MARCIN607 Opublikowano 8 Maja 2016 Opublikowano 8 Maja 2016 Tyle że ładnie się na aucie błyszczą :-)) a no i jak się Babie podobają to +5 :-))
plastuch Opublikowano 30 Października 2016 Autor Opublikowano 30 Października 2016 (edytowane) Mam je na aucie dopiero od wczoraj więc ciężko coś powiedzieć. Pierwsze wrażenie są mega ciche (porównuje do Continental-i z poprzedniego sezonu) przy 120km/h słychać tylko silnik i pend wiatru, ale przy kupnie głównie kierowałem się poziomem emitowanych dB. Pośmigam trochę więcej to będe zdawał relacje Witka! Sezon minął a ja tu nic nie napisałem a więc tak Fuldy bardzo dobre ciche dobrze trzymają w zakrętach jak i na mokrym. Zrobiłem na nich 10K i jestem bardzo zadowolony, nawet po wlocie w kałuże przy większej prędkości auto stabilnie przez nią przechodzi czego nie mogę powiedzieć o moich poprzednich chińczykach Z modów wiele się nie działo pomalowałem dipem dokładki zderzaków, listwy progowe i wszystkie możliwe chromy oprócz tych wokół szyb mod tymczasowy. Chcę je polakierować ale to w następnym sezonie. Dodatkowo znaczek polakierowałem srebrną satyna: Na zdjęciach tego nie widać bo auto ciemne ale na żywo robi fajny efekt No i jeszcze mój projekt rozwojowy czy Nexus 7 w miejsce fabrycznego radia które powędrowało do schowka. Puki co trzyma się na rzepach Commat do maskownicy radia Docelowo wyląduje pod Ramką 2din jak tylko kupię mały panel klimy. Przy okazji widać jak wpasowałem wreszcie wskaźnik doładowania Tablet ma zainstalowany specjalny ROM dzięki któremu po odcięciu zasilania przechodzi w głęboki stan uśpienia i potrafi wytrzymać kilkadziesiąd dni bez ładowania a raczej tyle auto nie stoi bez odpalania więc jest cały czas włączony. Po przekręcenia na zapłon automatycznie się wybudza poprzez podanie prądu z ładowarki i gra ostatnią piosenkę włącza WiFi, Navi, BT itp. O samym rozbudowaniu softu już nie wspomnę przecie to Android . Moje stare Sony służy mu za wzmacniacz. A tak to działa w praktyce: https://www.youtube.com/watch?v=x35K9lq7EHM Jak skończę to będzie to tak wyglądać: Przygotowania do zimowego sezonu Siema! Dziś wpadły wreszcie nowe tarcze (brak foto) i klocki, oczywiście żadnej różnicy nie widzę ;/ Może jak się dotrą będzie lepiej. Ostatni raz wymieniam te 320-stki następnym razem muszę zrobić swap! Jedno foto z montażu I wreszcie po długich poszukiwaniach zadbanej i przede wszystkim w normalnej cenie (70zł) wpadła po-liftowa bleda Edytowane 10 Października 2017 przez plastuch
sH3ep Opublikowano 1 Listopada 2016 Opublikowano 1 Listopada 2016 Jak Ci się sprawuje ten filtr powietrza ?
plastuch Opublikowano 21 Grudnia 2016 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2016 (edytowane) Bartender dziena!! Co do filtra hymm praktycznie żadnych uwag Puki co bezobsługowy, dolot czysty dźwięk troszkę się zmienił na bardziej rasowy. O ile można tak powiedzieć bo silnik jest pozbawiony katów więc już jest dość głośno. "jak dla mnie" Nos-b mówi że mój to cichutki Sama Budowa to pianka i siatka więc przeprać nasączyć i tyle. Ogólnie to moje drugie auto z filtrem piankowym i chyba do zwykłej puszki nie wrócę. Nowe fanty przyjechały Kiere trzeba będzie chyba malować bo skóra troche już swoje przeszła no i ten znaczek Zmontowane jeszcze tylko box i zimo przygotuj się przybywam Taki Box-ik do mnie przyjechał 400 L 195x78x35 tak że choinkę było w czym przywieść Edytowane 15 Grudnia 2016 przez plastuch
plastuch Opublikowano 2 Marca 2017 Autor Opublikowano 2 Marca 2017 (edytowane) Wyszło tak, generalnie rzeźba w kupie i druciarstwo ale mi się podoba, a co najlepsze mogę wyciągnąć tablet kiedy mi się podoba Edytowane 2 Marca 2017 przez plastuch
chudy30 Opublikowano 4 Marca 2017 Opublikowano 4 Marca 2017 nawet nieźle ci to wysło Zawartość dodana 1 minute later a i po drugie to te końcówki wydechu byś założył okrągłę z tyłu w zderzaku bo te elipsy w ogóle nie pasują ni jak do audi
plastuch Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Opublikowano 26 Marca 2017 (edytowane) Zgadzam się nie pasują zmienię je kiedyś Teraz mała aktualizacja. Mianowice zabrałem się za uszczelnienie silnika (wymiana uszczelek pod pokrywami, uszczelniacze napinaczy łańcuszków, jakiś tam koreczek na wałkach i coś tam jeszcze) oczywiście dirco poszedł w narożnikach. Czas operacyjny coś około 10h. Silnik myty przed i po zabiegu. A przy okazji wymieniłem świece na platynowe Denso nie pamiętam dokładnie jaki model ale znajomy sprzedawca polecił do tego silnika. Od tego czasu auto przejechał około 2000 km. i sucho żadnego wycieku nie nie kapie, oczywiście we wnętrzu frytkami też już nie pachnie A i jeszcze taki detal wleciał: Lampy są pomalowane czerwonym transparentnym i na to klar, kierunkowskazy świecą na pomarańczowo, specjalnie spolerowałem w tym miejscu mocniej ale światła wsteczne są bardziej czerwone niż białe ciekawe co na to niebiescy Edytowane 26 Marca 2017 przez plastuch
chudy30 Opublikowano 28 Marca 2017 Opublikowano 28 Marca 2017 ładnie audiolka wygląda no i nadal trzeba te końcówki wymienić z tyłu,roboty miałeś z uszczelnieniem silnika
chudy30 Opublikowano 29 Marca 2017 Opublikowano 29 Marca 2017 rób lampy z przodu na czarno,środki widziałem w czerń zrobione i dodatkowo dokładka ta z leona cupry robi robotę przy takiej jak twoja
plastuch Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Przód będę robił ale na pewno nie cały na czarno tylko ramki. Puki co to odpaliłem papier ścierny, klar i polerkę i odnowiłem klosze.
plastuch Opublikowano 9 Października 2017 Autor Opublikowano 9 Października 2017 (edytowane) Witam, po dość długiej przerwie! Nadszedł długo odwlekany przeze mnie moment upgrade przednich hamulców A więc do rzeczy, w chwili obecnej czeka na instalację komplet 345mm z A6 C7, mam nadzieję że podejdzie wszystko bez większych problemów Pora na foty: Do zainstalowania zestawu potrzeba jeszcze takiego dystansu między tarczę a piastę i oczywiście dłuższe szpilki A tu porównanie z seryjną tarczą 320mm Jeśli to będzie hulać to moje obecna 320 z nowymi klockami TRW i tarcza w nienagannym stanie będą na deall Edytowane 9 Października 2017 przez plastuch
Ogi Opublikowano 10 Października 2017 Opublikowano 10 Października 2017 Pieknie! Gratulacje za przywrocenie i utrzymanie tej pieknej budy do takiego stanu, patent z tabletem pierwsza klasa! Fajnie by bylo jeszcze obszyc srodek noa skora bo orginalan juz widac ze ma lekko dosc, mozesz tez pomyslec o pogrubieniu i obszyciu kierownicy.
plastuch Opublikowano 10 Października 2017 Autor Opublikowano 10 Października 2017 (edytowane) No niestety ale skóra już w bardzo kiepskim stanie, kiedyś przyjdzie czas na jej remont A puki co walczę z hamulcami. Tak to siedzi w moich zimowych 18" Na auto wlazło bez problemu: Zima 18" Pięknie wypełnia tą felgie A co do tabletu, finalnie jest tak: Edytowane 12 Października 2017 przez plastuch
Wandej Opublikowano 11 Października 2017 Opublikowano 11 Października 2017 W dniu 9.10.2017 o 20:28, plastuch napisał: Witam, po dość długiej przerwie! Nadszedł długo odwlekany przeze mnie moment upgrade przednich hamulców A więc do rzeczy, w chwili obecnej czeka na instalację komplet 345mm z A6 C7, mam nadzieję że podejdzie wszystko bez większych problemów Pora na foty: Do zainstalowania zestawu potrzeba jeszcze takiego dystansu między tarczę a piastę i oczywiście dłuższe szpilki A tu porównanie z seryjną tarczą 320mm Jeśli to będzie hulać to moje obecna 320 z nowymi klockami TRW i tarcza w nienagannym stanie będą na deall Heble od C6 nie C7 Nie myślałeś o swapie na manual? Piękne auto ogólnie
MARCIN607 Opublikowano 12 Października 2017 Opublikowano 12 Października 2017 Plaskuch FAKEN foty mi nie chodzą!!!!!!!!!
plastuch Opublikowano 12 Października 2017 Autor Opublikowano 12 Października 2017 Fotosik chce żebym abonament opłacił, chyba ich pogięło! Przeniosę zdjęcia jutro to będą chodzić A puki co tak to siadło: Już się wszystko dotarło, i puki co w zwyczajnej jeździe nie odczuwam różnicy, natomiast zakładam że będą się lepiej sprawdzać na trasie
plastuch Opublikowano 31 Grudnia 2017 Autor Opublikowano 31 Grudnia 2017 Mały upgrade: Zimowe koło ASA KOREA 5x112 szerokość 8,5" rozmiar 18" Oraz odświeżenie reflektorów (mycie kloszy, soczewek oraz malowanie chromu z pominięciem niezbędnych odbłyśników )
Rekomendowane odpowiedzi