drugą... oponki +fele...
wit.s Opublikowano 14 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2008 zima zima.. a ja sie uzbrajam w oponki na lato i jakies alu... znalazłem 15' ORI ale prawie w Warszawie... :| jakaś wioska tuż przed..... Jak w Wawie, to Ci je mogę odebrać :> L3vy. Ta druga fota to paździochy. Sam mam takie na zimę. Jak już kupować to wysil się
TTom3k Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Hornet!! Kiedy w tyg masz czas? bo juz mnie wkurza ten OEL. zapodaj kwote to ci znajde fele za***iste
ykk Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 Eee.. zmeczony cos jestem ide spac. Nara Pany..
L3Vy Opublikowano 14 Stycznia 2008 Opublikowano 14 Stycznia 2008 zima zima.. a ja sie uzbrajam w oponki na lato i jakies alu... znalazłem 15' ORI ale prawie w Warszawie... :| jakaś wioska tuż przed..... Jak w Wawie, to Ci je mogę odebrać :> L3vy. Ta druga fota to paździochy. Sam mam takie na zimę. Jak już kupować to wysil się NOm w Wawie ale 15"..... ORI a w innym miejscu mam TE Twoje pazdziochy na oponach po 6 i 7 mm 205/55/r16 - lato i mi sie One w gruncie rzeczy podobaja.... a kasa za jaką moge je miec.. to naprawde śmiech....
wit.s Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 zima zima.. a ja sie uzbrajam w oponki na lato i jakies alu... znalazłem 15' ORI ale prawie w Warszawie... :| jakaś wioska tuż przed..... Jak w Wawie, to Ci je mogę odebrać :> L3vy. Ta druga fota to paździochy. Sam mam takie na zimę. Jak już kupować to wysil się NOm w Wawie ale 15"..... ORI a w innym miejscu mam TE Twoje pazdziochy na oponach po 6 i 7 mm 205/55/r16 - lato i mi sie One w gruncie rzeczy podobaja.... a kasa za jaką moge je miec.. to naprawde śmiech.... Gust nie podlega dyskusji. Jakbym wiedział to bym się nie decydował zostawiać swoich, tylko poszedłbym do Ciebie
czaki22 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 najlepiejmi wit.s tel daj swoj na priv to jutro zadzownie
ykk Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 wit.s czyzbys nic nie kupil w Poznaniu..?
wit.s Opublikowano 15 Stycznia 2008 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2008 wit.s czyzbys nic nie kupil w Poznaniu..? Fele już mam i tego tematu nie ruszam. Poznań był na kupno pompki do centralnego, ale nie dość, ze nic nie było, to jeszcze się spóźniłem na giełdę
L3Vy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 ok... objechalem do Stalowej Woli.... 4xAlu + 2xDUNLOP(7mm) + 2XGoodYear(6mm) za 7?? zł kapeć 205/55/16 jutro pewno założe.. i sprawdze.. jak beda leżec... Wit.s Ty cos dokładałeś ( jakis dystans) jak zakładałes te swoje ??? żeby nieobcierało...
L3Vy Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 L3Vy zakladaj i rob foty.. Spoko.. pod koniec tygodnia sie tym zajme.. i postaram uwiecznic to co wymodizłem hehe _________________________________________________ ale jak dołozyłem 2 do boku.. to super sie prezentują... dobra.. po ciekawej trasie wypiłem browarka, a teraz cza iśc.. spac.. dobrej nocki...
Hornet A4 Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 HORNETTT kiedy mnie zVAGujesz ? sory za nieobecność ale robota TTom3k w czwartek mam troche luzu pasi ??? to jest 5 min roboty
TTom3k Opublikowano 15 Stycznia 2008 Opublikowano 15 Stycznia 2008 HORNETTT kiedy mnie zVAGujesz ? sory za nieobecność ale robota TTom3k w czwartek mam troche luzu pasi ??? to jest 5 min roboty Czwartek Ok. Tylko napewno Levy to jakie te alu wkoncu kupiles|? te co ma wit.s?
Rekomendowane odpowiedzi