michu93 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 u mnie śnieg to sypie praktycznie bez przerwy od tygodnia.
Maciek80 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A niech idzie w piz*u już ta cholerna zima Samochodu nie można nawet umyć, już nie pamiętam jak wygląda czysty.
Guregoru Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A niech idzie w piz*u już ta cholerna zima Samochodu nie można nawet umyć, już nie pamiętam jak wygląda czysty. Niech wali śniegiem aż do końca lutego przynajmniej można się troszkę pobawić na zakrętach W Gliwicach śniegu aż miło
soolek Opublikowano 6 Stycznia 2010 Opublikowano 6 Stycznia 2010 A niech idzie w piz*u już ta cholerna zima Samochodu nie można nawet umyć, już nie pamiętam jak wygląda czysty. Niech wali śniegiem aż do końca lutego przynajmniej można się troszkę pobawić na zakrętach W Gliwicach śniegu aż miło I to się nazywa zdrowe podejście. ZIMA JEST. MUSI BYĆ ŚNIEG I BASTA !!! Ja słucham na radiu "drogowcy znowu zaspali" to mnie krew zalewa. PO 10 minutach postoju sporo śniegu na samochodzie, a niektórzy chcieliby mieć czarny asfalt
bhuyaaka Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 jest zima to jest zimno , jest śnieg - taki klimat i nie ma co narzekać - a co do quattro to na śnieg nie wyobrażam sobie innego napędu - rewelacja
michu93 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ośką też idzie się pobawic trochę śniegu napadało i wielką sensację w tv robię. widocznie tylko a4-klub jest twardy i bawi się w zimę.
soolek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Opublikowano 7 Stycznia 2010 ośką też idzie się pobawic trochę śniegu napadało i wielką sensację w tv robię. widocznie tylko a4-klub jest twardy i bawi się w zimę. Nie tylko. Wczoraj jeździły sobie 3xMX5 po parkingu a ja za nimi i powiem szczerze, że tańcowałem identycznie jak oni Tylko mnie trochę ręka rozbolała. Oską też można nieźle wymiatać (jakie koleś cuda wyczyniał Saxo, to się w głowie nie mieści) - problem tylko taki, że do kręcenie kółkiem używasz jednej ręki, co w sytuacji awaryjnej na drodze, za bardzo nie pomoże
michu93 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 w czechach ponoc sobie nie radza z zaspami. może i do nas to przyjdzie.
Kowi87 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 w czechach ponoc sobie nie radza z zaspami. może i do nas to przyjdzie. może lepiej nie, bo moze być niezła powódź w tym roku jak nagle szybko chciałoby sie ocieplić
michu93 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 no, wtedy ośka może nie dać rady... :gwizdanie:
michu93 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 a u mnie jak padało tak pada. Calutki czas. Tutaj oleśnica i ostrów pada, pada, pada i padac będzie
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Lublin zasypuje właśnie Potwierdzam Ty masz quattro to powinieneś się cieszyć.Jak ja miałem to rządziłem na ulicach jak ośki stały i nie mogły ruszyć.A teraz jeżdżę inwalidą i pupa
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Stycznia 2010 Opublikowano 8 Stycznia 2010 Lublin zasypuje właśnie Potwierdzam Ty masz quattro to powinieneś się cieszyć.Jak ja miałem to rządziłem na ulicach jak ośki stały i nie mogły ruszyć.A teraz jeżdżę inwalidą i pupa Hógóś i na ch*j Ci te 187KM? :decayed: panda 4x4 by Cię teraz wydymała
Pawlo 2004 Opublikowano 9 Stycznia 2010 Opublikowano 9 Stycznia 2010 U nas w UK (Ipswich) jest tez za***iście Angole panikują, dzieci do szkół nie chodzą Mój 50 letni sasiad z zona lepili dzisiaj bałwana bo mówił, że ostatni raz tyle śniegu było u nich w 1969 więc musi to wykorzystać bo czasmi następnego razu może już nie dożyć A ja bez Quattro ale i tak wszystkich objeżdzam bo oni myślą ze jak przy ruszaniu dadza gazu na maxa to szybciej ruszą barany ze szkmoda gadać
and76sz Opublikowano 10 Stycznia 2010 Opublikowano 10 Stycznia 2010 Od tak tylko po dzisiejszej nocy, trochę nawiało, Test aerodynamiczny wyszedł pozytywnie :>
Rekomendowane odpowiedzi