DanielMod Opublikowano 13 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 34 minuty temu, karolek_ust napisał: Audi Porsche sport tdi heh. Podziwiam zapału i pomyslu Dzięki ? myślę że ktoś się zdecyduje już po finalnym zakończeniu mojej B7 ( Z racji że nie korzystam z żadnych firm tylko wszystko leci z głowy Danmoda chwilkę schodzi ?) i będzie na forum więcej B7 z tym piecem z mocą 400+ . ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolek_ust Opublikowano 13 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2020 Godzinę temu, DanielMod napisał: Dzięki ? myślę że ktoś się zdecyduje już po finalnym zakończeniu mojej B7 ( Z racji że nie korzystam z żadnych firm tylko wszystko leci z głowy Danmoda chwilkę schodzi ?) i będzie na forum więcej B7 z tym piecem z mocą 400+ . ? Wiadomo ze jak ktoś już to zrobi to potem łatwiej i ludzie już patrzą że da się he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Powiedz ile kasy szykować i już odkładam do świnki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesz82 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 3 godziny temu, karol1981 napisał: Powiedz ile kasy szykować i już odkładam do świnki To musi być duża świnka ? Daniel rozjebales mnie wcześniej teraz to nie mogę wyjść z podziwu? Trzymam kciuki by szło łatwo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K4rol81 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 (edytowane) Godzinę temu, wesz82 napisał: To musi być duża świnka ? Daniel rozjebales mnie wcześniej teraz to nie mogę wyjść z podziwu? Trzymam kciuki by szło łatwo. W sumie nie świnka tylko Prosie Edytowane 15 Lipca 2020 przez karol1981 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rob@k Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 5 godzin temu, karol1981 napisał: W sumie nie świnka tylko Prosie I to duże prosie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Hehe cały czas coś nowego , podziękowanie dla kolegi @golden87 za ogarnięcie sprawy z nowym Ori rozrusznikiem w super kasie :-) Jak wiem też coś knuje i na pewno jak zawsze postaram się pomóc :-) Oczywiście Silver Project dostarczył dzisiaj customowe poduszki silnika ,szybko i sprawnie bardzo dobry kontakt polecam A to wrzucę jakieś foto . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Bardzo ciekawy projekt Powodzenia w dalszych modach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 15 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 49 minut temu, Michu1996 napisał: Bardzo ciekawy projekt Powodzenia w dalszych modach Dzięki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
A4b620 Opublikowano 15 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2020 Eee nie ma człowieka tyle czasu na forum, a tu jeb jak rocky balboa w pysk. Sama ciekawość , jak to będzie gadać XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 17 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2020 Miłej nocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HOLMATRO Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 W dniu 16.07.2020 o 00:07, A4b620 napisał: Sama ciekawość , jak to będzie gadać XD Gadać to to będzie beznadziejnie, jak klekot Ale nie w wydechu jest rzecz a tym jak to będzie zapierniczać... a będzie wściekle 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 18 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2020 Trochę człowiek nie zagłada a tu takie piękności się robią ? grubo jak zawsze ? powodzenia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Aa wrzucę coś tego no wiecie ? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Ja pjedrole ... 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoJ@K Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Dziura w masce bedzie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tkoczu_ Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Ale bestia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DanielMod Opublikowano 24 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 Myślę że zmieści się pod maską hehe ? Jutro dalsze ogarnianie tematu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michu1996 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 1 godzinę temu, DanielMod napisał: Aa wrzucę coś tego no wiecie ? Gruby temat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekiel 13 Opublikowano 24 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2020 O kuwa prosię pod maską. Wlazł bez problemu ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi