Opublikowano 2 Czerwca 20179 l Na pewno nie jest lepsza.To uboga i stara wersja Landi Renzo.Droga w serwisie pogwarancyjnym,o ktory też jest ciężej niż u rodzimych producentów. Zakładaj Qboxa,Kme Nevo,Techa czy Optime oraz reduktor i wtryski dopasowane do mocy auta.Pamiętaj też o dobrym filtrze f.lotnej.
Opublikowano 31 Lipca 20178 l Tanio i dobrze się nie da ;D Ja mogę ci polecić zestaw jaki ja mam i jedzie rok jestem zadowolony ; Reduktor Kme gold złoty do 350 km wtryski Hana i komputer stag 4 chyba taka instalacja powinna cię wynieść około 2500 tys ale naprawdę będziesz zadowolony do LPG warto dołożyć później licz oszczędności
Opublikowano 16 Maja 20188 l W dniu 13.03.2016 o 19:49, Tomekqwerty napisał: W Rzeszowie w autoryzowanym punkcie staga instalacja stag 4 qbox 2400 zł w cenie wlew pod klapką Tomek, wiem że wypowiedź stara jak świat, ale który warsztat staga miałeś na myśli?
Opublikowano 30 Stycznia 20197 l Panowie 3400 zł za taki zestaw ? instalacja gazowa dobrej klasy do przedmiotowego pojazdu obejmuje: Sterownik STAG Q-Box (5 lat gwarancji na sterownik) Reduktor STAG AC-R01 250 PS Wtryskiwacze Barracuda 130 Nl montowane pojedynczo - trwałość na poziomie 200 000 km Filtr gazu Ultra 360 zbiornik 52 l w miejsce koła zapasowego (rozmiar do sprawdzenia) pełny wlew pod klapką obok wlewu benzyny pokrowiec na koło zapasowe nowa uszczelka kolektora Elring przewody fazy ciekłej – Faro przewody fazy lotnej i wodne – PARKER opaski samozaciskowe-sprężyste DIN Szukam czegoś za 2800-3000 zł co myslicie o tej ofercie, z czego zrezygnować żeby obniżyć koszty co zmienić ? Mam bfb 163 km planuje jedynie chipa dać na 180-190 max. Oczywiście w tej propozycji jest butla 52 l odpada chce tylko 67 albo 72.
Opublikowano 30 Stycznia 20197 l Szukaj gdzie taniej to będziesz bujać się z problemami na tym i innym forum zajmującym się lpg. Jeśli monter jest polecany i prócz montażu wystroi zgodnie ze sztuką to taniej nie będzie.
Opublikowano 30 Stycznia 20197 l Przede wszystkim niech zrobi Ci zdjęcia spod maski że ściągniętym kolektorem. Nie ufam tym c**jkom
Opublikowano 30 Stycznia 20197 l @Dareq73do jakiego auta ta instalacja ? Jak do silnika z turbo to cena jest jak najbardziej okej zresztą zestaw też okej. Zapytaj jeszcze jaka średnia węża w sensie ile fi. Edytowane 30 Stycznia 20197 l przez k232
Opublikowano 2 Lutego 20197 l W dniu 30.01.2019 o 08:23, Dareq73 napisał: Panowie 3400 zł za taki zestaw ? instalacja gazowa dobrej klasy do przedmiotowego pojazdu obejmuje: Sterownik STAG Q-Box (5 lat gwarancji na sterownik) Reduktor STAG AC-R01 250 PS Wtryskiwacze Barracuda 130 Nl montowane pojedynczo - trwałość na poziomie 200 000 km Filtr gazu Ultra 360 zbiornik 52 l w miejsce koła zapasowego (rozmiar do sprawdzenia) pełny wlew pod klapką obok wlewu benzyny pokrowiec na koło zapasowe nowa uszczelka kolektora Elring przewody fazy ciekłej – Faro przewody fazy lotnej i wodne – PARKER opaski samozaciskowe-sprężyste DIN Szukam czegoś za 2800-3000 zł co myslicie o tej ofercie, z czego zrezygnować żeby obniżyć koszty co zmienić ? Mam bfb 163 km planuje jedynie chipa dać na 180-190 max. Oczywiście w tej propozycji jest butla 52 l odpada chce tylko 67 albo 72. jak nie masz za dużo kasy to lepiej nie oszczędzać na instalacji a odpuścić sobie chipa, bez chipa da się jeździć a z kijową instalacją i kijowym chipem nie.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Panowie co lepsze ? I nstalacja gazowa dobrej klasy do przedmiotowego pojazdu obejmuje: Sterownik STAG Q-Box (5 lat gwarancji na sterownik) Reduktor STAG AC-R01 250 PS Wtryskiwacze Barracuda 130 Nl montowane pojedynczo - trwałość na poziomie 200 000 km Filtr gazu Ultra 360 zbiornik 52 l w miejsce koła zapasowego (rozmiar do sprawdzenia) pełny wlew pod klapką obok wlewu benzyny pokrowiec na koło zapasowe nowa uszczelka kolektora Elring przewody fazy ciekłej – Faro przewody fazy lotnej i wodne – PARKER opaski samozaciskowe-sprężyste DIN Gwarantujemy demontaż kolektora ssącego do wiercenia i gwintowania, mapowanie po montażu na autostradzie i dokumentację fotograficzną z całego procesu konwersji. Wycena: 3400 pln Gwarancja: - 2 lata na całość - 5 lat na sterownik czy możeKME NEVO - Wtrysk Gazu IV generacja - system składający się z podzespołów Producentów liczących się na rynku LPG. Komputer KME NEVO, Reduktor GOLD GT, wtryskiwacze Yeti Plus, filtry LPG - Mimar. System, w kompletacji opracowanej przez Energy Gaz Polska, wybierany jest przez Klientów ze względu na profesjonalną integrację z systemem zasilania samochodu oraz na rozsądną cenę. Zapas wydajnościowy do 260KM. Oferujemy: 2 lata gwarancji, zbiornik do 55 litrów w cenie, możliwy większy z dopłatą (do ustalenia na miejscu), wlew we wlewie. całkowity koszt to 3000 ZŁ
Opublikowano 4 Lutego 20197 l 3 minuty temu, matix608 napisał: Sterownik STAG Q-Box (5 lat gwarancji na sterownik) Reduktor STAG AC-R01 250 PS Wtryskiwacze Barracuda 130 Nl montowane pojedynczo - trwałość na poziomie 200 000 km Filtr gazu Ultra 360 zbiornik 52 l w miejsce koła zapasowego (rozmiar do sprawdzenia) pełny wlew pod klapką obok wlewu benzyny pokrowiec na koło zapasowe nowa uszczelka kolektora Elring przewody fazy ciekłej – Faro przewody fazy lotnej i wodne – PARKER opaski samozaciskowe-sprężyste DIN Gwarantujemy demontaż kolektora ssącego do wiercenia i gwintowania, mapowanie po montażu na autostradzie i dokumentację fotograficzną z całego procesu konwersji. Wycena: 3400 pln Gwarancja: - 2 lata na całość - 5 lat na sterownik Zestaw używany przez wielu użytkowników 1.8T i jeśli założony profesjonalnie to nie powinien sprawiać żadnych problemów. Do wyjaśnienia który Q-Box będzie użyty. Basic w zupełności wystarcza i jeśli cena końcowa uwzględnia wersję Plus to jest to zbędny wydatek. Butle bym brał większą np 72 L.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Teraz, szaman89 napisał: Zestaw używany przez wielu użytkowników 1.8T i jeśli założony profesjonalnie to nie powinien sprawiać żadnych problemów. Do wyjaśnienia który Q-Box będzie użyty. Basic w zupełności wystarcza i jeśli cena końcowa uwzględnia wersję Plus to jest to zbędny wydatek. Butle bym brał większą np 72 L. uwzględnia wersję basic
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Teraz, matix608 napisał: uwzględnia wersję basic No to śmiało można się pakować w taki zestaw.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l 8 minut temu, szaman89 napisał: No to śmiało można się pakować w taki zestaw. Wynegocjowałem zbiornik 72L i cenę trochę zbiłem Edytowane 4 Lutego 20197 l przez matix608
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Teraz, matix608 napisał: Wynegocjowałem zbiornik 72L i cenę zbiłem do 3200 Dobra cena, ja za taki zestaw płaciłem 3400 PLN.
Opublikowano 4 Lutego 20197 l Silesia Cars? Oni lubią zakładać te graty do 1.8T. Jeśli Silesia to bardzo dobry wybór ? Edytowane 4 Lutego 20197 l przez zeflik
Opublikowano 26 Lutego 20197 l Witam. Myślę nad założeniem instalacji.mam propozycję na ac r01 czerwony,wtryski Yeti,qbox Basic w cenie 2500 zl. Gaziarz mówi że ustawia na afr instalke.Silnik bfb a4b7 ,raczej nie planuje zwiększenia mocy. O co się jeszcze zapytać?
Opublikowano 26 Lutego 20197 l 2500 zł do takiego auta ? Coś mi tu wałkiem pachnie. Ciekawe jak to będzie zrobione. Powiedz mu jeszcze żeby Ci założył jak największą butlę w koło zapasowe żebyś później nie żałował.
Opublikowano 27 Lutego 20197 l W dniu 26.02.2019 o 19:51, stanek90 napisał: Witam. Myślę nad założeniem instalacji.mam propozycję na ac r01 czerwony,wtryski Yeti,qbox Basic w cenie 2500 zl. Gaziarz mówi że ustawia na afr instalke.Silnik bfb a4b7 ,raczej nie planuje zwiększenia mocy. O co się jeszcze zapytać? cena podejrzanie niska,zamiast Yeti niech założy wtryski W 03 i wszystko będzie ze Staga