MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 (edytowane) Buda: ori RS4. Wnętrze: - Recaro RS4, - Zegary RS4, - Ori dekory Black Piano, - Kierownica Black Piano + skóra, - Gałka biegów Black Piano, - Czarna podsufitka, - 2 din + RNSE + Bose, - czarne klameczki. Zawieszenie, hamulce: - Gwint H&R, - Felgi z X5, przód 9" + 225/35-19, tył 10" + 255/30-19 - Hamulce przód 345mm, zacisk brembo 6cio tłok, - Hamulce tył ori RS4, 312mm. Silnik, napęd: - AWX na sterydach na około 280KM/500Nm, - Sprzęgło z dwumasem 240mm, - Skrzynia DQT, z wałem i dyfrem z 2,5TDI. Filmik po uzbrojeniu silnika w GTB2260VK i wtryski HF80, ale przed strojeniem. Cooler prawie seria o małym przepływie... Na żywo brzmi znacznie lepiej https://www.youtube.com/watch?v=2eaw-FGyJZQ Na foto kierownica jeszcze przed zrobieniem Black Piano i ori gałka. W chwili obecnej jestem w trakcie SWAPu na 3,0TDI CDUC spiętego ze skrzynią manualną z A6 C6 3,0TDI Quattro. Mimo, że zacząłem w tym samym czasie swapa co Neemzi to trochę mozolnie mi idzie, ze względu na ograniczony czas, a wszystko robię sam łącznie z elektroniką. :-) Wymieniam od razu pompę wysokiego cisnienia na 2000bar oraz turbo na nieco większe co by 380KM pękło i może 700Nm. :-) Edytowane 14 Października 2017 przez MaxsteRR
peter22 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 no jedziesz z tematem . auto wygląda za***iście . szkoda ze 3.0 biturbo tdi nie wsadziłeś . Ale przy tej wadze auta to będzie rakieta .
MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Różne opinie słyszałem o 3,0biturbo, poza tym cena mnie odstraszała Zawsze tego mogę przerobić na bita.
hunter91 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 A jak wytrzymała jednostka jest to 3.0 ?
mariuszbielsko Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Piękne to macie kolego co to za kolor
MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Niebieska perła z palety Yamahy. Deep purple blue.
radimm Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 powodzenia w swapowaniu! Będzie piękny i szybki diesel
Animal Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Naprawdę ciekawy temat No i nie miałem pojęcia, że takie projekty się tworzą tak blisko mnie
peter22 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 ja już na pasek ulubionych dodałem hehe
Lukasz eS. Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 To chyba nie jest jakis nowy projekt bo zdjecia juz widzialem jakis czas temu? Kolorek za***isty
MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 To chyba nie jest jakis nowy projekt bo zdjecia juz widzialem jakis czas temu? Kolorek za***isty No nowy niestety nie jest... Już dobre pół roku jak nie więcej stoi w tym stanie jak na foto Powoli kompletuje graty, ale nie mam kiedy ruszyć z montażem. TIG'a specjalnie kupiłem żeby wyspawac sobie wydech i dolot i nie mam na to czasu.
Misza88 Opublikowano 8 Września 2015 Opublikowano 8 Września 2015 Fajny projekt a kolor jest mega Dużo zabawy z felgami aby podeszły ?
MaxsteRR Opublikowano 8 Września 2015 Autor Opublikowano 8 Września 2015 Fajny projekt a kolor jest mega Dużo zabawy z felgami aby podeszły ? W tej budzie żadnej zabawy Dystanse zmieniające rozstaw i tyle. Trochę za wąskie je mam, muszę zmienić.
rafaal14 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 No Twoja fura rozwalila system;) poprostu bajka, oby wszystko szlo po Twojej mysli czekam na efekt finalny z motorem:) Powodzonka:)
MAGIC87 Opublikowano 9 Września 2015 Opublikowano 9 Września 2015 Sid u siebie wrzucił na fejsie.... Niestety Grubo Cie ludzie hejtują. A jak dla mnie dobra alternatywa dla 2,7 TT. osiągi podobne a i spalanie mniejsze
Rekomendowane odpowiedzi