RS Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 Ciekawa modyfikacja. Wlasnie sie tez zastanawialem nad nia. Wie ktos o ile by podskoczyla cena gdybym chcial miec z automatem w stylu DSG? (Nie wiem czy byly w Audi) W sumie jakby sie zamknelo w 10.000zeta to i tak by byla polowa tego co chcieli przy zamawianiu tego jak byl nowy... :gwizdanie:
adamooo Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 dsg nie za bardzo do diesla..inne przełożenia.. wracając do tematu wszystko quattro na miejscu i ma się dobrze..jeździ jest tylko jeden kłopot..nie można zaprogramować zegarów (nie działa prędkościomierz i obrotomierz i poziom paliwa )
wrclaguna Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 no to super ze jezdzi moze ktos ogarnie problemy zwiazane z przeprogramowaniem zegarow
Flyer Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 dsg nie za bardzo do diesla..inne przełożenia.. Przeciez DSG byly chociazby w Passatach 2.0TDI... nawet jezdzilem takim. Gdzie robiles Q?
adamooo Opublikowano 21 Marca 2010 Autor Opublikowano 21 Marca 2010 skrzynia dsg występowała w dieslach ale nie w quattro. zmienię sobie zegary z kolorowym fisem i będzie chodziło
David Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 to ja czekam na info jak poszlo przelozenie kolorowego fisa bo by mnie taki mod interesowal,nie wiem czy ktos w klubie to przerabial.
RS Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 skrzynia dsg występowała w dieslach ale nie w quattro. A nie bylo tak ze w Audi sie to po prostu inaczej nazywalo? Tiptronic? Bo jak zamawialem to byla opcja na automata do mojego BRD tylko za automata i Q chcieli dodatkowo 5600euro
truckmaniac Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 DSG to sporo nowsza konstrukcja, także chyba bardziej trafne bedzie porównanie z S Tronic, która jest montowana również w Quattro
Thom4s Opublikowano 21 Marca 2010 Opublikowano 21 Marca 2010 S-tronic (DSG) wprowadzili dopiero w B8 i jest dostępny z 2.0TFSI tylko z quattro i S4/S5 cabrio 3.0 TFSI, teraz również w RS5.
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Czy autko zostawia cztery ślady z racji tego że ma czteronapęd ? :gwizdanie:
KOval81 Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 Zawsze Poziu - tak ma być (tylko ciiiiiicho, żeby Adaś nie doczytał)
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 W sumie dobrze, że jest to quattro :gwizdanie: Adaś ma dwa zakręty do pokonania do pracy i jedną prostą także powinno być teraz bezpieczniej na Pradze :naughty:
adamooo Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 quattro złożone..wydech zrobiony..auto jeździ jutro odbiór
poziek Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 quattro złożone..wydech zrobiony..auto jeździ jutro odbiór przypomnij im tylko, żeby ci oliwy nalali do przekładni w tylnym moście :naughty:
Bart-S Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 quattro złożone..wydech zrobiony..auto jeździ jutro odbiór yebany Należy się nominacja za "mod of the year" jak nic
adamooo Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 Jakieś fotostory z montażu będzie hehe a po co wszystko jest P&P
wrclaguna Opublikowano 22 Marca 2010 Opublikowano 22 Marca 2010 quattro złożone..wydech zrobiony..auto jeździ jutro odbiór syknij jakis filmik jak to sie teraz zbiera jest srodkowy tlumik zalozony
adamooo Opublikowano 22 Marca 2010 Autor Opublikowano 22 Marca 2010 quattro złożone..wydech zrobiony..auto jeździ jutro odbiór syknij jakis filmik jak to sie teraz zbiera jest srodkowy tlumik zalozony he nie wiem..jutro zobaczę jak ktoś chcę mam wydech na sprzedaż 2,5" zrobiony z nierdzewki z rozejściem na dwie końcówki..
Rekomendowane odpowiedzi