Skocz do zawartości

jaka wolicie platforme do zabawy  

1608 użytkowników zagłosowało

1. 1. jaka wolicie platforme do zabawy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Remik Multi jest zkopana na maxa..aby join na serwa to jest masakra

• Odpowiedzi 8.2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

aha...

mnie chodzi o multi jezyk :kox: aby angol byl

juz sie przyzwyczailem z poprzednich czesci kryzysa

ps. PL Lektor jest bardzo dobry ale w STALKER i co za klimat, ze o fabule juz nie wspomne :notworthy:

Opublikowano

Panowie, chcialbym sobie czasem pograc w dziewczyna w jakies wyscigi na split screenie, sa jeszcze jakies gry ktore maja opcje splita?? Na X'a lub PS3?

Opublikowano

Gran Turismo 5 ;)

Opublikowano

Ja ściągnąłem Top darts z PSN.

Fajnie sie gra w lotki :naughty:

Opublikowano

ja ściągłem demko bulletstorm i jest :kox: fest rzeźnia heh i do tego fun i polew :decayed: zastanawiam się nad kupnem :mysli: zamiast KZ3

Opublikowano

Tak na move'a.

Ale fajnie sie gra.

Póki co na 1 miejscu ping-pong, poźniej lotki.

Ale w mało gier jeszcze grałem na move'a

Opublikowano

Mam taki problem z savami z Gran Turismo 5 na Ps3 a mianowicie ,zapisuje gre ,wyłączam konsole i ponownie włączam konsole i chcę załadowac save z Gran Turismo 5 (znaczy one się same ładują i wyskakuje mi taki komunikat)

Wczytane dane są nieprawidłowe, Zawartoś tych wczytanych danycg zostanie zignorowana.

O co w tym biega??? próbowalem na nowo konto utworzyc i usówałem save i nic nie pomogło co mi poradzicie czego to wina??

Opublikowano

Mam taki problem z savami z Gran Turismo 5 na Ps3 a mianowicie ,zapisuje gre ,wyłączam konsole i ponownie włączam konsole i chcę załadowac save z Gran Turismo 5 (znaczy one się same ładują i wyskakuje mi taki komunikat)

Wczytane dane są nieprawidłowe, Zawartoś tych wczytanych danycg zostanie zignorowana.

O co w tym biega??? próbowalem na nowo konto utworzyc i usówałem save i nic nie pomogło co mi poradzicie czego to wina??

Czytalem o tym..

Okazuje się, że jeśli save ma powyżej chyba 70mb to zaczyna się prgobel w grze i gra nie łąduje save`ów..

Przegoogluj temat.

PS.

Ale lipa :decayed::kox:

Opublikowano

Czytalem o tym..

Okazuje się, że jeśli save ma powyżej chyba 70mb to zaczyna się prgobel w grze i gra nie łąduje save`ów..

Przegoogluj temat.

PS.

Ale lipa :decayed::kox:

ale save nie ma 70 MB,save ma 306 KBa po za tym jak mi wyskakuje ten komunikat to konsola kaze mi usunac save a jak nie usune to po chwili jak wejde do gry to gra sie zawiesza a po jakimś czasie się konsola restartuje, czy to wuna wersji gry?

Opublikowano

Mi dont noł :dontknow:

Opublikowano

a oryginał?piraciłeś kiedyś?Format twardego

Opublikowano

dzis odpalilem Crysis 2 :decayed: jak dla mnie gra jest koksiarska :kox::slina:

Opublikowano

Shift2 jest kosa :kox:

Opublikowano

Crysis 2 skończony, gra jest naprawdę dobra ale mogła by być dłuższa :decayed:

Opublikowano

może nie formatuj twardego tylko zgraj sava na pendriva i odinstaluj i zainstaluj od nowa gre.

Opublikowano

może nie formatuj twardego tylko zgraj sava na pendriva i odinstaluj i zainstaluj od nowa gre.

robie tak i co jakiś czas mi save dupnie i musze kasowac i wgrywac zapasowego