Jarek_ Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Opublikowano 10 Kwietnia 2016 Dokładnie tak, czarny- soul. Malowałem sprayem czarny mat firmy Den Braven
arkady89 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 A masz może linka z tym sprayem?
Jarek_ Opublikowano 13 Kwietnia 2016 Opublikowano 13 Kwietnia 2016 np taki: http://karolewscy.pl/p3175,lakier-w-sprayu-czarny-mat-super-color-denbraven-400ml.html ja kupiłem go w Auchan
soul87 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Opublikowano 20 Kwietnia 2016 Mocno matowy jest? Ja probowalem BOLLem czarnym matem do plastików i jeednak jest za ciemny , dodatkowo za duzy polysk jednak jest.
Jarek_ Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Opublikowano 22 Kwietnia 2016 Tak jak pisałem, bardzo zbliżony do wyglądu oryginalnego tworzywa
arkady89 Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 Posiadam ładny tunel w kolorze czarnym i zamierzam go podmienić na obecny który nosi ślady użytkowania. Ten ładny pochodzi z b6 gdzie powłoka lubiła się wycierać i chciałbym go czymś zabezpieczyć przed wycieraniem. Możecie coś podpowiedzieć czym mogę go zabezpieczyć?
Elegancko Opublikowano 12 Maja 2016 Opublikowano 12 Maja 2016 z ktorego roku jest ten tunel bo jak z 2004 to juz poprawiona powloka byla nawet w b6
Mikołaj276 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 (edytowane) Chciał bym podziękować koledze Jarek_ bo jego metoda na prawdę działa i nie widać różnicy w kolorze wielkie dzięki Dodam jeszcze taka mała podpowiedź, ta ,guma" która pokryty jest tunel, dobrze schodzi myjka ciśnieniowa Edytowane 31 Maja 2016 przez Mikołaj276
larguss Opublikowano 9 Czerwca 2016 Opublikowano 9 Czerwca 2016 Kolrdzy Jarek_ i Mikołaj276. Jak z trwałością tego sposobu? Farba nie odłazi? Pozdrawiam
mnaso Opublikowano 10 Czerwca 2016 Opublikowano 10 Czerwca 2016 Ja tunel wymieniłem na ten z poprawioną powłoką, natomiast regenerować zamierzam plastiki na klapie bagażnika, bo mam trochę zjechane i razi w oczy tam powłoka nie powinna się szybko zniszczyć. Co do trwałości na tunel środkowy, pewnie w niektórych miejscach szybciej pojawią się oznaki zużycia, ale za taką kwotę to chyba warto spróbować
2rau Opublikowano 13 Czerwca 2016 Opublikowano 13 Czerwca 2016 Jaki to tunel z poprawioną powłoką? Z B7? Wysłane z mojego Nexus 7 przy użyciu Tapatalka
dawid9028 Opublikowano 21 Czerwca 2016 Opublikowano 21 Czerwca 2016 (edytowane) Próbował ktoś sposobu z opalarką na plastikach z audi? myślę że dało by radę, bawiłem się tak w poprzednim aucie i poskutkowało, jednak rzecz jasna głębsze rysy pozostały. Edytowane 21 Czerwca 2016 przez dawid9028
mnaso Opublikowano 23 Czerwca 2016 Opublikowano 23 Czerwca 2016 Widziałem ten patent na regeneracje elementów z tworzywa ale na zewnątrz auta, działało ale zabieg trzeba powtarzać było. Szkoda, że swój stary zniszczony wywaliłem to bym sprawdził sposób.
ww-piasek Opublikowano 26 Czerwca 2016 Opublikowano 26 Czerwca 2016 (edytowane) Przed Po Tunel został najpierw potraktowany cały włóknina z wodą następnie podkład do tworzyw sztucznych i na koniec kolor z utwardzaczem Edytowane 26 Czerwca 2016 przez ww-piasek
pakamc Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Przed Po Tunel został najpierw potraktowany cały włóknina z wodą następnie podkład do tworzyw sztucznych i na koniec kolor z utwardzaczem mógłbyś podać jakiej firmy podkład oraz kolor z utwardzaczem uzyles ? z góry dzięki bo dobry efekt uzyskales
ww-piasek Opublikowano 26 Października 2016 Opublikowano 26 Października 2016 Przed Po Tunel został najpierw potraktowany cały włóknina z wodą następnie podkład do tworzyw sztucznych i na koniec kolor z utwardzaczem mógłbyś podać jakiej firmy podkład oraz kolor z utwardzaczem uzyles ? z góry dzięki bo dobry efekt uzyskales Podkład zwykly do tworzyw sztucznych za 20 zł a kolor nie wiem jakiej firmy bo to był dobierany specjalnie na zamówienie pod kolor wnętrza. Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi