adamooo Opublikowano 5 Marca 2010 Autor Opublikowano 5 Marca 2010 Ekspress, 3 dni temu już prawie poszła do żyda a dzisiaj już części do quattro! oniakowi coś się psuło więc się zamieniliśmy..ja mu ośkę do przekładki daje a on mi quattro...jemu przestanie wibrować a u mnie będzie się odpychać tak jak powinno..i wszyscy są hepi
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 to dopiero bedzie mod .... lubisz zaskawkiwac
wrclaguna Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 to teraz bedzie RS4 diesel edition QUATTRO , ciekawe ile konikow bedzie
ono Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Nie przesadzaj , myśle ze max 10 % ucieknie ,ale przynajmniej będziesz ruszal jak czlowiek. Wyrezasz 250 km i będzie git.
Reggi Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 najgrosze przy Q jest strata mocy lepsze to niż ślizganie się przez pół Jerozolimskich
MARCIN607 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 no no no ostro jedziesz :gwizdanie: :gwizdanie: dobrze bo szkoda takiego furacza w obce ręce oddać
SoMeS Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 miał czas do namysłu..a mi nie zależało bardzo na sprzedaży..auto naprawdę jest w dobrym stanie więc teraz mam zamiar jeździć nim z 2 lata i rezam quattro..części już pozbierane czekają na montaż a montaż już niedługo dajesz do myślenia takim podejściem co do moda to szkoda że w B5 bez przespawania podłogi to nie wykonalne
Dibo Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Za podjęcie się tego duży RESPECT Po wyrezaniu będzie projekt kompletny
Tas2die4 Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 czyli juz nie sprzedajesz ? wiesz juz kto to zrobi ? jaki koszt czesci ? myslalem ze juz sie ugadales ze tas2die4 kupuje od ciebie... ? i pewnie bym kupil,gdyby nie fakt,ze sprzedaz bmw nie poszla tak jakbym chcial. a konkretne nie poszla wcale. o quattro wiedzialem juz jak sie przymierzalem do tej suczy a tak to adamooo reza swoja fure,a ja sie biore za bawarke i tez wszscy happy
Młody_drog Opublikowano 5 Marca 2010 Opublikowano 5 Marca 2010 Adamo, silnik też nowy będzie?? Bo widzę, że podzespoły poszły na sprzedaż! :gwizdanie: :gwizdanie:
Bart-S Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Adam szacun za podjęcie się tej roboty - ktoś to robił wcześniej?
AndyN Opublikowano 6 Marca 2010 Opublikowano 6 Marca 2010 Adam szacun za podjęcie się tej roboty - ktoś to robił wcześniej? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_avf_przekladka_z_oski_na_quattro-t109162.0.html
adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 zdjęcie ze sprzętem do przekładki
adamooo Opublikowano 14 Marca 2010 Autor Opublikowano 14 Marca 2010 auto miało przebiegu 10tys/km i w końcu skrzynia 6
Dibo Opublikowano 14 Marca 2010 Opublikowano 14 Marca 2010 Będzie 9-letnie auto z prawie nowym silnikiem i quattro
Rekomendowane odpowiedzi