paput Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 poczekaj jeszcze Ci obrzydnie :decayed: :decayed: ale fakt, mi tez go brakuje, a najbardziej brakuje mi zaskoczonych gęb włascicieli osiek jak wyciagam ich z śniegu :polew: :polew: i zawsze ten sam tekst: "...panie, ale ma pan dobre opony..." a ja na to: "...kup pan audi to bedziesz pan jezdził a nie du...pe zawracał..." :polew: :polew: :polew: :polew: może i ja kogoś wyciagnę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jozek726 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 poczekaj jeszcze Ci obrzydnie :decayed: :decayed: ale fakt, mi tez go brakuje, a najbardziej brakuje mi zaskoczonych gęb włascicieli osiek jak wyciagam ich z śniegu :polew: :polew: i zawsze ten sam tekst: "...panie, ale ma pan dobre opony..." a ja na to: "...kup pan audi to bedziesz pan jezdził a nie du...pe zawracał..." :polew: :polew: :polew: :polew: może i ja kogoś wyciagnę paput ale musisz mieć dobre opony [br]Dopisany: 02 Luty 2011, 22:26_________________________________________________ poczekaj jeszcze Ci obrzydnie :decayed: :decayed: ale fakt, mi tez go brakuje, a najbardziej brakuje mi zaskoczonych gęb włascicieli osiek jak wyciagam ich z śniegu :polew: :polew: i zawsze ten sam tekst: "...panie, ale ma pan dobre opony..." a ja na to: "...kup pan audi to bedziesz pan jezdził a nie du...pe zawracał..." :polew: :polew: :polew: :polew: jak Ci brakuje jeżdzisz ośką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 brakuje mi sniegu :polew: :polew: :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 podobno ma jeszcze nas zasypać, a jak się w PL nie podoba to polecam USA - ma spaść do 60 cm śniegu i Q tam nawet nie da rady EOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 poczekaj jeszcze Ci obrzydnie :decayed: :decayed: ale fakt, mi tez go brakuje, a najbardziej brakuje mi zaskoczonych gęb włascicieli osiek jak wyciagam ich z śniegu :polew: :polew: i zawsze ten sam tekst: "...panie, ale ma pan dobre opony..." a ja na to: "...kup pan audi to bedziesz pan jezdził a nie du...pe zawracał..." :polew: :polew: :polew: :polew: sorki ale Ty dobrze się czujesz?? :polew: normalnie wrzody mi pękają jak cos takiego widzę sorki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 2 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2011 poczekaj jeszcze Ci obrzydnie :decayed: :decayed: ale fakt, mi tez go brakuje, a najbardziej brakuje mi zaskoczonych gęb włascicieli osiek jak wyciagam ich z śniegu :polew: :polew: i zawsze ten sam tekst: "...panie, ale ma pan dobre opony..." a ja na to: "...kup pan audi to bedziesz pan jezdził a nie du...pe zawracał..." :polew: :polew: :polew: :polew: sorki ale Ty dobrze się czujesz?? :polew: normalnie wrzody mi pękają jak cos takiego widzę sorki Góral ale to normalne zjawisko ja w tym roku 3 wyciagałem z parkingu :gwizdanie: raz poległem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 :polew: :polew: nie ma Q to tego nie rozumie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral.tz Opublikowano 3 Lutego 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2011 :polew: :polew: :polew: nie ma Q to tego nie rozumie no nie rozumiem :polew: niech wazelina będzie z wami :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 panowie już niedługo pójdzie w ruch na śniegu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 panowie już niedługo pójdzie w ruch na śniegu a jest opcja wyłączyć na suchym :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 ja mam taką opcję i załączam na śnieg itp. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek_A4 Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Od dwoch lat temat mnie wqrwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 :gwizdanie: :decayed: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paput Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Od dwoch lat temat mnie wqrwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Inkognito Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Od dwoch lat temat mnie wqrwi... a mnie wqrwia to że nie mam q :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
variocustoms Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 nie dziwię się wcale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 9 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Inkognito Wojtkowi o to właśnie chodziło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 9 Października 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Października 2011 Od dwoch lat temat mnie wqrwi... :polew: Wojtek zamiast co tydzień recaro, nowe fele i inne pierdoły to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 Od dwoch lat temat mnie wqrwi... a mnie wqrwia to że nie mam q :gwizdanie: :polew:[br]Dopisany: 10 Październik 2011, 09:34_________________________________________________słyszałem że w górach ma spaćś śnieg - czy już spadł- trzeba jechać sprawdzić :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arturoo Opublikowano 10 Października 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2011 No zakręciło się troszkę [br]Dopisany: 10 Październik 2011, 09:35_________________________________________________No troszke w Zakopcu posypało ale czekamy na jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi