Muskel1 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Witam wszystkich, uwaga ta tyczy sie nie tyle moderatorow,co kazdego uzytkownika tego forum. Niestety wielokrotnie sam doswiadczylem tu na forum kompletny brak wychowania. Nie rozumiem ludzi, ktorzy maja czas zadac pytanie na PW ale podziekowania za odpowiedz czekac mozna na prozno. To przecież nic nie kosztuje. Czy tak trudno jest odpisać "dziękuję"? Pozdrawiam Edytowane 25 Czerwca 2020 przez Muskel1
Michael_1 Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Ja nie rozumiem ludzi którzy piszą "nie rozumie" i co z tego?
pepik Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Może ten "ktoś" oczekiwał innej odpowiedzi Daj spokój i nie szukaj problemów tam gdzie ich nie ma
Muskel1 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 (edytowane) Ja nie rozumiem ludzi którzy piszą "nie rozumie" i co z tego?To z tego, ze nastepnym razem pytanie zostanie bez odp.Samo zapytanie i co z tego. Najwidoczniej nalezysz do grona wymienionych. Jezeli odpowiedzenie komus "dziekuje" stanowi dla Ciebie bariere nie do przejscia to oczywiscie, w takim przypadku nic nie da sie w tej kwestii dla Ciebie zrobic. Sorry za pisownie ale po prawie 2 dekadach na emigracji czasem zdarz sie jakis may blad. Tak to juz jest, jezyk nie uzywany zanika. Edytowane 18 Maja 2015 przez Muskel1
Fido Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Nie rozumie ludzi, ktorzy maja czas zadac pytanie na PW ale podziekowania za odpowiedz czekac mozna na prozno Jest wyjście. Nie pomagaj na PW. Aż tak bardzo Ci zależy na tych podziękowaniach ??? Jak tak to dopisuj do każdej wysłanej wiadomości prośbę o podziękowanie.
Muskel1 Opublikowano 18 Maja 2015 Autor Opublikowano 18 Maja 2015 Nie rozumie ludzi, ktorzy maja czas zadac pytanie na PW ale podziekowania za odpowiedz czekac mozna na proznoJest wyjście.Nie pomagaj na PW. Aż tak bardzo Ci zależy na tych podziękowaniach ??? Jak tak to dopisuj do każdej wysłanej wiadomości prośbę o podziękowanie. Nie, nie zalezy mi ale tego wymaga dobre wychowanie jak w temacie pisze.
griga-st Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Sorry za pisownie ale po prawie 2 dekadach na emigracji czasem zdarz sie jakis may blad. Włącz sobie korektor Temat trochę nie na miejscu, bo porównując do innych for jest tutaj naprawdę wysoki "level " Jak to u was w niemcowni mówią? "Jammern auf hohem Niveau". Czy jakoś tak
Fido Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Nie, nie zalezy mi ale tego wymaga dobre wychowanie jak w temacie pisze. Zapomnij. Taki naród.
cabanmat Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 Nie bez kozery na zachodzie mówią że Polska to świński naród... Przez zachowanie na drodze, kulture... A zachód patrzy
andynl Opublikowano 18 Maja 2015 Opublikowano 18 Maja 2015 A Wy wszyscy myślicie że zachód ma lepsze maniery, oj naiwni
Kazik123 Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 " Ludzie to świnie " i co niektórzy mają problem z wypowiedzeniem takich słów jak " dziękuje " " przepraszam" ja robiłem usługę dla lekarza spytał ile się należy to powiedziałem że na piwo ( robota za 30zł - 40zł ) nikt nie zgadnie ile mi wypłacił ...
andynl Opublikowano 19 Maja 2015 Opublikowano 19 Maja 2015 Było mu powiedzieć że Ty tylko piwo z PEWEXU pijasz
Kazik123 Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Dwa złote ? powiedzmy że mamy zwycięzce Pan Doktor poleciał do samochodu i włożył mi w rękę kasę i wyszedł dodam że przyjechał autem za ok. 200 tys. zł głupi już czułem smak piwa po pracy tylko że za 1,89 nie kupie sobie Żywca .... i jak każdy się domyśla , Dziękuje nie powiedział
Fido Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Trzeba było powiedzieć tyle ile warta była usługa. Sam sobie jesteś winien
marekg Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 trudno powstrzymać sie od komentarza, ze dostałeś to co chciałeś. Szczerze mówiąc wiele razy słyszałem taka "wycenę" roboty i zawsze mnie to denerwuje, bo ile piwo kosztuje to wiem ale za Chiny nie wiem ile gość ode mnie chce. Aż czasem świerzbi żeby faktycznie dać 2 zeta na puszkę z biedronki coby sie chop nauczył gadać do rzeczy. Sam sie nisko wyceniłeś to masz. Ale, że nie podziękował to faktycznie cham.
alex3p Opublikowano 20 Maja 2015 Opublikowano 20 Maja 2015 Mogłeś powiedziec ze chcesz na butlę dobrej łychy i tyle.
Rekomendowane odpowiedzi